Şimdi Ara

Herkes Aynı Kaynakları Çözüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ediyorum herkes aynı kaynakları çözüyor o zaman herkes başarılı olacak peki kaybeden kim? :)

• Knk sana şöyle diyim hoca 100 soru ödev verir derki bundan 10 tanesini biraz değiştirerek sorucam tüm sınıf soruları çözer çözüm yollarını öğrenir ama bir kısmı dikkat hatası yapar bir kısmı yetiştiremez bir kısmı heyecan yapar bazıları da sadece ezberlemiştir bazıları çalıştığını sanar vs.. birçok şey etkili bundan dolayı asıl iş deneme çözmekte bitiyor ve denemeri sınav ortamında çözeceksin ciddi olacaksın gerekirse arkadaşlarınla toplanıp çözeceksin heyecanı dikkati süreyi pratik çözüm yollarını buralarda öğreneceksin (bir nevi deneme çözmeyi staj gibi düşün) benim herkese tavsiyem çok geç olmadan seri denemelere başlayın KONULAR BİTMESE BİLE , iyi çalışmalar...
  • Verimli cozenler basarili olacak. İlk 100kdaki herkes ayni kaynagi cozsun kimse ayni puani yapamaz. Kimisi kitabi agzini ayirarak cozerken kimisi en ufak bir soru isareti kalmayacak sekilde cozer. Kimisi 4 senedir duzenli calisip o birikimle kitabi bitir kimisi gunde 10 saat ikina ikina cozer hicbir sey katmaz kitap katsa bile unutulur iki gune. Bir de genetik olan zeka, hafiza gibi etmenler var. Sinav aninda panige kapilmayip, soguk kanliligini koruyanlar vesaire.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 22 Ocak 2019; 17:24:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o değil de kütüphanede 2 kişiden biri 345 tyt mat çözüyor

• Knk sana şöyle diyim hoca 100 soru ödev verir derki bundan 10 tanesini biraz değiştirerek sorucam tüm sınıf soruları çözer çözüm yollarını öğrenir ama bir kısmı dikkat hatası yapar bir kısmı yetiştiremez bir kısmı heyecan yapar bazıları da sadece ezberlemiştir bazıları çalıştığını sanar vs.. birçok şey etkili bundan dolayı asıl iş deneme çözmekte bitiyor ve denemeri sınav ortamında çözeceksin ciddi olacaksın gerekirse arkadaşlarınla toplanıp çözeceksin heyecanı dikkati süreyi pratik çözüm yollarını buralarda öğreneceksin (bir nevi deneme çözmeyi staj gibi düşün) benim herkese tavsiyem çok geç olmadan seri denemelere başlayın KONULAR BİTMESE BİLE , iyi çalışmalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teocjumper -- 22 Ocak 2019; 19:52:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin de iki kolun iki bacağın iki gözün var benimde neden sen ben değilsin?

• O degilde 345 in osym tarzi sorularida çöp ha

• Splinterr kullanıcısına yanıt
    Güzel bir felsefi cümle, tam wp'lik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 345'i ilk bindeki adam da cozuyor ilk yuz bindeki de. mesele kitabin sana ne verdigi degil, senin kitaptan ne aldigin, bilgileri ne kadar ozumseyebildigin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean-Baptiste Fourier -- 22 Ocak 2019; 20:26:13 >
  • 345 i belediye dağıtıyor diyolar
  • 345 AYT kitabının Ösym Ve Orjinal soru kısmı on numara. Kitabın neyini beğenmiyorsunuz anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Holdbrook1907 -- 22 Ocak 2019; 20:59:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.