Şimdi Ara

Herhangi bir oyun açar açmaz bilgisayar komple kitleniyr ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar insallah konuyu yanlıs yere acmamisimdir eskiden boyle bir sorunum yoktu hemen oyunları acıp oynardım bu

Simdi ise herhangi bir oyun acinca oyun menusune bile girmeden pc donuyor ve oyle kitleniyorki hic birsey calismiyor num lock tusuna bastigim zamn yesil isik yanip sonmuyor o derece yani arkadaslar

1 aydır cozum bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• evet hdd bad sector olabilir taratman lazım dostum ramlarda problemde olabilir hd tune indir hdd yi tarat ram içinde stress testi galibba onu indir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralCocuk44

evet hdd bad sector olabilir taratman lazım dostum ramlarda problemde olabilir hd tune indir hdd yi tarat ram içinde stress testi galibba onu indir

Hdd bad sector nedir cozumu nedir dostum ?

• GÜNCEL +

• lester1233 L kullanıcısına yanıt
    Bad Sector, Harddisk'te olaşan kör noktalara verilen isimdir. Harddisk'ler mekanik oldukları için plakalara veriyi yazar ve oradan okurlar. Plakalar'da Bad Sector oluşmuş noktaya veri yazılamaz veya o noktadaki veriye ulaşılamaz.bunu onarmak için hdd regenerator full sürümünü indir onar sonra sorun çözülecektir buraya yazarsın sonucu
  • quote:

Bad Sector, Harddisk'te olaşan kör noktalara verilen isimdir. Harddisk'ler mekanik oldukları için plakalara veriyi yazar ve oradan okurlar. Plakalar'da Bad Sector oluşmuş noktaya veri yazılamaz veya o noktadaki veriye ulaşılamaz.bunu onarmak için hdd regenerator full sürümünü indir onar sonra sorun çözülecektir buraya yazarsın sonucu

Eyw dostum allah razi olsun yalniz full surum oldugunu nerden anliyacagim nerden full surum indirecegim

önce hd tuner ile tarat dur link veremhttp://www.gezginler.net/indir/hd-tune.html burda hd tuner 2.25 indir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    şimdi tarat tarama sonucu yeşil yerlerde kırmızı noktalar varsa bad sector olmuştur ama komple yeşilse sorunsuz hdd soruna başka yerden devam ederiz ama komple bitmesi lazım beklemeilisin bu linkteki gibihttp://www.hizliresimyukle.com/image/UXY
  • quote:

şimdi tarat tarama sonucu yeşil yerlerde kırmızı noktalar varsa bad sector olmuştur ama komple yeşilse sorunsuz hdd soruna başka yerden devam ederiz ama komple bitmesi lazım beklemeilisin bu linkteki gibihttp://www.hizliresimyukle.com/image/UXY

Baskan biraz once hdd regenation indirdim ve cd ye biot ettim aistem taramasi ve duzeltmeyi sectim yüzde 5 oldu ama hala bad sector yok :D

güzel hd tuner ile de tarat oda tarasın ki sorun hdd deilse nerde oldugunu çözelim deilmi
  • KralCocuk44 K kullanıcısına yanıt
    tamamıdır başkan allah senden razı olsun ya ilgileniyorsun eyw :D
    sonuç yani bilgisayar düzeldimi :D kardeşim diskte hatalar varmıydı
    hatalar düzelmedii ht tune programı indirdim Error Scan Sekmesinde Start butonuuna bastığımda başlamıyor geri duruyor birde böyle birşey ile karşılaştım

harddiskim 40 derece ve cpu yüzde 99 da çalışıyor :D (görev yöneticisinden baktım)

• ekran kartı pcı-e ise sök, onboard ekran kartını kullan. oyuna gir açarsa o söktüğün kartta arıza var.
  • erenberkay kullanıcısına yanıt
    Tamam Deniyeceğim .
    bilgisayar kapagını aç hdd kablolarını tam oturt hdd güç kablosu ve sata kablosu uçları tam otursun yerinden oynamış olabilirler sağlamlaştır sonra yine taramayı yine başlat oyunlarda şu an kasma varmı halen
    yanlış anlamayın oyunlar kasmıyor neden derseniz oyunun menüsüne girer girmez donuyor ve öyle kitleniyorki num lock tuşuna basında ışığının yanıp sönmesi lazım o bile öylece kitleniyor :D
    sen beni dinle hdd ısınma hatası vermiş taratmıyorsa sata kablosu çıkmış yada güç kablosu çıkmış gevşemiş işte sen şimdi onları iyice oturt sonra yine taramayı aç bakalım olacakmı ben senle sorunu çözecem
  • quote:

bilgisayar kapagını aç hdd kablolarını tam oturt hdd güç kablosu ve sata kablosu uçları tam otursun yerinden oynamış olabilirler sağlamlaştır sonra yine taramayı yine başlat oyunlarda şu an kasma varmı halen

alakası yok
  • erenberkay kullanıcısına yanıt
    yok alakası olabilir ne alakasız dediğimiz şey asıl sorun çıktı dursana şurda bir iş yapmaya çalışıyoruz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.