Türkçe proje ödevinde film eleştrisi aldım baktım biraz foruma ama güzel bişey bulamadım. Şöyle bi inception falan eleştirebilir misiniz
Hacım izle filmi sonra eleştir zor bir şey değil.Yok dersen sözlükleri,blogları falan kurcala rahat bulursun.
quote:Orijinalden alıntı: Dönüşüm Hacım izle filmi sonra eleştir zor bir şey değil.Yok dersen sözlükleri,blogları falan kurcala rahat bulursun. Abi netten bişeyler buldum onları değiştirip yazmaya çalışcam ama zaten arıyorum bayadır bulamadım. Sen de varsa gönderebilir misin ömden link falan ?
quote:Orijinalden alıntı: DoğaCan. quote:Orijinalden alıntı: Dönüşüm Hacım izle filmi sonra eleştir zor bir şey değil.Yok dersen sözlükleri,blogları falan kurcala rahat bulursun. Abi netten bişeyler buldum onları değiştirip yazmaya çalışcam ama zaten arıyorum bayadır bulamadım. Sen de varsa gönderebilir misin ömden link falan ? http://tamerbaran.blogspot.com/2010/03/paramparca-asklar-kopekler.html
Eleştiri yazacağın filmi bir kaç kere izle önce, sonrasında kendi eleştiri yazınla beraber,blogları ve sözlükleri okuyarak net bir yazı oluşturabilirsin.