Şimdi Ara

Hergün Saç Yıkamak-Fönlemek Zararlımıdır ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
3.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her sabah okula gitmeden önce saçlarımı ılık suyla yıkar sonra havluyla hafif kurulayıp fön çekerim önleri yana atarım biraz.Bunun bi zararı varmıdır saçlara ? İlerde dökme felan olurmu ?

• Var tabi
  • Yikama degilde fon kesin dokuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Var tabi

Diğer türlüde dışarı çıkamıyorum saçlarım bi sağa bi sola dikilmiş vaziyette oluyor.Yıkamadan inmiyor.Bir kaç kez yıkamadan gittim kontrolde kenara çektiler bu saçın ne diye.
  • Her gün yıkamak zararlı mı? Bende merak ettim şimdi her gün yıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeymunHusnu

quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

Var tabi

Diğer türlüde dışarı çıkamıyorum saçlarım bi sağa bi sola dikilmiş vaziyette oluyor.Yıkamadan inmiyor.Bir kaç kez yıkamadan gittim kontrolde kenara çektiler bu saçın ne diye.

Hocam eğer her gün yıkayıp,fön çekmek zorundaysan,saçlarına çok iyi bakım yapmalısın(saç kremi,saç maskesi vb.)

edit:hocam eğer saçların çok kurumuyorsa zararı yok.saçın biraz yağlı olması iyidir.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polydos -- 29 Ekim 2013; 19:56:43 >
  • son 8 aydır her sabah fönlerim ve düzleştirici kullanırım, waxlar ve spreyler de cabası, saçlarım hala gür ve sağlıklı.

problem?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok sık yıkamak zararlı diye biliyorum saç yağlanması gerekiyor ara sıra.
  • up
  • Hergun yikamak zararli derideki koruyucu bakterileri yok ediyormus kepeklenmeye ve dokulmeye yol acarmis.
    Zaten cok yikayinca cabukta yaglanmaya baslar.
    Sen ustune bide fön cekiosun.

• Evet.

• Zeytin yağı sabınu ile yoka sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charismatic Enigma

son 8 aydır her sabah fönlerim ve düzleştirici kullanırım, waxlar ve spreyler de cabası, saçlarım hala gür ve sağlıklı.

problem?

30-35 den sonra da umarım aynı şeyleri söyleyebilirsin. Bu arada benim saçlarım çok yağlı hergün duş alırım bir zararı var mıdır bilemem ama temiz olmak çok güzel

• Bakımını yaparsan hicbisey olmaz ısıdan koruyucu bakım ve dökülme önleyici kullanabilirsin özelden sana tavsiye verebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.