Şimdi Ara

Hergün nescafe içmek zararlımıdır ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar ben hafta içi sabah 6 da kalkıyorum sabahları genelde uykum açılsın diye 3ü1 arada içiyorum aynı zamanda epilepsi + dermansız depresyon hastasıyım ama hafta sonları kahve içmediğim ve geç uyandığım zamanlar ise çok sık nöbet geçiriyorum acaba bu kahve ile benim hastalığımın ne gibi bağı oalbilir... ???

• 3ü1 arada olanlarda çok fazla katkı maddesi var içilecek bir şey değil. nörolojik sorunları tetikleyebilir. nescafenin gold kavanoz olanları katkısız.

• Kavanoz işlenmişler o 3ü1 arada olanlardan daha iyi görünüyordu. Ama sonuçta o da nescafe. Tchibo falan deneyebilirsin. Ya da french press vs ile filtre kahve yap.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Entel Maganda kullanıcısına yanıt

evet bende sizin gibi düşünüyorum nescafe gold daha mı iyidir ???

• Tmp341 kullanıcısına yanıt

tchibo neyy ustaa ??

• 7805 7 kullanıcısına yanıt
    Marka. Kahveleri falan var. Migros’ta satılıyor.

onlar iyi mi nasıl onlarr ???

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kahve içiyorum
    3 hafta önce açıldı
    Çok çay içiyorum..
    13 yıl önce açıldı
    konu silinebilir
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Çeşitleri var. Ama mağazadan mağazaya değişiyor. Ben filtre kahvelerini alıyordum (bir süredir kahve almadım fiyatlardan dolayı falan). Kavanoz hazır kahvesi var “gold”. Yumuşak içim. Denemek için alabilirsin bulursan.

hımm eyvallah saol...

işte ben epilepsi hastasyım sabahları erken kalkıyorum uykum açılsın diye 3 ü 1 arada içiyorum.

bünye alışkanlık yaptı içmediğim zamanlarda çok sık nöbet geçiriyorum...

Hızlı olması için, 3ü1 arada olmayan ama hazır olanları içebilirsin en azından (filtre kahve ilgilenme gerektiriyor).

Sade olan ama yumuşak içimli olanlarla başlayabilirsin (gold olanlar). Nescafe gold, Tchibo gold vs.

3ü1 arada bağımlılık yapar mı ustam ???

sadece nescafe gold + süt tozu + şeker atsak nasıl olur acaba ???

• Şeker sorun ama, süt tozu daha büyük sorun. Zamanla bırakırım dersen öyle yap.

Bağımlılık yapıyor. Bir ara her gün içerdim.

• 3ü1 arada da kahve süt hariç her şey var. Süt tozu dediğinin süt ile alakası yok. Kahve zaten eser miktarda vardır. Yanmış fındık kabuğu bile koyuyorlar diye biliyorum.

Bende çok sık kahve içen birisi olarak kılasik ile başladığımız yolcuğumuza, Gold en sonda Jacobs ile devam ettik. Çözünebilir kahvelerin kesmediğini fark ettim. Önce firenş pires ile başladığım filtre kahve yolculuğuma bundan sonra Philips HD7641/20 ile demleme kahve ile devam ediyorum. Kesmiyor gerisi artık.

Yemekten sonra demleyem de içem.

Ama sana kesinlikle 3ü1 arada tavsiye etmem. Teki bir yerde iç içebiliyorsan neskafe gold ya da yakops iç

İyi içişler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YaptikBirHataKomiserBey Y kullanıcısına yanıt

ustam maşallah siz bu işi baya biliyorsunuz söylediklerinizi dikkate alacam...

peki bu nescafe gold yada yakops tek başına içilirse tadı nasıl çok mu acı olur ???

süt tozunu neden tavsiye etmiyorsunuz ???

şeker tamam sorun da süt tozu neden sorun tek başına nescafe gold zehir gibi olmaz mı ???

• Süt tozu değil hocam o toz diyelim sadece içerisinde süt yok maalesef. Onun yerine az süt koyabilirsin.

Ama kesinlikle toz koyma.

Ben her şeyi bitter sevdiğim için bana iyi ama şekersiz birşeyler içmeye alışık değilsen süt koy az afiyet olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YaptikBirHataKomiserBey Y kullanıcısına yanıt

anlaşıldı ustam saol teşekkür ederim aydınlattığınız için....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.