Şimdi Ara

Hergün evde yalnızım. Ne yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazlık bi yerde okuyorum. 2 kişilik ev gibi otel odası kiralamıştım ama yanıma gelicek arkadaş iptal ettirmiş. otel sahibi de biraz rahat adam. bu saatten sonra gelicek adama güven olmaz diye kimseyi almıyor. bütün sene 1+1 evde tek başıma geçireceğim yani. arada arkadaşlar geliyor ama onlar da bi yere kadar. bazen iyi bu durum ama şu an olduğu gibi bazen de çok sıkılıyorum. yan odaya almanyadan bi aile gelmişti. benim yaşımda güzel bi kız vardı türkçeyi az da olsa konuşan. temelli kalıcaklar diye düşündüm ama onlar da gittiler.

kısaca yalnızlık kötüymüş. bi tavsiye verin.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Her Gün Evde Yalnızsanız Ne Yapabilirsiniz?

Evde yalnız geçirdiğiniz zamanları daha verimli ve keyifli hale getirmek için yapabileceğiniz birçok şey vardır. İşte yalnızlığınızla başa çıkmanıza yardımcı olacak bazı öneriler:

• Bir hobi edinin: Yeni bir beceri öğrenmek veya eski bir tutkunuzu canlandırmak için zaman ayırabilirsiniz. Resim, müzik, örgü veya kitap okuma gibi ilgi alanlarınızı keşfedin.

• Gönüllü olun: Topluluğunuza geri vermenin verdiği tatmini deneyimleyin. Yerel bir barınağa, huzur evine veya hayır kurumuna gönüllü olarak katılabilirsiniz.

• Online kurslara katılın: Yeni bilgiler edinmek ve becerilerinizi geliştirmek için çevrimiçi kurslardan yararlanın. Ücretsiz veya ücretli kurslarla ilgi alanlarınızı genişletebilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz.

• Kişisel gelişiminize odaklanın: Meditasyon, günlük yazma veya kişisel gelişim kitapları okuma gibi uygulamalarla kendinizi tanımaya ve zihinsel sağlığınızı iyileştirmeye zaman ayırın.

• Sosyal medyada bağlantı kurun: Çevrimiçi topluluklara katılarak ve insanlarla bağlantı kurarak sosyalleşin. Gruplara katılabilir, arkadaşlıklar kurabilir ve ilgi alanlarınızı paylaşabilirsiniz.

• Evcil hayvan edinin: Bir evcil hayvanın koşulsuz sevgisi ve arkadaşlığı yalnızlığınızı giderebilir. Ancak bir evcil hayvan edinmeden önce sorumlulukların farkında olduğunuzdan emin olun.

• Arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantıda kalın: Düzenli olarak telefon görüşmeleri yapın, mesajlaşın veya video görüşmeleri yaparak sevdiklerinizle iletişim halinde kalın. Onlarla vakit geçirmek yalnızlığınızı azaltacaktır.

• Profesyonel yardım alın: Yalnızlığınız aşırı hale gelirse, bir terapist veya danışmanla konuşmayı düşünün. Onlar duygularınızı işlemenize, başa çıkma mekanizmaları geliştirmenize ve yalnızlık döngüsünü kırmanıza yardımcı olabilirler.

Unutmayın, yalnızlık geçicidir ve bununla başa çıkmanıza yardımcı olacak birçok kaynak vardır. Kendinize zaman ayırın, ilgi alanlarınızı keşfedin ve sosyal bağlantılar kurmaya çalışın. Yalnızlığınızı yenebilir ve hayatınızı daha tatmin edici hale getirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrolica

• Bende apartta tekim çay içelim mi
    Edit: sakin düşüncelere dalma kafayı yersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rzgrklc -- 21 Ekim 2015; 0:58:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanka spora git aktivite yap disari cik parka git konus la konus insanlarla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek kalmak güzeldir .o arkadaşın gelseyi büyük ihtimal buraya yok oda arakdaşım şöle yok böyle diye konu açardın muhtemelen
  • Keladams

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu an evde kızla tekim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Piuvpiuv unla oyna

• @Rzgrklc
    hangi şehirdesin gel balıkesirdeysen içelim.

@ZinedineZidane
    spora gidiyorum ama spordan sonra eve geliyorsun bomboş..

@Cja
    geçen sene 3 kişiydik bıkmıştım o ortamdan. bu sene param yetse tek kişilik yer tutucaktım ama tutamadım. şimdi 2 kişilik yerde tek kalıyorum ama duvarla üstüme üstüme geliyor.
  • Steso kullanıcısına yanıt
    Antepteyim bro çok sıkıcı oluyor harbiden böyle ummamistim hiç

• Benim tüm hayatım o şekil geçiyor alışırsın yakında merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

Benim tüm hayatım o şekil geçiyor alışırsın yakında merak etme

insan her şeye alışır da özellikle geceleri yalnız kalınca çok düşünüyosun. normal yaşantını etkiliyor.sonra okul devamsızlığı sabah 6 da uyuyup akşam 6 da kalkmalar falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steso

quote:

insan her şeye alışır da özellikle geceleri yalnız kalınca çok düşünüyosun. normal yaşantını etkiliyor.sonra okul devamsızlığı sabah 6 da uyuyup akşam 6 da kalkmalar falan.

Son cümlene katılıyorum aynı durumdayım şuan okul devamsızlığı 30 saat oldu gece - gündüz karıştı resmen. Neyse ben uyuyim en iyisi

• Bir süre sonra alışıyorsun.
    Bir ayda 4 tane kitap bitirdim okumadığım klasiklerin isimlerini çıkartıp alıyorum arada arkadaşlarla okey atıyoruz ama arada eğer her gün eve arkadaş çağırırsan evi bok götürür tecrübeyle sabittir.
  • quote:

quote:

''sonra okul devamsızlığı sabah 6 da uyuyup akşam 6 da kalkmalar falan.'' bu cümle tamamiyle beni anlatıyor.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gazeteleri ser

• dh ruhu ölmüş be

Yerlere gazete kağıdı serip koşarak

• quote:

@Rzgrklc
    hangi şehirdesin gel balıkesirdeysen içelim.

@ZinedineZidane
    spora gidiyorum ama spordan sonra eve geliyorsun bomboş..

@Cja
    geçen sene 3 kişiydik bıkmıştım o ortamdan. bu sene param yetse tek kişilik yer tutucaktım ama tutamadım. şimdi 2 kişilik yerde tek kalıyorum ama duvarla üstüme üstüme geliyor.

Benide haberdar etmissin ama bana Bişey yazmamış sın.?

• off tam istediğim durum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.