Şimdi Ara

herbalife distrübütörlük hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaslar bugün herbalife ile görüştüm bir sürü şeyden bahsettiler. ayda 4000 lira kazanmaktan en kötü 500 tl kazanmaktan bahsettiler. bizimle çalışanların porche , range rover mercedes bmw x5 arabaları var bunlara sizde sahip olabilirsiniz diyorlar. bana pek inandırıcı gelmedi çünkü öyle olsaydı iş bana kalmazdı adam eşini çocuğunu çoktan bu işe sokardı bile. sizin düşünceleriniz nelerdir? disrübütör olabilmek için 145 lira istiyorlar birde bu parayı biz isdtemiyoruz vergi devlete gidiyo bu paranın hepsi falan filan dediler???

• Aman bulaşma yalan dolan hepsi. Bmw ferrariye binenler var evet ama en üst kademelerdekilerde var. Sen girince en alt kademe olup o ferraiye binenlere para kazandıracaksın sanada 3-5 bişey kalır işte satabilirsen ürünleri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tane kişi de ben gaza geldim deyip 145 lirayı verdi adamlara. :D bence tamamen fasa fiso adam diyorki siz distrübütör olduktan sonra( 145 lira yatırdıktan sonra) size eğitim vereceğiz nası para kazanacağınızı öğreteceğiz diyor. dedim para yatırmadan öğretseniz biz kafamıza yatarsa distrübütör olsak diyorum yok diyo zaten o laftan sonra benim için herşey koptu
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.