Bildirim
Her türlü ünileri açacaklar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Karar verici ben miyim hocam yazdıgım seyde de bir istek belirtmedim çıkarım sadece
Sen banlanmadın mı la
Sence açılacak mı üniler
Bence de, 2. Dalga geliyor ne okulu be
Kasımda aşı geliyor Trump söyledi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşı ilk etapta amerika ve avrupaya çıkıyor. Bize gelmesi rahat şubat martı bulur diyor doktorlar. (ki daha çıkacağı bile kesin değil hepsi varsayım)
İnanmıyorum buna. Velev ki öyle olsa bile onu alma anlaşmaları olacak, kaç doz çıkaracaklar bütün dünyaya yetecek mi, yeterli sayıda yapsalar da ne zaman türkiyeye gelecek
Ohoo
Ben gitmek istemiyorum ya cidden evde 3 tane kronik var ben yasasam onlar ölecek
Haklısınız ben de bencilce kesin acılmalıdır demiyorum sadece böyle bir düsünce olustu bende
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Scofield -- 8 Ağustos 2020; 22:23:30 >
Hocam eş zamanlı rusyada çıkaracak malum bizim işler iyi rusyayla
En en geç 2020 sonunda aşı tr ye gelmiş olur
Trump çok kesin konuştu Kasım abd sonuçlarlarından önce aşı gelecek dedi
hazırlık online olur
umarim kasımda gelir hemen oluruz yeter bitsin bu eziyet
Önce abd’de çıkacak insanların üstünde kullanılacak, olumlu olumsuz sonuçları incelenecek sonra dünyaya satma sırası gelecek önce avrupa avustralya gibi bölgeler alacak sonra burada da izlenecek aşının etkileri sonra türkiye gibi 3. Dünyaya sıra gelecek ülkenin dövizi yeterliyse biz alacağız, muhtemelen yeterli sayıda alamayacak türkiye aşı kriterleri belirlenecek. Devletin tepesinden aşağı sana bana gelene kadar bir bakmışsın 2021 sonbahar olmuş.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X