Şimdi Ara

Her şey tip mi diyenler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her şey tiptir. siz hiç ilk gördüğünüz bir insana ''aa karakteri çok güzelmiş şununla tanışayım'' düşüncesiyle bakar mısınız ? Önce o insanın tipini beğeneceksin ki sonra onunla konuşasın zaten tipi kötü olunanla genelde arkadaşlık kuruyosunuz. Yani erkeklerin '' bana göre tip 2. planda'' demesi tamamen daniskadır lütfen kendinizi kandırmayın.. Saygılar efenim.

motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
    (wayne's world , wayne's world party time excellent!)
  • durum zaten böyledir ve hep böyle olacaktır

VALA MELKOR MAKBER
  • Once tipe bakarim evet.
    Ama ic guzelligi kotu cikarsa veririm yolu.

Güzelliğin beş para etmez
    Bu bendeki aşk olmasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

Para varsa sorun yok
    Tipi büyüdükçe bozulmaya başladı diye 1.5 yıllık sevgilimden soğudum , evet herşey tiptir arkadaşlar

XLassasin#2406

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • liseli dünyası

Müzik ikiye ayrılır; MUSE ve diğerleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relon

Tipi büyüdükçe bozulmaya başladı diye 1.5 yıllık sevgilimden soğudum , evet herşey tiptir arkadaşlar

Liseye gecsin oturur tipi merak etme

Biraz bekle kızlar lisede bir açılıyor pişman oluyorsun eskiden yüz vermedin diye

Orijinalden alıntı: ORANGEandLEMON

quote:

Biraz bekle kızlar lisede bir açılıyor pişman oluyorsun eskiden yüz vermedin diye

Alıntıları Göster
    Zaten liseliyim ... ne yani böyle bir yorum yaptım diye beni ilk okullu olarak belleyecek kadar önyargılımısınız ?

XLassasin#2406

• quote:

Zaten liseliyim ... ne yani böyle bir yorum yaptım diye beni ilk okullu olarak belleyecek kadar önyargılımısınız ?

Lütfen trolleri ciddiye almayınız iyi forumlar

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

Lütfen trolleri ciddiye almayınız iyi forumlar

Alıntıları Göster
    Yırtık değilsen saçın altından da olsa bir hiçsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cast Away

Yırtık değilsen saçın altından da olsa bir hiçsin.

Alıntıları Göster
    İnsan dışıyla karşılanır, içiyle uğurlanır evlat. Bunu da böyle bil.

CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE
    Nefs ü mâl ile n’ola kılsam cihânda ictihâd
    Hamdülillah var gazâya sad hezârân ragbetüm

Ey Mehemmed mu’cizât-ı Ahmed-i Muhtâr ile
    Umaram gâlib ola a’dâ-yı dîne devletüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

İnsan dışıyla karşılanır, içiyle uğurlanır evlat. Bunu da böyle bil.

Alıntıları Göster
    Önce tipe bakar tanıştıktan bir süre sonra adamın karakterini anlarsa ondan uzaklaşır emin ol.

Da zaten senden bi şey olmaz bu kafayla merak etme. Bu konu zaten çok derin.

Orijinalden alıntı: Mr.Yengeç

Önce tipe bakar tanıştıktan bir süre sonra adamın karakterini anlarsa ondan uzaklaşır emin ol.

Da zaten senden bi şey olmaz bu kafayla merak etme. Bu konu zaten çok derin.

Alıntıları Göster
    O kisiyle uzun suredir sohbetin varsa ve karakterini sevmissen tipi umursamiyorsun.

Yillar gecince o guzellikte kaybolur o zaman cekilmez huyuyla ne yapacaksin merak ediyorum ??
    Tipmi karaktermi sorusuna sadece uzun sureli dusunmeyen insanlar tip cevabini verir bence.

Guzel bakan guzel gorur, bir insanin dis guzelligini begenmiyorsan, misal giyimi hosuna gitmiyorsa bunu degistirebilirsin, saclari hosuna gitmiyorsa degistirirsin. Ama bir laf vardir "can cikar huy cikmaz" diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FAC83F73B

O kisiyle uzun suredir sohbetin varsa ve karakterini sevmissen tipi umursamiyorsun.

Yillar gecince o guzellikte kaybolur o zaman cekilmez huyuyla ne yapacaksin merak ediyorum ??
    Tipmi karaktermi sorusuna sadece uzun sureli dusunmeyen insanlar tip cevabini verir bence.

Guzel bakan guzel gorur, bir insanin dis guzelligini begenmiyorsan, misal giyimi hosuna gitmiyorsa bunu degistirebilirsin, saclari hosuna gitmiyorsa degistirirsin. Ama bir laf vardir "can cikar huy cikmaz" diye.

Alıntıları Göster
    beyler her şey laf yapmakta biter tamam yüzüne bakılacak kadar tipin olacak o ayrı da ağzın iyi laf yapıyorsa her türlü götürürsün bir video göndereceğim fake diyenler olabilir inanmayanlar ama dediklerime örnek bir video tabi bu adam bu işi yabancı kızlara uyguluyor yabancı kızların en sevdiğim yanlarından biri hiç tanımadıkları biriyle bile sohbet kurup onları dinleyebiliyorlar Türk kızların eksik yanı bu yanaşıyorsun 2 laf etmek için ya tokat atar ya küfür eder yada tersler seni bu yüzden Tip dediğimiz olay 1.planda oluyor ve gerçekten yakışıklı olan biri bile bir kızla tanışmakta konuşmakta çekiniyor tepkisi nasıl olur diye

bknz:

http://www.youtube.com/watch?v=-XkjGuxyPRc

• quote:

Orijinalden alıntı: zengin84

beyler her şey laf yapmakta biter tamam yüzüne bakılacak kadar tipin olacak o ayrı da ağzın iyi laf yapıyorsa her türlü götürürsün bir video göndereceğim fake diyenler olabilir inanmayanlar ama dediklerime örnek bir video tabi bu adam bu işi yabancı kızlara uyguluyor yabancı kızların en sevdiğim yanlarından biri hiç tanımadıkları biriyle bile sohbet kurup onları dinleyebiliyorlar Türk kızların eksik yanı bu yanaşıyorsun 2 laf etmek için ya tokat atar ya küfür eder yada tersler seni bu yüzden Tip dediğimiz olay 1.planda oluyor ve gerçekten yakışıklı olan biri bile bir kızla tanışmakta konuşmakta çekiniyor tepkisi nasıl olur diye

bknz:

Alıntıları Göster
    Konuştuğum kız pek güzel değildi.Ama onunla sohbet ede ede ne kadar iyi bir insan olduğunu anladım.İnsan birinin karakterini sevip, kendini ona yakın hissedince tipin etkisi minimuma iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 3 Temmuz 2014; 10:29:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zengin84

bknz:

Alıntıları Göster
    tip değil mesele, karşıdaki insanı anlıyabilmek, mutlu edebilmek

• quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Konuştuğum kız pek güzel değildi.Ama onunla sohbet ede ede ne kadar iyi bir insan olduğunu anladım.İnsan birinin karakterini sevip, kendini ona yakın hissedince tipin etkisi minimuma iniyor.

Alıntıları Göster
    Para > Tip

bknz.

Her şey tip mi diyenler ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.