Şimdi Ara

Her şey bir gün iyi olacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Üniversite hayatını dolu dolu yaşayın, bir daha rüyanızda görürsünüz.
    2- Bir şeye niyetlenip yapmıyorsanız “daha gencim” deyin! İlerde yaparsınız nasıl olsa. Ben yapamadım.
    3- Sevdiğiniz, 3-4 yılınızı birlikte geçirdiğiniz kızı ne olursa olsun bırakmayın, herhangi bir sebepten ötürü ayrılmak zorunda kalırsanız bütün gün facebook’tan düğün fotolarına bakıp bakıp, eski günleri hatırlarsınız. Asla geçmez. (2,5 yıl geçti üzerinden hala geçmedi, geçen gece rüyamda gördüm, hâlbuki bana fazla uzun sürmez demişlerdi.)
    4- Ya adam gibi ders çalışın, kendinizi geliştirin, bir yerlere gelin, ya da hiç çalışmayın. Arada kalırsanız her zaman “aslında oraya erişebileceğinizin ama zamanında yapmadığınızın” farkında olacaksınız. Pişmanlık yakanızı bırakmayacak.
    5- Sevdiğiniz işi yapın demeyi isterdim ama imkânsıza yakın bir ihtimal olduğu için demiyorum. Sevebileceğinizi zannettiğiniz iş sizi bir süre sonra tatmin etmeyecek, ama mecburen çalışacaksınız.
    6- Parlayabildiğiniz kadar parlayın, size madalya vereceklermiş gibi. Ne kadar yükselip gözde olursanız o kadar aşağı çekilmek isteneceksiniz, eğer karşınızdakiler hem güçlü hem kötüyse başarılı olacaklar. Önemli olanın çalışmak vs. olmadığını, yalakalık olduğunu anlayacaksınız ve aslında insanları hiç tanımadığınızın farkına varacaksınız. Güçlü olan, yanınızdaki en yakın arkadaşınıza bile haklı gelecektir bir süre sonra.
    7- Moralinizi ufak şeyler için bozmayın, nasılsa daha büyük şeyler çıkacak, toptan halledersiniz.
    8- Hedef belirleyin, ulaşamayacağınız için sorun yok.
    9- “Her şey bir gün iyi olacak!” Kişisel gelişim kitapları böyle demiyor muydu?

Dertleşecek kimsem yok. İçimi dökmek istedim sadece. Hayat her zaman umduğumuz gibi gitmiyor maalesef.

• Ellerine saglik, umarim birilerine yardimci olur.
  • Katılıyorum çok güzel öğütler vermiş ve paylamışsın.

Alabildiğiniz kadarını alın asla geri vermeyin.
  • yaşanmadan tecrübe edinilmiyor,

herşey boş kafaya takınca ve takmayınca bir fark göremiyorum, bende takmamaya çalışıoyurm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ninamarok

yaşanmadan tecrübe edinilmiyor,

herşey boş kafaya takınca ve takmayınca bir fark göremiyorum, bende takmamaya çalışıoyurm

Bende öyle yapmaya çalışıyorum ama kendimi kandırıyorum. Tecrübe konusunda haklısın. İnsanın başına gelmeden konuşması, atıp tutması kolay ama başa gelince durum değişiyor.
  • Herşey çok kötü olacak boşu boşuna yaşıyorsun her uyandığın gün kendinden ve hayattan nefret edeceksin . Zaten pislik içindesin umudun yok umudun olması için uğraşacaksın daha kötü olacak en sonunda ölmek istiyeceksin sinirleneceksin . o kadar pislik içinde yaşacaksınki öldüğünde daha iyi biryere gittiğini temenni edeceksin ama öylede olmayacak. Cehenneme gidiceksin.

O yüzden dostum . HERŞEY KÖTÜ OLACAK. umutlanma
  • Öğüt vericek kadar yetişkin olduğumu düşünmüyorum ama hayatta bir amacınız olmasın olur da gerçekleşmezse üzüntüsüyle kalırsınız , hayatı akışına bırakın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarr -- 6 Şubat 2012; 23:14:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İbret yükleniyor iyi demişin hoş demişin.
  • Takip...devamini bekliyorum
  • Mutluluk kaynakları gittikçe kuruyor, uzaklaşıyor, azalıyor işte. Içim karardı gece gece. Ha, hep böyleydi.
  • 10- İş yerinizdeki biriyle asla duygusal bir ilişki yaşamayın, ayrılırsanız kötü olur, herkes, her gün yüzünüze güler, arkanızdan konuşur. Ailevi nedenlerden dolayı biz ayrıldık. O da mutsuz ben de, o da işten ayrılamıyor ben de. İleride ne olur, nasıl olur, düşündükçe daha da karamsar oluyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjslash

Herşey çok kötü olacak boşu boşuna yaşıyorsun her uyandığın gün kendinden ve hayattan nefret edeceksin . Zaten pislik içindesin umudun yok umudun olması için uğraşacaksın daha kötü olacak en sonunda ölmek istiyeceksin sinirleneceksin . o kadar pislik içinde yaşacaksınki öldüğünde daha iyi biryere gittiğini temenni edeceksin ama öylede olmayacak. Cehenneme gidiceksin.

Bu da yazilmaz ki be kardesim! Bunlarin farkinda oldugumuz icin hayatimiz cok kotu ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hekim

quote:

Herşey çok kötü olacak boşu boşuna yaşıyorsun her uyandığın gün kendinden ve hayattan nefret edeceksin . Zaten pislik içindesin umudun yok umudun olması için uğraşacaksın daha kötü olacak en sonunda ölmek istiyeceksin sinirleneceksin . o kadar pislik içinde yaşacaksınki öldüğünde daha iyi biryere gittiğini temenni edeceksin ama öylede olmayacak. Cehenneme gidiceksin.

Bu da yazilmaz ki be kardesim! Bunlarin farkinda oldugumuz icin hayatimiz cok kotu ya.

Sizin içiniz kararsın beyler benim hayatım süper

Kız arkadaşım var babam zengin arabam var üni okuyorum. belki cennete gitmicem ama şükür cennette gibiyim. Ondan sonra cehenneme gitsemde canım sağolsun. Catır catır yaşıyorum fakirler...

• quote:

quote:

quote:

Kız arkadaşım var babam zengin arabam var üni okuyorum. belki cennete gitmicem ama şükür cennette gibiyim. Ondan sonra cehenneme gitsemde canım sağolsun. Catır catır yaşıyorum fakirler...

Dikkat et. Çatır çatır yaşamaktan çatırdayıp kırılmış içindeki insanlığın ZENGİN dostum !

• İyi bir gün her şey olacak!
  • Takipteyim yarın detaylı dertleşelim bence
  • Lan ölücez olum bi gün ne bu stres koy verin ben gibi
  • her zaman sizden daha kötüsü olur, o yüzden hiç bi şey için üzülmeye değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceswan

quote:

quote:

quote:

Dikkat et. Çatır çatır yaşamaktan çatırdayıp kırılmış içindeki insanlığın ZENGİN dostum !

+99...

• Daha bu konularda konuşmak için yaşım küçük , daha doğru dürüst ne hayatın zorluklarıyla karşılaştım , ne de büyük bir adım attım hayatımı yaşamak için .
    Ailem hep yanımdaydı belki ama şunu söyleyebilirim .
    Ne olursa olsun bir hedef olmalı hayatta .
    Yaşayacağınız hayalkırıklıkları , üzüntüler olacaktır elbette ya da yolunuza taş koyup , size çelme takmaya çalışanlar .
    Ama bir şeye ulaşma arzusu olursa insanda bütün bunların üstesinde gelmeye çalışacaktır en azından . . Çaresizce beklemeyecektir .
    Diğer türlü , yani bir amacı olmadan yaşarsa insan yediği darbeler karşısında ümidini kaybeder . Sanmayın ki bir amacı olmayınca . hayalkırıklıkları yaşanmaz ya da hayat size acı yüzünü göstermez . En nihayetinde insanoğlu bu . Hırsı,şehveti,arzuları olan varlıklarız . .
    Demem o ki düştüğümüzde,aklımıza gelip bizi cesaretlendiren,güç veren bir şey olmazsa yavaş yavaş koparız hayattan .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.