Şimdi Ara

Her sekmede farklı ip mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Chrome ya da başka herhangi bir internet tarayıcısında açılan her yeni sekmede farklı bir ip den bağlanması mümkün mü? Bunu tor browser yapıyor ama o da inanılmaz yavaş. Ve tor browser videoları açmıyor.

Aktif olarak Chrome kullanıcısıyım. Bu olayı Chrome da şu şekilde çözdüm. Her sekme de farklı ip den giriş olmuyor. Ancak Dot Vpn eklentisini kurdum. Kişileri Yönet kısmından 4 5 tane Kişisel Profil oluşturdum Chrome için. Şu an 5 adet chrome açarak vpn leri çalıştırdığımda farklı ip ler elde edebiliyorum.

Ancak problem şu ki Chrome tek başına çok fazla işlemciye ve ram e yükleniyor. bir de aynı anda 4 5 tane farklı Chrome açarsak işlemci %100 e dayanıyor neredeyse.

Bu nedenle 1 adet tarayıcı çalıştırarak (Chrome veya diğerleri hiç farketmez) her sekmede farklı ipler ile internette gezmek mümkün olabilir mi?

Neden böyle birşey istiyorsun diye sormayın anlatması 6 saat sürer. :)

İlgilenip fikirlerini söyleyenlere şimdiden teşekkür ederim.

• Adsense, youtube izleme sayısı, reklam izleyerek para kazandıran sistemler için yapılacaksa sağlıklı olmaz ve konu adsense'se eninde sonunda anlar ve banlar.
    Çerez ve site verilerinden kurtulmaksa amaç bunun için her sekmeye ayrı izlole cerez sağlayan eklentiler var. Bana kalırsa vpn satın alıp tek tek gizli sekme açarak konu neyse onu yapardım. Google'da different proxy each tab olarak aratın. Sanırım istediğiniz şeyi karşılıyor gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.