Şimdi Ara

Her Sabah Fön ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşıldığı gibi her sabah okula giderken saçlarımı yıkayıp fön çekiyorum kurutuyorum yani. Gece yatarken çok fena dağılıyor saçım ve düzelmiyorum haliyle yıkamam gerekiyor yıkadıktan sonra da fön gerekiyor. Saçım 6-7cm kadar.

Bu işlemin bi zararı var mı diye merak edıyorum + varsa da ne önerirsiniz (fön çekme demekten başka :))?

• Doğru yapılırsa zarar vermez. Öncelikle kuru saça fön çekme saçlar hafif nemli olsun ilk başta. Fön makinasıyla işini ne kadar çabuk bitirirsen o kadar iyi. Ayda bir de saç diplerini kuvvetlendirecek bakım yaparsan uzun yıllar sorun yaşamazsın. Bakım için dışarıdan ürün alabileceğin gibi google'da bulabileceğin, evde yapacağın yöntemleri de uygulayabilirsin.

Saç şekillendirici kullanıyorsan jöle değil sponge wax yada köpük kullan ve mümkün olduğu kadar saç spreyini az sık. Hadi kal sağlıcakla.
  • Yahu bende ber sabah saçımı düzeltemediğim için yıkamak zorunda kalıyorum, benimde saçım 6-7 cm ve uzadıkça yıkayıp kurutması zorlaşıyor. Sabahları neden düzelmiyor saçım ? Uzayınca düzelir mi sizce ? (15cm olsa) Saçlarım düz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.