Bildirim
Her Romda Şarj Az Gidiyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dostum eğer 5 dakikada %15 şarz düşüyorsa o batarya şarz tutmamaya başlamıştır kalibrasyonla düzelmez.ebaydan 2000 mAh lik batarya siparişi ver 15-20 günde eline ulaşır -
quote:
Orijinalden alıntı: Okan9455
dostum eğer 5 dakikada %15 şarz düşüyorsa o batarya şarz tutmamaya başlamıştır kalibrasyonla düzelmez.ebaydan 2000 mAh lik batarya siparişi ver 15-20 günde eline ulaşır
Hocam mesela şarjdan çıkaralı 42 dakika olmuş ekranı bile açmadığım halde %91 olmuş şarj. -
quote:
Orijinalden alıntı: Aal izz Well!
quote:
dostum eğer 5 dakikada %15 şarz düşüyorsa o batarya şarz tutmamaya başlamıştır kalibrasyonla düzelmez.ebaydan 2000 mAh lik batarya siparişi ver 15-20 günde eline ulaşır
Hocam mesela şarjdan çıkaralı 42 dakika olmuş ekranı bile açmadığım halde %91 olmuş şarj.
Aynısı bendede oluyor ama rom ayarlarını tam ayarlamadım ve kalibrasyonda yapmadım -
birader bu romları yapan arkadaşlar daha çok ,test programlarında en yüksek puan alma,GTA da yağ gibi kayma .tarzında ayarlar verdikleri için, oluşan ;şarj ,ulaşılamama ,mesajların ,sesin gitmemesi tarzı işlerle pek alakalı değiller. valla ben 2.2.1 orjinal kullanıyorum şarj yatarken %100 kalkarken %100 . bi müşteri beni ararsa ulaşırmı ,mesajlarım gidiyomu diye düşünmüyorum en azından. telefonu sırf oyun oynamak için alsaydım.telefon almazdım playstation alırdım.telefonu işle ilgili kullanacaklara romdan roma atlamalarını önermem.çünkü stabili pek çıkmıyor,günde 2 tane yeni betası çıkıyor,öyle janjanlı isimlerle devam adip gidiyolar :) .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Hocam mesela şarjdan çıkaralı 42 dakika olmuş ekranı bile açmadığım halde %91 olmuş şarj.
dostum bende önceden ideos x5 kullanırken buna benzer şarz düşmeleri yaşıyordum.bazen şarzım %1 e düşüyordu daha sonra ekranı kapatıp 5 dakika beklediğimde şarzım %20 ye çıkıyorduhuaweinin çıkardığı bataryanın ömrü biraz kısa.ebaydan 2000 mAh lık bir batarya al oda 5 ay full performansta götürür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan9455 -- 3 Aralık 2012; 20:27:19 >
-
quote:
quote:
quote:
dostum bende önceden ideos x5 kullanırken buna benzer şarz düşmeleri yaşıyordum.bazen şarzım %1 e düşüyordu daha sonra ekranı kapatıp 5 dakika beklediğimde şarzım %20 ye çıkıyorduhuaweinin çıkardığı bataryanın ömrü biraz kısa.ebaydan 2000 mAh lık bir batarya al oda 5 ay full performansta götürür
ebayda 2000 lik batarya göremedim aldınız mı dha önce?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 10ly_10ur
quote:
quote:
quote:
ebayda 2000 lik batarya göremedim aldınız mı dha önce?
evet 7.99 dolara kargo bedava olarak 2050 mAh lik batarya aldım.15 günde elime ulaştı.şimdi bende baktım ama hiçbir satıcıda kalmamış.yakın zamanda tekrar stoklara girer
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- huawei yazısı çıkıyor telefon açılmıyor
- zte nubia v40
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- gbox nedir
- lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın samsung
- hangi telefonu almalıyım
- kirin 9010
- nfc özelliği nasıl açılır
- waiting for miracast connection ne demek
- kamerası en iyi telefonlar 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X