Şimdi Ara

Her ne olursa olsun arabasını seven var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Her ne kadar sorun çıkarsa da herkes bunu niye aldın şu model daha iyi vs desede herkese ve herşeye rağmen benim gibi arabasını seven, hiçbir araca değişmeyecek ve Allah kaza bela hastalık vefat acil nakit ihtiyacı vs vermezse eğer ömür boyu satmayi düşünmeyen gittiği yere kadar binmek isteyen var mi? Bilmiyorum çok mu abarttim ama benim için manevi değeri var ve seviyorum duruşunu gidişini hastayım tasarımına her seferinde dönüp arkamı bir daha bakıyorum aracıma.Daha ilk görüntüleri ortaya çıktığında araba piyasada yokken aşık olmuştum resmen.Sonra içimden vay anasını bir gün bizimde böyle aracımız olur mu diye bir geçirdim.Youtube da hep videolarını izledim, yolda giderken ne zaman bir başkasında onu gördüğümde dönüp gözden kaybolana kadar seyrettim.Yolda giderken sanki süzülerek gidiyor gibiydi.Neyse gel zaman git zaman aradan beş sene geçti askere gittim geldim falan, bir gün tamam dedim yeter artık bu kadar koştum bankaya çektim krediyi ve hayal ettiğim aracıma sonunda kavuştum.Cok bekledim ama değdi.Sonra onunla iyi kötü bir sürü anımız var.Yok abi hurda bile olsa satamam ben ya :) var mı benim gibi olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.