Bildirim
Her maç hatalı gol yiyen kaleciye ne denir? (5. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ulan neyini tartışıyorsunuz Dünyanın en iyi 10 Kalecisinden birisine sahipsiniz(Kumaş olarak)
Bu maçta 1 Hatalı gol yedi ama takım kötüydü Musleraya yüklenmemek lazım. Ayrıca Muslera Galatasaraya su kosullarda lükstür farkında değilsiniz. -
Su an Avrupa'da kaleci kitligi var. Hal boyle iken Muslera'yi satmak rulet oynamak olur.
Ancak su da bir gercek ki, artik sempatikliginden midir bilinmez kimseye verilmeyen kredi veriliyor Muslera'ya. Bu sene performansi standarti gecemedi ancak ona ragmen hatayi baska yerde arayanlar cogunlukta.
Elbette defansimiz kotuydu, zaten istastiklere bakarak bu sene iyi degildi demiyorum, bu sene butun maclari izledim, potansiyelinin cok altindaydi, bunu da inkar etmek olmaz. Sozlesmesini de yeniledi bu sene daha fazla katki vermeli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gıda.mühendisi
Su an Avrupa'da kaleci kitligi var. Hal boyle iken Muslera'yi satmak rulet oynamak olur.
Ancak su da bir gercek ki, artik sempatikliginden midir bilinmez kimseye verilmeyen kredi veriliyor Muslera'ya. Bu sene performansi standarti gecemedi ancak ona ragmen hatayi baska yerde arayanlar cogunlukta.
Elbette defansimiz kotuydu, zaten istastiklere bakarak bu sene iyi degildi demiyorum, bu sene butun maclari izledim, potansiyelinin cok altindaydi, bunu da inkar etmek olmaz. Sozlesmesini de yeniledi bu sene daha fazla katki vermeli.
yav benim anlamadığım olay madem bu sene kötüydü öyle bilmem ne gibiydi şöyle bilmem ne gibiydi diye zırvalıyorsunuz üstüne savunmamız da bilmem ne gibiydi diyorsunuz, nasıl oluyor da bu adam ligin 3 senedir en az gol yiyen kalecisi oluyor ? var mı bir cevabınız ?
-
Tamam Musleranın en iyi 5 kaleci içinde olduğuna inanmıyorum fakat ondan daha iyisini de zaten alamazsınız. Ayrıca Barcelona yıllardır kova Valdes ile idare ederken sizdeki bu lükse şaşırmamak elde değil. Stegen ilaç gibi gelecek valdesten sonra -
Neuer'e gibi bir ortasaha oyuncusuna kaleci diyenlere
-
Muslera iyi kaleci ama bizdeki şu iyi oynayan oyuncuyu yüceltme hastalığı olduğu sürece gerçekten bir oyuncuyu formu tutmuşken yüksek paralara satmak hayalden öteye gitmez. -
Muslera iyi kaleci fakat geldiği günden beri şu hatalı çıkışlarını bir çözemedi. Hiç kimsede gücenmesin bu günkü maçta yediği 3. Gol her şeyi özetliyor
ya ne biçim oynuyor
ne güzel dünya kupasında satıp trabzondan onuru alacaktık -
Şimdi özledim de ilk iki gölü çıkardığı çok maç olmuştur.. 3 . gol de hatalı çıkış ve bos bırakma ..
Kalecilerde bazen bu durum oluyor ... Yani aşırı veya çok az motive oldukları zaman olayları önceden kafada yaşayıp hareketsiz kalıyorlar.. Boş kaleye nasıl gol kacıriliyorsa kaleciler de boyle gol yiyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Her mac 10 tane top cikaran
Buyuk maclarda rezil olmanizi engelleyen adamda muslera
Fenerliyim ama turkiyedeki acik ara en iyi kaleci musleradir.
Tek macla adami yargilamayin
Her boş bir olayda konu açana da ağır Troll denir.
Muslera kötü bir kaleci değildir. Böyle bir algı oluşturmaya çalışmanız çok saçma. Eleştirecekseniz adam gibi eleştirin. Mesala bu seneki performansı, geçen senelere göre kötüydü. Bu konu tartışılabilir fakat ben defans hattımızı aşırı kötü buluyorum. Bu kadar kötü defansa rağmen ligde en az gol yiyen takım olmuşuz. Gerçi istatistiklerle konuşmayı sevmiyorum, aldatıcı olur ama tek tek bakalım defansımıza.
Chedjou, koca senede kaç top çaldı, kaç tane gol pozisyonu önledi, bana top çaldığı, önemli pozisyon kestiği 10 tane video gösteremezsiniz. Dünkü maçı izleyenler, bu adam defans oyuncusu sözde. Ama gel gör ki 1 tane top çalmıyor. 1 tane atak kesmiyor. Sürekli bu adam kaçak oynuyor.
Semih, daha dünkü çocuk. En iyi defans oyuncumuz, daha tecrübesi sorgulanacak Semih.
Hakan Balta ile ilgili yorum yapmaya gerek yok.
Sağ bek Eboue ve Sabri defansif anlamda pek birşey katmadılar. Sol bek Telles de ileriye dönük oynadı.
İşte bu defansla oynadı Muslera bu sezon. Semih dışında bu çok iyi adam dediğimiz stoper yok. Hal böyleyken ben Muslera'yı bu sene formsuz da olsa yerlere vuramam. Bu seneki formsuzluğunu adam gibi konuşuruz.
Onur hakkında yapılan olumsuz yorumlara da katılmıyorum. O da çok değerli kalecilerimizden biri. İlla Galatasaray'da oynaması gerekmez. Milli takım oyuncumuz sonuçta. Kendi vatanımızdan böyle iyi bir kaleci çıkarmışız, Muslera'yı korumak adına niye bu adamı eleştiriyorsunuz anlamıyorum. Sanki her sene böyle yıldız adayı yerliler çıkıyor ülkeden de adamı yerden yere vuruyorsunuz. Umarım Arda gibi büyük takımlara gitme şansı bulur. İlla birini övmek, birini yerin dibine sokmak zorunda değilsiniz. İki kalecide gayet yeterli seviyededir.
-
Muslera iyi kaleci ama bir Onur Kıvrak değil.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lombi
quote:
Orijinalden alıntı: pape
quote:
Orijinalden alıntı: felsefesever
quote:
Orijinalden alıntı: Beamer
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
2 golde de hatası yok. Aksini iddia eden buralarda takılmasın.
bir kaleci hatasiz diye savunulmaz.
hatasiz kaleci istiyorsan bin tane bulunur.
ne zaman muslera gol yese hep "yapacagi bir sey yoktu" deniyor. bu adam hep mi boyle imkansiz goller yiyor?
dunyanin en iyi 10-20 kalecisi icinde diyorsun, ekstra kurtaris yapmayan kaleci mi olur?
bak courtois'ya bak neuer'e.
bahsettigimiz ekstra kurtaris, kimse muslera hatali gol yedi demiyor ama ekstra kurtaris da yapmiyor. kurtardigi toplar arasinda hic cok vay be nasi kurtarmis dedigin pozisyonlar 2-3u gecmez.
Ya bi yürü git Neuer'miş. Hayatınızda 2-3 çeyrek yarı final maçı izliyorsunuz orada da Bayern'e denk geliyorsunuz. Neuer kadar kafadan çatlak deli gibi çıkışları olan başka bir kaleci yoktur. Tam anlamıyla overrated bir kaleci, ama işte 1-2 turnuvada yer ediniyor sonra sizin gibilerin ağzına yapışıyor.
Bir ara Akinfeev, Lloris, Julio Cesar, zaman zaman Buffon ve Casillas modaydı, ha bir de Joe Hart.
Sizin gibiler Dünya'nın en iyi kalecisi Casillas yaww deyip dünkü maçı izleyip Casillas bitmiş yaww, en iyi kaleci sadece 2 senedir üst düzey performans gösteren Courtois.
Dönem futbolu üzerinden taraftarlık yapıyorsunuz, dönem futbolunu tam anlamıyla takip etseniz yine gam yemeyeceğim.
Bu adam 2010'da yarı finale taşırken, 2011'de şampiyonluğa taşırken takımını (bir Arjantin maçı var ki, rezil etti rakip atak oyuncularını), 2012 ve 2013 şampiyonluklarımızda büyük pay sahibiyken, Schalke maçında inanılmaz kurtarışlarıyla Almanya'da bizi o baskıdan çıkarırken sesiniz çıkmaz. En iyi stoperinin Hakan Balta olduğu beklerinin rezalet ve defans hattının her hafta değiştiği rezalet bir sezonda EN AZ GOL YİYEN KALECİ ünvanını almış birisi.
Ama sizin gibi yarım yamalak futbol takip edip futbol anladığını zannedenler işte bir şeyi taktı mı takıyor. ONUR YAAAW EFSANE KURTARIYOR YAWW. 2 tane video izleyip gaza geliyorsunuz. Düzenli Trabzon maçlarını bir takip edin bakalım, Onur kaç tane gol yedirmiş takımına? Onur iyi bir kaleci ancak ondan da soğutabiliyorsunuz insanı.
2-3 hatalı gol yedi diye Muslera Muslera'lığını kaybetmez. Tıpki dün 5 gol yiyip rezil olan Casillas'ın Casillas'lılığını kaybettiği gibi.
he he neuer overrated evet he he
bi tanesini savunayım derken diğerini batırmışsın. hele hele bu salladığın kaleci neuer olduğu için hepten çuvallamışsın. asıl bence sen yürü git. muslera yı çok severim muslera konusunda haklı olabilirsin fakat neuer e overrated demek için futbol cahili olmak lazım. muslera yı el üstünde tutup ta neueri yermen zaten ayrı bir komedi.
neuer yapınca overrated, muslera yapınca benliğinden birşey kaybetmiyor. hadi ordan seni, git kendini kandır anca sen...
adam neuer e overrated demiş bak sen hele
Valla bende sinir oldum.
ben taraftar forumlarına fazla sık yazan biri değilim, en azından eskiden daha sık yazardım. ama böyle saçma şeyleri görünce dayanamıyorum arkadaş. robben i istemeyeni gördük (robben bu robben!) di maria ya futbol zekası yok!!!!gelmesin diyeni gördük, sneijder e balon deyip sallayıp istemeyenleri de gördük, en sonunda sağolsun neuer e overrated diyipte sallayanıda gördük. işin komiği neuer yapınca overrated oluyor, muslera yapınca musleralığından birşey kaybetmiyor böyle saçma bir yorum hayatımda görmedim.
-
İlk iki golde yapacağı bir şey yok 3. golde hatalı çıkış denmiş de Uruguay takım halinde dağılmıştı, böyle durumlarda kaleciler hata yapmaya çok daha meyilli olur. En iyi 5 kaleci olmasa bile ilk 10'da olduğu kesin bu adamın dünya çapında, rahat bırakın artık. -
eti eti eti -
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahinAbi
quote:
Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars
2 golde de hatası yok. Aksini iddia eden buralarda takılmasın.
Aksini iddia ediyorum
sana burada takıl diyen yok zaten, gidersen de ayrıca memnun oluruz -
Ben Muslera'yı Rüştü'ye benzetiyorum.
Manyak manyak çıkışları olsun,refleksleri olsun adam Rüştü'nün yabancı hali gibi. -
Ona buna değil de Uruguay işini çıkmaza soktu ona üzüldüm.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X