Şimdi Ara

Her Kapi Yuzume Kapaniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu sene hayatimin en bahtsiz en kotu yili oldu.Sans yuzume hic gulmuyor.Universiteye yerlesemedim.Kpss ye girdim berbat puan aldim.2-3 ay oncesine kadar asosyaldim cok sukur ondan kurtuldum.Ise baslamayi dusunuyorum kendimi cok kotu hissediyorum.Niye hep boyle oluyor.Herseye hayirlisi olsun demekten usandim biktim.Ben ne yaptim surekli olumsuzluklar karsima cikiyor.Cevremde sevilen biriyimdir ama hep bi eziklik hissediyorum universite okuyamamaninda verdigi.Maddi durumumuz cok sukur akmasada damlar ac kalmiyoruz ya.Aileme artik yuk olmak istemiyorum ise giricem ama kendi ilimdeki imkanlar kisitli babamda il disinda calisiyor eve ben sahip cikiyorum o yuzden yakinlarda is bakiyorum diyebilirim.Tum arkadas cevrem dagildi cogu okuyor.Ozel uni. falan gitti devlete yerlesemeyen bende ailemi zorda birakmamak icin konusunu dahi acmadim.Cok buyuk sorumluluk baski hissediyorum.Niye ben hak etmedigim icin mi istedigim hicbirsey olmuyor.Fazla parada guc itibar sahibi olmakta gozum yok sadece mutlu olmak istiyorum.Istemeyerek saglik mes. okudum meslegim var issizde kalmiyorum ama sevmiyorum meslegimi.Kendimi hep bilgisayar konusunda gelistirmek istedim halada icimde kaldi bu.Ben yinede neseli olmaya calisiyorum.Icimi dokmem lazimdi bende size yazdim.Belki gun gelir bu yazdiklarimi okuyup nerden nereye derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Her Kapi Yuzume Kapaniyor
  • Hayırlısı be hocam , hiç yoktan kendine bakabilecek iyi bir işin var . Alışırsın zamanla.
  • Sağlık Meslek lisesini bitirmen bence gayet iyi birşey. Biraz çabalayarak o kulvarda ilerleyebilirdin, her ilde hastane var sonuçta.

Buna rağmen sevmemen de normal tabi ki. Eğer, dediğin gibi üniversitede bilgisayar konusunda ilerlemek istiyorsan da orayı kazanabilmek için gerekli puan türlerinde başarılı olman lazım, bu olmazsa mümkün değil maalesef. Ülkedeki eğitim sistemi malum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: relaxlife

Her Kapi Yuzume Kapaniyor

• meslek lisesinde bilgisayar okuyorum.pişmanım.hiç düşünme bence.o kadar saat bilgisayar başında insan kendinden geçiyor.bende heves etmiştim.iyiki liseden gitmişim de üniversitede bela olmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam haklısın ama sen umutsuz birisin yani bilgisayar bölümü istiyosun ama bilgisayar bölümünde umutsuz olursan hiç bişey başaramazsın bende bilgisayar bölümü okuyorum umutsuzluğa düştün mü yapcağın varsada yapamıyosun pm atarsan aklına takılan şeyleri cevaplarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolik Bilgisayar

Hocam haklısın ama sen umutsuz birisin yani bilgisayar bölümü istiyosun ama bilgisayar bölümünde umutsuz olursan hiç bişey başaramazsın bende bilgisayar bölümü okuyorum umutsuzluğa düştün mü yapcağın varsada yapamıyosun pm atarsan aklına takılan şeyleri cevaplarım

Hocam isin asli ben bu saatten sonra bilgisayar bolumu okuyamam kimse destek cikmaz salak misin isin var zaten derler.Umutsuzluga kapilmiyorum ama moralimi bozuyor bu olanlar her zaman icimde bunlarin hepsi gecicek mutlu olucam diye umut var.Hersey bi yoluna girse.Ikilemde kalip karar vermek cok zor.

• Bilgisayar bölümünde eğer okuyacaksaız yazılım üzerine falan okursanız ilerde işiniz garanti olur ama velakin saatlerce bilgisayarın başında takılmak zorlayacaktır bunu göz önünde bulundurun çünkü çoğu mesleklerde iş garantisi yok o kadar üniversite mezunu var hala hepsi sokaklarda kimisi tekstil benzeri işlerde çoğunluğu drışarlada geziyor yani düşünün..

Olumsuzluklarda olacaktır illakli ama biraz daha sabret istersen tabi il dışında olunca babanız o yüzden imkansızlıklardan dolayı bulamayabilirsiniz ama istersen babandan da yardım isteyebilrisiniz ona göre çıkar yol bulursunuz elbette çünkü başka bir çare yok öbür türlü zaten olmaz bu bölümün gayet iyide iş yok memlekette.. hepsi yüksek şekilde tecrübe istiyor.

Yada şu an hangi meslekteyseniz o meslek üzerinden devam etmenizi önerioyum çünkü mesleğin dışında başka mesleğe girme imkanız yok üni.bitirmişsiniz sanırım o yzüden birşey diyemiyorum.

ya o şekilde devam edeceksiniz yada başka iş bakacaksınız hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.