Şimdi Ara

Her gün tükettiğiniz rutin tarifler, yiyecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, sporcu olduğumuz için beslenmemize dikkat etmek zorundayız. tek düze beslenmek iyi bir şey değil benim burada size sorduğum şey her gün aynı şeyleri değil de her gün rutin olarak tükettiğimiz şeyler neler? mesela her gün farklı yemek yiyor olabilirsiniz fakat her gün tükettiğiniz bir şey vardır. örneğin benim her gün düzenli olarak yediğim şey yulaf, kuruyemiş ve hindi eti. sizin neler? kalorimin yarısını rutin olarak tükettiğim şeylerden almayı geri kalanını da değişik değişik tarifler ile almayı planlıyorum. düsüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• tavuğu sürekli farklı tadlarla marine ediyorum et yumuşacık lokum kıvamına geliyor. bu sebeple tek oturuşta yarım kilo tavuk göğsü yiyebiliyorum. onun dışında işyerine makarna veya yumurtalı yulaf pişirip götürüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ironimperor İ kullanıcısına yanıt
    hocam tavuk göğüs yerine hindi göğüs tüketmek daha mantıklı değil mi fiyat olarak 1.7-2 tl arasına geliyor 100 gram hindi, tavukta 1 tl ye geliyor.
  • 250ml süt , yarım muz , 100gr lor , 1 ölçek protein tozu. 50-60gr protein ediyor her akşam bunları blendırda karıştırır içerim.

• hmm bende süt, yulaf, muz karışımını içiyorum. aslında benim sorduğum kalori açısından çünkü kalori stresi yaşamak istemiyorum 1500-2000 kaloriyi her gün rutin şekilde alıp geri kalan kaloriyi değişik değişik şeylerle almayı planlıyorum
  • Merhabalar her gün sabah omlet,yulaf,kuruyemiş,süt,kepek/çavdar/tam buğday ekmek,muz(kışın portskal suyu tuketirim.Öğlen genelde tavuk bulgur.Akşamda öglenin aynısı

• Volkoff_007 kullanıcısına yanıt
    hocam sebze yemiyor musunuz? bir de omletin içide yulaf var mı? yulaflı yumurtalı omlet denedim iğrenç oldu da. yediğiniz ekmek kaç dilim günde?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PhiLum P kullanıcısına yanıt
    Yemez olurmuyum şimdi bile yiyorum :) Hayır sade veya hindi füme ve kasarla yapıyorum artik evde hangisi varsa

Bu mesaja eklenen görseller:

Her gün tükettiğiniz rutin tarifler, yiyecekler
    Edit:Hızlı metabolizmam oldugu icin karb alımım yüksek.Genelde fırından aldığım ekmegi ince dilimletiyorum kizartiyorum günde 200-300 gr civari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkoff_007 -- 16 Ekim 2016; 14:03:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.