Şimdi Ara

Her gün aynı kıyafetleri giymek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynı giysileri 1-2 ay aralıksız giyen varmı? acaba herkes ne düşünür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 17 Eylül 2012; 10:37:29 >

• Çocuklar uyudu senin üniversiten ne zaman başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadımbirşey

Çocuklar uyudu senin üniversiten ne zaman başlıyor

bulamadımbirşey
  • ben giyiyorum ter kokana kadar.
  • Üniversitede arkadaşım yurtta kalıyordu ve yurtla ilgili sorunları olduğundan eve çıkmıştı o sırada 1 ay boyunca aynı kıyafetler ile okula gelip gidiyordu en sonunda bize gelince kokusundan anlamıştım hem de mazide çekilen fotoğraflara bakınca aynı gömlek aynı pantolon heryerde gözüküyordu. Arkadaşın suratına söylemek de olmaz ama kendisi atağa kalkıp bizim buradaki çamaşır makinasını kullanmışlığı vardır, rahat bir oh çektiğini iyi bilirim. O günden beridir ona karşı ufak bir tiksintim var ama arada aklıma bu olay gelmiyor değil, bir insan gerçekten nasıl böyle yaşayabiliyor anlamak güç. Ben bizzat arkadaşım sayesinde bu olaya şahit oldum.
  • jamesx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Numara büyük ayakkabı giymek?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

jamesx

• Fakirlikten değil de, her gün yarın ne giysem derdiyle uğraşmak beni geriyor. Onun için bir hafta aynı giysiyi giydiğim oluyor. İş yorucu ve terletici de olmadığı için kokma, kirlenme, tozlanma da olmuyor.

İlhan Mansız gibi de her gün farklı tarz dolaşmak da bana saçma geliyor.
  • len harbiden haa özel üniversiteye başlıyorum çok fena takıldım bu konuya 2 tane yeşil-kırmızı 2 tane de normal kotum var,3 tane gömlek 5 tane t-shirt im var...düşünceliyim beyler yardım edin...1.000 tl yede samsung galaxy s3 aldım...yani sosyalleşme konusunda kendime güvenirim yaşım 21 ama üniversite heyecanı bir başkaymış ya helede özel üniversite...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yousuf189 -- 17 Eylül 2012; 10:32:32 >
  • gomlegi ya da icindeki penyeyi degistirir degistirir giyerim pantolan da aynidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yousuf189

len harbiden haa özel üniversiteye başlıyorum çok fena takıldım bu konuya 2 tane yeşil-kırmızı 2 tane de normal kotum var,3 tane gömlek 5 tane t-shirt im var...düşünceliyim beyler yardım edin...1.000 tl yede samsung galaxy s3 aldım...yani sosyalleşme konusunda kendime güvenirim yaşım 21 ama üniversite heyecanı bir başkaymış ya helede özel üniversite...

sıkıntı yapma hocam sosyelleşecem diye hertürlü sosyalleşirsin özelde senin telefonuna bakarak aa bu çocukla konuşalım demiyorlar giyimine dikkat et yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: assassin34

quote:

len harbiden haa özel üniversiteye başlıyorum çok fena takıldım bu konuya 2 tane yeşil-kırmızı 2 tane de normal kotum var,3 tane gömlek 5 tane t-shirt im var...düşünceliyim beyler yardım edin...1.000 tl yede samsung galaxy s3 aldım...yani sosyalleşme konusunda kendime güvenirim yaşım 21 ama üniversite heyecanı bir başkaymış ya helede özel üniversite...

sıkıntı yapma hocam sosyelleşecem diye hertürlü sosyalleşirsin özelde senin telefonuna bakarak aa bu çocukla konuşalım demiyorlar giyimine dikkat et yeter

bro anlamadın sen şimdi telefonu şu yönden açıklayayım...eski telefonum samsung corby qwerty klavyeli akılsız telefonüniversiteye başladığım ilk hafta mal gibi tek takılacağım...diyorum ki ortada mal gibi ellerim cebimde gezeceğime alırım telefonumu internete takılırım falan fistan yani...e zaten akıllı telefonda almaya niyetim vardı dedim en iyisi olsun

edit:bu arada sen istanbul aydın da mı okuyorsun,lan hayalimdi lan o okulanestezi bölümünü okuyacaktım 1 puanla kaybettim ilk tercihimdi,ikinci tercih olan yeniyüzyıl üniversitesini kazandım %15 bursluneyse nasip kısmet olayı var heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yousuf189 -- 17 Eylül 2012; 10:56:06 >

• quote:

quote:

quote:

bro anlamadın sen şimdi telefonu şu yönden açıklayayım...eski telefonum samsung corby qwerty klavyeli akılsız telefonüniversiteye başladığım ilk hafta mal gibi tek takılacağım...diyorum ki ortada mal gibi ellerim cebimde gezeceğime alırım telefonumu internete takılırım falan fistan yani...e zaten akıllı telefonda almaya niyetim vardı dedim en iyisi olsun

edit:bu arada sen istanbul aydın da mı okuyorsun,lan hayalimdi lan o okulanestezi bölümünü okuyacaktım 1 puanla kaybettim ilk tercihimdi,ikinci tercih olan yeniyüzyıl üniversitesini kazandım %15 bursluneyse nasip kısmet olayı var heralde

öle desene hocam bende ilk başladığımda tek oturan bir çocuğun yanına oturup naber diye söze başladım sonra arkası geldi bence sende dene işe yarıyor aynen dediğin gibi nasip işi bende istanbul ticaret istiyordum aydın geldi bizim okul iyidir güzeldir bende ticaret okuyorum gelirsen takılırız oto sanayicilerin arasında birde uçak enkazı vardı okulun oralarda bir yerde ama kaldırdılarmı ne oldu bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

öle desene hocam bende ilk başladığımda tek oturan bir çocuğun yanına oturup naber diye söze başladım sonra arkası geldi bence sende dene işe yarıyor aynen dediğin gibi nasip işi bende istanbul ticaret istiyordum aydın geldi bizim okul iyidir güzeldir bende ticaret okuyorum gelirsen takılırız oto sanayicilerin arasında birde uçak enkazı vardı okulun oralarda bir yerde ama kaldırdılarmı ne oldu bilmiyorum

sorma yaa oto sanayicilerin arasında dersane gibi üniv...o uçak enkazını kaldırmışlar galiba,ünivle ilgili tek tesellim staj yapacağım ve işe başlayacağım hastanenin taksim alman hastanesi olması

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.