2232 ye yanlış numara diyerek msj gondermiyor?!! Sorun ne olabilir?
Teşekkürler Turkcell Teşekkürler serefbey d1
güzellll . sms paketim olmasına rağmen takdir ettim . paylaşım için teşekkürler .
guzel oldu bu hemen yolluyorum
Kampanya çok iyi. tesekkürler bilgiler için.
yolladım gitti teşekkürler
Onay mesajı gelmedi saatlerdir...
quote:
Orjinalden alıntı: Noxco
Onay mesajı gelmedi saatlerdir...
baba 2 dakka sonra hemen geldi.Babamada daha yazmadan geldi.Kendileri yollamışlar.Bende ondan görüp girdim zaten
Hayret bana niye gelmediki acaba
Arkadaşlar bana da bilgi mesajı gelmedi ama 1 mesaj attıktan sonra Turkcellilerle 00:00'a kadar bedava mesajlaşabilirsiniz uyarısı geldi mesaj attıktan sonra.
Biri kendimin olmak üzere 2 hattan mesaj yolladım üyelik için. gelen mesaj aşağıda; Size özel BEDAVA MESAJLAŞMA firsatini kaçirmayin! 25 Eylüle kadar günde sadece 1 ücretli SMSten sonra gün boyu Turkcelllilerle BEDAVA mesajlaşın! Şimdi üyeliğim alındımı yani 1 smsten sonra bedavamı mesajdan birşey anlaşılmıyor.
valla saolasın dostum. hemen katılıyorum bende
quote:
Orjinalden alıntı: fuckulteli
Biri kendimin olmak üzere 2 hattan mesaj yolladım üyelik için. gelen mesaj aşağıda; Size özel BEDAVA MESAJLAŞMA firsatini kaçirmayin! 25 Eylüle kadar günde sadece 1 ücretli SMSten sonra gün boyu Turkcelllilerle BEDAVA mesajlaşın! Şimdi üyeliğim alındımı yani 1 smsten sonra bedavamı mesajdan birşey anlaşılmıyor.
evt bedava mesela bütün gün hiç mesaj atmadın diyelim.İlk mesajı atıyorsun diyorki 4 tane daha atın bedava diyor.Fakat 1 tane daha atınca kontur gitmiyor.Yani 1 mesajdan sonra bedava
en sonunda geldi onay
oldu eyw trcell cok kiyaksin
Sadece turkcell lilere yollanabiliyormus sms ler o yüzden çok da güzel değil bence
keşke 1 mesajdan sonra 1 ay her yöne sms bedava olsa.
her yöne olmadıktan sonra pek de iyi birşey değil zaten aramak da çok ucuz 10 dkksı 1 kontör mesaj atana kadar ararım :) önemli olan diğer hatlarada bedava olması Turkcell bize fırsat sunuyor ama hep kendine çalışıyor...
Kontür fln istemiyo dimi direk mesaj çekiyosun sonra 1 mesajdan sonra bedava mı ?
quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis
keşke 1 mesajdan sonra 1 ay her yöne sms bedava olsa.