Şimdi Ara

Her Gün 1 Mesajdan Sonra Bedava turkcell kayıt için bugun son gun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2232 ye yanlış numara diyerek msj gondermiyor?!! Sorun ne olabilir?
  • Teşekkürler Turkcell
    Teşekkürler serefbey d1
  • güzellll . sms paketim olmasına rağmen takdir ettim . paylaşım için teşekkürler .
  • guzel oldu bu hemen yolluyorum
  • Kampanya çok iyi. tesekkürler bilgiler için.
  • yolladım gitti teşekkürler
  • Onay mesajı gelmedi saatlerdir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noxco

Onay mesajı gelmedi saatlerdir...

baba 2 dakka sonra hemen geldi.Babamada daha yazmadan geldi.Kendileri yollamışlar.Bende ondan görüp girdim zaten
  • Hayret bana niye gelmediki acaba
  • Arkadaşlar bana da bilgi mesajı gelmedi ama 1 mesaj attıktan sonra Turkcellilerle 00:00'a kadar bedava mesajlaşabilirsiniz uyarısı geldi mesaj attıktan sonra.
  • Biri kendimin olmak üzere 2 hattan mesaj yolladım üyelik için. gelen mesaj aşağıda;
    Size özel BEDAVA MESAJLAŞMA firsatini kaçirmayin! 25 Eylüle kadar günde sadece 1 ücretli SMSten sonra gün boyu Turkcelllilerle BEDAVA mesajlaşın!
    Şimdi üyeliğim alındımı yani 1 smsten sonra bedavamı mesajdan birşey anlaşılmıyor.
  • valla saolasın dostum. hemen katılıyorum bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

Biri kendimin olmak üzere 2 hattan mesaj yolladım üyelik için. gelen mesaj aşağıda;
    Size özel BEDAVA MESAJLAŞMA firsatini kaçirmayin! 25 Eylüle kadar günde sadece 1 ücretli SMSten sonra gün boyu Turkcelllilerle BEDAVA mesajlaşın!
    Şimdi üyeliğim alındımı yani 1 smsten sonra bedavamı mesajdan birşey anlaşılmıyor.

evt bedava mesela bütün gün hiç mesaj atmadın diyelim.İlk mesajı atıyorsun diyorki 4 tane daha atın bedava diyor.Fakat 1 tane daha atınca kontur gitmiyor.Yani 1 mesajdan sonra bedava

• en sonunda geldi onay
  • oldu eyw trcell cok kiyaksin
  • Sadece turkcell lilere yollanabiliyormus sms ler o yüzden çok da güzel değil bence
  • keşke 1 mesajdan sonra 1 ay her yöne sms bedava olsa.
  • her yöne olmadıktan sonra pek de iyi birşey değil zaten aramak da çok ucuz 10 dkksı 1 kontör mesaj atana kadar ararım :) önemli olan diğer hatlarada bedava olması Turkcell bize fırsat sunuyor ama hep kendine çalışıyor...
  • Kontür fln istemiyo dimi direk mesaj çekiyosun sonra 1 mesajdan sonra bedava mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

keşke 1 mesajdan sonra 1 ay her yöne sms bedava olsa.

yok artık
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.