Şimdi Ara

Her Gün 1 Mesajdan Sonra Bedava turkcell kayıt için bugun son gun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kampanyaya katilim kontenjani 20.000 abone ile sinirlidir dıkkatımı cektı sınırlı ve henuz bıtmedı ve 20 bın kısı ıle sınırlı
  • 20 bin kişi 2 gündür bitmedi 50 bin kişi kampanyayı duymadan bitiyor.. ne iş turkcell

edit:yanlış yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dincerZ -- 4 Eylül 2008; 16:37:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dincerZ

20 bin kişi 2 gündür bitmedi 50 bin kişi kampanyayı duymadan bitiyor.. ne iş turkcell

edit:yanlış yazım

evet normalde az olan kontenjanın daha önce bitmesi gerekir. Ama gelde bunu Turkcell'e anlat

• 20.000 mi?

ben zaten 11 hat ile kayıt oldum.
  • 20.000 kişi nasıl dolmamış 50.000 başlamadan doluyor bu işte kesin bişeyler var
  • Kontenjan dolmuş
  • rezalet 35 milyon abonesi olan şebeke 20bin kişiye kampanya yapıyor..neyse Allahtan kampusum aynı hesaba gelio..sms 3000 ile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapperist -- 5 Eylül 2008; 22:05:56 >
  • ya bu kampanyada kaçtı, bir tanesinide yakalayayım be, neyse artık forumun bu bölümünüde sık sık ziyaret etmem gerektiğini anladım..
  • Kaçırdık ne yapalım şimdi ya..
  • teşekkürler, ben uzun zamandır turkcell hat kullanmıyorum, kampanya yapmaya başladılar ama bi ara vodafone kullanıyordum şimdi tekrar yine avea kullanmaya başladım
  • şimdi öğreniyorum kampanyayı harbi kötü oldu
    arkadaşlar turkcell niye duyurmuyo bu tarz kampanyaları
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.