Şimdi Ara

....her gece kabus bıktım artık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 yıllık bi ilişkiden çıktım 2 aydır ayrıyım ilk başlarda hiç bişeyim olmamasına hatta çokta mutluyken şu son 1 haftadır yaşadıklarımı bilemeziniz
    neyse ayrılık kararını veren ayrılmak istiyende bendim ama 1 hafta önce başlayan rüyalar gercekten psikolojimi bozdu
    uyumak istemiyorum artık okadar gercekcı kabuslar goruyorum ki uyandıgımda kan ter içinde kalıyorum ve gunum mahvoluyor
    uyku düzenim hiç kalmadı en fazla 2 saat uyuyabılıyorum korktugum ıcın vucudum cok yorgun duştu artık
    ilerde kronik bi sorun olmasından korkuyorum
    napmam lazım yardım edin
    örneğin şimdi yine kabustan uyandım rüyamda hırsızlık yapıyodum(hiç öle eli uzun biri degılım yanlış anlaşılmasın) ve yer öyle bi sarsıldıkı benı bı saga bı sola vuruyodu..
    şimdi 1 gram uyku kalmadı napıcam ben :(

• yokmu yardım korktum diyom size

• Git bi attır gel.
  • aynı dertten müzdaribiz. baş artısı cabası. umarım geçer.
  • Cünüp isen gusül abdesti al.
  • cünup deilim her gun alıyorum duş
    hatta yatagı değiştirdim yine aynı kabuslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Git bi attır gel.

/>

/>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Şey Gece Güzel..
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bence kiza umut verip biraktiysan veya vefasiz davrandiysan yani kizin ah i tutmus diyecegim ben.bela felan mi okudu acaba buyu muyu yaptirmasin o tarz birisimiydi cunku bunlari etkisi tamamen gercek kizi ara bi helallik iste durum kotu gibi bitmez o kabuslar.Allah yardimcin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canobeg

cünup deilim her gun alıyorum duş

Bir kaç tavsiye vereyim o zaman kalk 2 rekat namaz kıl yatağa girdiğinde dua et daha sonra besmele çek ve uyumayana bak. Bakarsın işe yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hocam bence kiza umut verip biraktiysan veya vefasiz davrandiysan yani kizin ah i tutmus diyecegim ben.bela felan mi okudu acaba buyu muyu yaptirmasin o tarz birisimiydi cunku bunlari etkisi tamamen gercek kizi ara bi helallik iste durum kotu gibi bitmez o kabuslar.Allah yardimcin olsun.

aynen düşündüm acaba buyu falan mı yaptırdı diye ama öle bişeyle işi olmaz gbime geliyor
    ayrılmamızın nedeni annenesinn benden böle bişey istemesi yani onun iyiliği için onu bıraktım ..
    hayır bide marmara adasında kalıyorum burda psikolk falan da yok gidiyim dicem ama pfff :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

quote:

cünup deilim her gun alıyorum duş

Bir kaç tavsiye vereyim o zaman kalk 2 rekat namaz kıl yatağa girdiğinde dua et daha sonra besmele çek ve uyumayana bak. Bakarsın işe yarar.

bi deniyeyim hocam inş bi yararı olur tşkrler
  • quote:

quote:

hocam bence kiza umut verip biraktiysan veya vefasiz davrandiysan yani kizin ah i tutmus diyecegim ben.bela felan mi okudu acaba buyu muyu yaptirmasin o tarz birisimiydi cunku bunlari etkisi tamamen gercek kizi ara bi helallik iste durum kotu gibi bitmez o kabuslar.Allah yardimcin olsun.

aynen düşündüm acaba buyu falan mı yaptırdı diye ama öle bişeyle işi olmaz gbime geliyor
    ayrılmamızın nedeni annenesinn benden böle bişey istemesi yani onun iyiliği için onu bıraktım ..
    hayır bide marmara adasında kalıyorum burda psikolk falan da yok gidiyim dicem ama pfff :(

zaten buyuyude gectim kizin ah i tuttuysa onun yuzu gulmedikce seninde yuzun gulmez hayatin mafolur dostum bunlar hafife alincak seyler degil banada biraz olmustu sonra tatliya bagladik. kizi aglatiyor uzuyordum baska seylerde beni mafediyordu . kiz hakki nolcak deyip kucumseme .

• quote:

arkadaşlar 2 yıllık bi ilişkiden çıktım 2 aydır ayrıyım ilk başlarda hiç bişeyim olmamasına hatta çokta mutluyken şu son 1 haftadır yaşadıklarımı bilemeziniz
    neyse ayrılık kararını veren ayrılmak istiyende bendim ama 1 hafta önce başlayan rüyalar gercekten psikolojimi bozdu
    uyumak istemiyorum artık okadar gercekcı kabuslar goruyorum ki uyandıgımda kan ter içinde kalıyorum ve gunum mahvoluyor
    uyku düzenim hiç kalmadı en fazla 2 saat uyuyabılıyorum korktugum ıcın vucudum cok yorgun duştu artık
    ilerde kronik bi sorun olmasından korkuyorum
    napmam lazım yardım edin
    örneğin şimdi yine kabustan uyandım rüyamda hırsızlık yapıyodum(hiç öle eli uzun biri degılım yanlış anlaşılmasın) ve yer öyle bi sarsıldıkı benı bı saga bı sola vuruyodu..
    şimdi 1 gram uyku kalmadı napıcam ben :(

Bak bi aralar bende çok kabus görüyordum ama öyle böyle değil 3 ay boyunca her gün ve cesaretli birisi olmama rağmen sarsılarak ve kötü bir şekilde uyanıyordum şu dediklerimi yatmadan önce yap bak kabus falan görmeyeceksin
    7 kere ayetel kürsi 3 nas 3 felak 3 ihlas 1 fatiha suresi oku ve yat 2-3 gün içinde hala devam ederse yazarsın ona göre farklı yollar deneriz :)

• quote:

quote:

quote:

zaten buyuyude gectim kizin ah i tuttuysa onun yuzu gulmedikce seninde yuzun gulmez hayatin mafolur dostum bunlar hafife alincak seyler degil banada biraz olmustu sonra tatliya bagladik. kizi aglatiyor uzuyordum baska seylerde beni mafediyordu . kiz hakki nolcak deyip kucumseme .

benimki vefat etti ben ne bok yiyecem giderken blood curse mü yaptırdı naptı hiçbirşeyim doğru düzgün gitmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Urahara0

quote:

quote:

quote:

benimki vefat etti ben ne bok yiyecem giderken blood curse mü yaptırdı naptı hiçbirşeyim doğru düzgün gitmiyor

Bir cuma cikisi onun adina sadaka ver camiye dua et

• Kızla tekrardan çıkmaya başla

• 2 yıllık bi ilişkiden çıktım biz seni .........çıntın sanıyorduk!
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

2 yıllık bi ilişkiden çıktım biz seni .........çıntın sanıyorduk!

anlamadım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.