Şimdi Ara

Her başarısızlığınızda daha mı hırslanıyorsunuz, yoksa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örneğin, çok çalıştığınız bir sınavdan kaldınız,

ya da çok beklediğiniz bir görüşmesinden red yanıtı aldınız.

işte bu noktada nasıl düşünürsünüz?

ben yeterli değildim, kendimi daha çok geliştirmeliyim mi? yoksa tam tersi mi?

• başarısızlık mı hıhaha o da ne?
  • Çocukken tam tersiydi şimdi work hard play hard
  • Başarısızlıktan başarısızlığa değişiyor o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mesela şuna inanırım, bir insan bir işte başarılı olmak istiyorsa, bol bol haşır neşir olmalı, ne kadar yetenekli olsa da bu yetenek sadece hızlı ilerlemesini sağlar. fakat başarısızlık, yoğrulma,pişme dönemi olmalıdır.

örneğin; hiç tecrübeniz olmayan bir iş ile ilgili bir şeyler elde etmeniz pek mümkün değildir, elde etmek için mutlaka o işe ile ilgili başarısızlıklar,hatalar,girişimler,tecrübeler olmalıdır
  • Bir işi başaramazsam, demekki hakkıyla çalışmamışım derim.Eksiklerimi bulurum.Hatalarımı bir daha yapmamaya çalışırım.Daha hırslı, daha planlı, daha güçlü tekrar saldırırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha fena sarılırım ama mantıksız olduğunu anlarsam hemen başka bi işe dönerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kariyerim boyunca 9000'den fazla başarısız atış yaptım, 300'den fazla oyun kaybettim, 26 kez oyun kazandıracak atışı kaçırdım. Çabaladıkça başarısız oldum, başarısız oldukça çabaladım. İşte başarımın sırrı

Michael Jordan*
  • bu birazda hangi konu da olduğuna bağlı. mesela oyun falan oynarken hırslanırım ama bir sınavdan düşük aldıysam nasılsa final var hiç olmadı bütte geçeriz deyip tınmam bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

bu birazda hangi konu da olduğuna bağlı. mesela oyun falan oynarken hırslanırım ama bir sınavdan düşük aldıysam nasılsa final var hiç olmadı bütte geçeriz deyip tınmam bile.

aslında tam tersi olması gerekmiyor mu?

bunu aslında sınav falan değil de iş hayatı, para kazanma açısından düşünmeli
  • başarısızlarda pes eden değil ders çıkqrıp daha çok çalışan en iyi olur ve başarısız olmayan insan yoktur

• başarılarım bütün başarısızlıklarımın toplamıdır
  • Hiç hata yapmayan biri kendini hiç zorlamamıştır

• Koy Rahvan Gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemgc

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

bu birazda hangi konu da olduğuna bağlı. mesela oyun falan oynarken hırslanırım ama bir sınavdan düşük aldıysam nasılsa final var hiç olmadı bütte geçeriz deyip tınmam bile.

aslında tam tersi olması gerekmiyor mu?

bunu aslında sınav falan değil de iş hayatı, para kazanma açısından düşünmeli

yas 19 para kazanma mevzum olmadı bile. aynı zamanda iş hayatım da.... (stajlar hariç.)

yani bu soruya bi 10 yıl sonra tüm detaylarıyla cevap verebilirim :)
  • Her başarısızlığımda bir fab fab daha...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.