Bildirim
her arabanın kötü özelliği vardır? yazın bakalım..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
opel astra 93 model uzun yolda devirli kullandıgımda çok az yakıyor ama ş.içi yakıtın canına okuyor . bide araçım bu yaşta olmasına ragmen parçaları hala pahalı -
fiat marea iç mekan plastiği çok kalitesiz
araç çabuk dökülüyor
onun dışında araçta en beğendiğim nokta motoru (hırçın ve sportif) -
Corollanın el frenini çekip indikten sonra haşırt gibisinden bir ses geliyordu.95 kiloyum. -
Corsa C= 2003 yılından itibaren üretilen C kasanın tamamında olan ama çözülemeyen arka amortisörlerden gelen "gucurtttt" sesi =) Ama benim gibi yüksek sesli müzik dinlemeyi sevenler için pek sorun olmuyor =) -
2000 polo kapı kollarının ve direksiyonun hemen eskimesi ve boyasının atması -
307 lerin arka süspansiyonları çok sert, yoldaki girintileri çıkıntıları daha az hissetmek isterdim. -
colt'ların motor gürültüsü... -
Suzuki Swift: Yedek parça bulabilene helal olsun. -
Lantis ve bir çok Mazda için geçerlidir bu.
Her parçası bulunmuyor bulunca da anormal pahalı.
Gerçi kedi gözü 323'lerin parçası son derece yaygın. -
Ferrari = Çok pahalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: yukselsedat88
Ferrari = Çok pahalı.
-
Bu araç beni çok gaza getirip radar cezalarım eksik olmuyor -
corsa b
aynalar kapanmıyor, gelen geçen eliyle vuruyor çıkarıyor aynayı yerinden -
efsane kasa corollanın yalıtımı hiçte iyi değil. -
civic yol sesi başımı ağrıtıyor,sıfır aracın frenlerinde boşluk var gibi tepki çok zayıf,sattığım 7 yıllık meganemin frenlerinden daha kötü -
Seat Altea boyunuz 1.90 değil ise ön koltuklardan inerken sürte sürte zamanla yırtmamak imkansız
kullandığımda henüz yırtık yok , ama baktığım 2 Altea da aynı yerlerden yırtıktı
Onun dışında beğenmeyecek birşey bulamadım. -
Babamin 1,2. Motorlu cargodan bozma doblosu. İyi guzel De gaza basınca 100 km De 25 litre yakıyor ve gitmiyor yav!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: battalgazi33
civic yol sesi başımı ağrıtıyor,sıfır aracın frenlerinde boşluk var gibi tepki çok zayıf,sattığım 7 yıllık meganemin frenlerinden daha kötü
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ex-Diesel
Bu araç beni çok gaza getirip radar cezalarım eksik olmuyor
Benzer içerikler
- sol şase ucu işlemli araç alınır mı
- f10 520i motor kodu
- opel grandland 1.2 alınır mı
- dacia logan 7 kişilik
- tork konvertörlü şanzıman
- en az yakan arabalar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X