Şimdi Ara

her an başımıza her şeyin gelebileceği bir ülkede(sigorta içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ailemziraatguvencesinde.com/index.html

reklamlarda gördüm iyi gibi ne dersiniz.

yılda sadece 118t'ye
    Ailem Ziraat Güvencesinde Sigortası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 20 Eylül 2014; 21:58:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

http://www.ailemziraatguvencesinde.com/index.html

yılda sadece 118t'ye

İstanbulda değilseniz en güvenli ülke türkiye dir saçmalamayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahro1

quote:

yılda sadece 118t'ye

+1

• nahro1 N kullanıcısına yanıt
    Sigortaya bu mantıkla mı yaklaşıyorsunuz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o değil de şimdi babama desem bunu yaptıralım sana daha ölmeden mezara mı koydun beni diyerek kovalar mı diye düşünmüyor değilim
  • Heran başına birşeyin gelebilme ihtimalinin olmadığı bir ülke varsa oraya gidelim? Saçmalak bedava...
  • Tabi arkadaşlar avrupada da oluyor bir sürü olay. Daha geçenlerde avrupanın bir ülkesinde dangozun biri damperi açık unuttu da köprüye çarpıp 1 insanın ölümüne 2 insanın yaralanmasına neden oldu bilmiyor musunuz? Böyle olaylar avrupada bizdekinin 1000 de 1 i oranında yaşanıyor kendimizi kandırmayalım. Türkiyede özellikle de istanbulda şansa yaşıyor insanlar.Geçen bayram haftası istanbulda kaç iett otobüsü kazaya karıştı haberiniz var mı? Ülkemizde maalesef kaza denilen ama resmen cinayet gibi olaylar yaşanıyor hergün.

• Hayatında Avrupa görmemiş, orada yaşamamış insanlar için Türkiye cennettir ve Avrupalılar cavurdur. Ancak bu rüyadan oralara gidip gerçekten oraya adapte olarak yaşandıktan sonra uyanılır ve yaşamanın ne demek olduğunu, prensipli yaşamanın avantajlarını, yaşanılan çevrenin tadının sakince nasıl çıkarılacağını, herşeyin para olmadığını ve insan sağlığının herşeyden nasıl üstün tutulduğunu görürler. Misal Türkiyede bir yılda gerçekleşen olmayacak türden yaşanılan ölüm vakaları İsviçre, Almanya ve Avusturyada toplasan bir yılda ancak gerçekleşir. İsteyen istatistiklere bakabilir.
  • Bence değerlendirilmeli;

Yıllık 118 TL prim ile sigortalının kaza sonucu vefatı durumunda tek seferde 25.000 TL tazminat ödemesi, 10 yıl boyunca her ay 1.000 TL maaş ödemesi ve sigortalının eğitim gören çocukları için de her eğitim yılı başlangıcında yılda bir kez toplam 1.000 TL ödeme yapılacaktır.

Bu arada, bu ülkede sistem, yönetim.. vs değil de insanlar beni öldürüyor.
  • diğer sigortalarla karşılaştırabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Hayatında Avrupa görmemiş, orada yaşamamış insanlar için Türkiye cennettir ve Avrupalılar cavurdur. Ancak bu rüyadan oralara gidip gerçekten oraya adapte olarak yaşandıktan sonra uyanılır ve yaşamanın ne demek olduğunu, prensipli yaşamanın avantajlarını, yaşanılan çevrenin tadının sakince nasıl çıkarılacağını, herşeyin para olmadığını ve insan sağlığının herşeyden nasıl üstün tutulduğunu görürler. Misal Türkiyede bir yılda gerçekleşen olmayacak türden yaşanılan ölüm vakaları İsviçre, Almanya ve Avusturyada toplasan bir yılda ancak gerçekleşir. İsteyen istatistiklere bakabilir.

+99999
    noktasina kadar katiliyorum....
  • mecbur kalmadıkça sigorta caiz değildir.
  • Çok iyi bence

• poliçe şartları neler ne tip bir ölümde ödeme yapıyor sadece kazamı? ne kadar sürede para ödüyor hangi belgeleri istiyor poliçeyi incelemek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahro1

quote:

yılda sadece 118t'ye

suriyelileri unutmuşsun

• Para için öleceksiniz yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: Oy vermeyi düşünmüyorum.

Sigortaya bu mantıkla mı yaklaşıyorsunuz?

he gardaş..
  • yaş sınırı varmı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.