Bildirim
HER 9 - 10 SANIYEDE BIR 0.5 SANIYE TIKANMA OLUYOR

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sistemin hakkında biraz bilgi ver. böyle kimse sana yardımcı olamaz -
son zamanlarda bende yaşıyorum aynı sorunu..
notebook vede masaüstü bilgisayarında bende anlam veremiyorum. -
çalışan programlara bi bakın
başlangıca bi bakın -
sistemim centr 1.6 512 ddr ram 60 gbhdd acer traelmate 4010 neyptiysam düzelmiyor. ilk yeni sistem kurdugumda olmuyor suruculeri ve frivall service pac 2 ve antiviri kurup internete baglanmaya e kullanima hazir halegetirdigim zaman oluyor. -
her 9-10sn de bir takılıyorusa önce güvenli kipte çalıştırın ve deneyin sorun ordaysa bir programdan olaiblir...şayet takılma devam ediyorsa Hdd deki ide kablosunu kontrol etmenizi öneririm.. -
hdd ide ablosu kontrolu icn notebooku parcalıacak miyim? bir deguvenli kipte nasil ciliyordu sistem? -
notebooksa hiç elleme derim...
zaten son mesajında sistem yeni iken sorun olmuyor demişsin..yüklediğin program veya driver lardandır sorun..özellikle driverları değiştir..güvenli kipi açılıp cd boot kısmı geçtikten sonra F8 ile açabilrsin..kolay gelsin.. -
cok tesekkurr -
eveeeeeeetttttt. guvenlı kıpte hıcbır sorun yok. suruculerımın bırı buna neden olyor. acabadonanımda bırseyolabılırmı. guvelı kıpte 32 kere merhaba benim adim sncak yazdim hicbiisinde eksik harf yoktu. sua normal kipteyim. tıkanmalarım devam ediyor. SIZCE HANGI SUCUM BUNA SEBEBIYET VEIYOR? YADA DONANIMM -
tüm driverları internet üzerinden update et..hangi driverin hata verdiğini bilmenin başka yolu yok.. -
Bence en kolay çözüm format -
dediginizi apmaya basliyorum.
-
AntiVir Guard'ı kapatmayı dene. -
arkadasında pc sinde bu problem vardı cok denedık ama bulamadık nedenını. en sonunda format atmaya karar verdık ama format atamadık. . . kesinlikle bir HDD probemi. cocugun 150 gb. verisi kayboldu HDD ye hicbir sekilde ulasamıyoruz.board calısıyor ama kafayı kırmıs alet . . -
antivir guard i kapattim olmadi. suan grafik artimin son drivrini indiriom -
BAŞLAT/ÇALIŞTIR/MSCONFIG/BAŞLANGIÇ
Burada avgnt seçili olmasın.Yine msconfig menüsünde Hizmetler altında AntiVir ile başlayan seçenekleri iptal et.Guard'ı kapatsan bile alttan alta çalışmaya devam ediyor aslında.Yine bu Bşalangıç menüsünde ve Hizmetler altında iyice diğer programları kontrol et.Başlangıçta yüklenen tüm programların seçimini kaldır mesela. -
ekran kati surucu guncellestirmei sonuc vemedi avguard hakkinda denilenleri anen uyguluycam. -
av guard hakkndaki oneri sonuc vermedi. sorunum devam ediyor. ve bu beni deli ediyor. bıktım artik yatiyorum artik. ilginiz icin tesekkurler arkadaslar. guvemnli kipte hi sorun yok acaba bilgiayarimi hep guvenli iptemi kullansam -
Sanırım bir virüs. Şimdi adını hatırlayamayacım ama bios'a yerleşen bir virüs. Böyle bir makinaya bakmıştım sistemi çok iyi idi fakat aynı problem vardı. Bu virüsü bulmak çok zor, c'yi taratırsın d'ye kaçar ikisini taratırsın bios'a kaçar. Sen bunu bir bilene tarttır...
Benzer içerikler
- intel uhd graphics 620
- görev çubuğu çalışmıyor
- dcr nedir
- reboot and select proper boot device
- modem açık ama wifi görmüyor
- internetim çok yavaş
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- oem açılımı nedir
- bilgisayardan ses gelmiyor
- mesh nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X