Doğrudan kredi kartıyla mı aldınız yoksa hepsipay bakiyesiyle mi aldınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hepsipay İlk Yatırım İşlemine 500 Hepsipara + İşlem Ücreti Yok (3. sayfa)

-
-
KK ile Hepsipay'e bakiye yükleyip aldım.
-
Teşekkürler iyi forumlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vakıfbank world kartı hepsipay yüklemelerinde 2500 e 150 kampanyasına dahil ediyor mu?
-
Kampanya güzel de kazandığımız 500 hepsiparayı nerede kullanacağız. ben alacak şey veya nakite çevirmekte sıkıntı çekiyorum şu hediye hepsiparaları
-
-
Ben de şimdi kredi kartından yükleme yapayım dedim olmuyor
-
Bu hatayı alanlar uygulamayı silsin yeniden yükleyip denesinler. Ben öyle çözdüm.
-
O da aklıma geldi ama bakayım dedim başına gelen varsa diye yazayım dedim ve sayende çözdüm hocam eyvallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bonus card ile 625 tl bonusta geliyor onuda yapınca baya avantajlı
-
-
https://mini.donanimhaber.com/link-161924534 Usta yukarıda arkadaş bu şekilde yazmış, kafam karıştı. Siz hepsipay bakiyle yaklaşık 14000 tllik alım yaptığınızı söylüyorsunuz ama arkadaş 5000 tl sınır var diyor. Eğer bakiyeyle alınabiliyorsa biriktirip alacağım da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ilk alisveris kampanyasi icin 3 gram üstü altin şartı ile 13.000 tl gibi bir alım yapılması gerekiyor fakat hepsipay cuzdan dan sanırım 5000 tl altin alim limiti var o zaman ilk alımda direk kredi kartından almak gerekiyor dogru mu dusunuyorum?
-
Bunu denediniz mi yoksa teorik bilgi olarak mı yazıyorsunuz. 1 hafta önce 2000 tl yükledim sadece kişiye özel 1500/100 kampanyaya saydı, 10000/500 kampanyasıyla aynı maddelere sahip kampanya olan 2000/100 e saymadı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Usta belki bilirsin diye bu soruyu da sana sorayım dedim; aşağıdaki 5000-20000 tl ne anlama geliyor, 5000 alt limit mi?
-
En düşük 0.01 g, en çok 50 g alınabilir diyor. Alt limit 5K olacağını sanmıyorum çünkü 1 g altın o kadar değil şu an pek mantıklı gelmedi. Hepsipay belki her hesaba aynı üst limiti uygulamıyor olabilir.
-
NFC olmadan hesap açtırıyor mu, benim çalışmıyor.
Trump putin görüşmesinden sonra altın düşer mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güzel soru
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X