< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

6 Mobil
|
Günlük Al Sat Yaparsanız Hesabınız Kapanır İçerideki Para Kartlarınıza Geri Döner. Acemiler Dikkat Etsin 1 Yıldır Kullandığımız Bu Kapıyı Kapatmayın. Altın Alınca Bir Süre Kalsın Hesapta. Yükselince Satarsınız. Anında Çekmeyin. Ayrıca Satılan Tutarla Yeniden Komisyonsuz Alabiliyorsunuz. Grafikleri Takip Ederseniz Yükselişte Sat İnince Al Olabilir. Kk Yüklemeleri ile Şartlar Uygun Olunca Alınır. Zaten Günlük Maksimum Komisyon Hariç 20 Bin( kK Bakiyesi İçin)
Özetle Suyunu Çıkarmadan Kartları Çok Fazla Dillendirmeden ve Acemilerin Anlamadan ( Özellikle Ziyaretçiler)Yaptıkları İşlemlerde Sorun Çıkartmadan İlerleyin. |
|
bence kampanya şartlarını okumak yerine müşteri hizmetlerini arayıp hepsipay CÜZDAN'a para yükleyip altın alıp satıp faize koyacağız kampanyaya sayılır mı diye sorun |
|
Gelmis gecmis bu isin en iyi kaymagi trendyol cuzdan zamaninda yenildi. Kamp.lar Iyi oldugu gibi Ustelik farkli kisiler adina k.karti olsa bile yukleniyordu. Cuzdanla fiziki altın alip satma isi iyiydi |
|
önceki benzer kampanyada bu ilk alım işlemini yaptım fakat hepsiparaları yüklemeyip çamura yattılar. altın hesabınızı da belirtilen tarih aralığında açmanız gerek gibi saçma bir sebep sundular(şartlarda belirtilmemesine rağmen) alacak olanların haberi olsun |
|
Kampanya hangi tarihler arasında geçerlidir?
- Kampanya 14.08.2025 saat 10:00’dan – 29.08.2025 saat 23:59’a kadar geçerlidir. Kampanya bitişini geri çekmişler.11 eylül sondu. |
|
hepsipay kampanyalarını sayan kartlarınızdan para yükleyecekseniz toplamda 20kyı geçmeyecek, sonra tek seferde altın alıp hemen satıp ibanınıza çekecekseniz. |
|
Paraf hepsipay yüklemelerini e ticaret saymıyor diye biliyorum
|
kart kayıtlı olacak şekilde (pos param olmayacak) garanti, teb, deniz(şüpheli), ziraat, axess (hb kampanyası yok ama kişiye özel veya giyime sayıyor sanırım) sayar. |
|
Direkt IBAN adresinizi yazıp banka hesabınıza çekebilirsiniz. Kredi kartına geri göndermenize gerek yok. |
|
3 gün önce ilk işlemi yapmıştım şansa, kaçtı |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 14 Ağustos 2025; 18:11:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
önceki benzer kampanyada bu ilk alım işlemini yaptım fakat hepsiparaları yüklemeyip çamura yattılar. altın hesabınızı da belirtilen tarih aralığında açmanız gerek gibi saçma bir sebep sundular(şartlarda belirtilmemesine rağmen) alacak olanların haberi olsun |
|
|
|
|
hepsipay kampanyalarını sayan kartlarınızdan para yükleyecekseniz toplamda 20kyı geçmeyecek, sonra tek seferde altın alıp hemen satıp ibanınıza çekecekseniz. |
|
Kredi kartı ile hepsipay a yükleyip sonra altın alışverişi mi yapıyoruz hocam yoksa direkt hepsipay üzerinden kartla gram altın mı alınıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
hocam kampanya detaylarında 3 gr ve üzeri altın alımı demiş ya bu yapılmasa puanda gelmez o zaman mantıken anladığım kadarıyla, o zaman direkt hesabı açıp 3-4 gram altın alsak kafi midir dediğiniz gibi max 20 bin liralık yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drangela61 -- 14 Ağustos 2025; 21:31:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|