Şimdi Ara

hepsidijital.com güvenilir mi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
16.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hakikaten bu kadar kendine dert edinen yada edinmiş gibi görünüp sürekli karalamayla yazıp çizen devam edenin derdi başkadır. Buna şimdi inadım. Konuyu açanla bile helalleştik gittik siz hala konuyu devam ettirme çabasındaysanız amaç belli. Bu yolla firmaya zarar vereceğini düşünen varsa yanılır. Yok formulerin getireni buraya yazdırmışsın neyin peşinseysen. Kardeşim marka patent hakkı diye birşey var bu markayı daha ürünlerin türkiyede adı yokken firma ile görüşüp numune ve cihazlar alıp tescilini yaptırdık. ( Türk patent enstitüsünden bakabilirsin) Buraya gelip yazı yazana bakma resmiyette marka hakları bizde. Biz bunu dedik bu marka TR de bize ait. Başka birşey demedik şimdilik. 2 firma bu üründen getirmiş bizde ürün olmayınca sizde gitmişsiniz oradan almışsınız hayırlı olsun. Ne güzel vatandaşların cihazının satışına vesile olmuşuz. Sizin garantinizi a firması verir diğerininkini b başkası getirirsede c bunlar farklı işler. Yazan bazı arkadaşların da dediği gibi o kadar takıntılı olmasanız kalkıp ahmet i mehmet i ali yi veliyi buraya üye yapıp yazı yazdırmazsınız. Yazdıda gerçeklermi değişti. TECHNİSAT alan müşterimizden de özür dileriz o 1 haftalık gecikme yaşamışsınız. İthalatta bazen terslik olabiliyor. Kardeşimizde haklı oda iptal etmiş yeniden almış ama sonuçta işi görülmüş. Memur kardeşlerimizin aldığı para pul belli herkesin emeğine saygımız var. Ancak bu memur kardeşlerimizde bilsinler 2011 de çıkan yasa gereği firmayı internet ortamında sürekli karalayamazsınız hala sorununuz devam ediyorsa yolları belli. Aksi yol firmaya hak doğurur bunu da belirtmem lazım. Konuyu açan vatandaş sanırım banlı o nedenle bu konuyu admin arkadaşlar kapatsın. Yok bedava reklam vermek olmuyor :) yanlış anlaşılmasın.




  • Bence güvenilir. Bakmayın ekşi sözlükte kötü yorumlar olduğuna.

    Ben de geçtiğimiz ay sonu gigablue quad plus cihaz aldım. Memnun kalmadım, hiç ikiletmeden iade aldılar. Ücreti hesabıma daha yatırmadılar ama bakalım 14 gün yasal süresi varmış. Neticeyi paylaşacağım.

    Hemen sağda solda karalamanın anlamı yok. Aksilik çıkarsa direkt soluğu hakem heyetinde alırım. Tüm görüşmeler, yazışmalar, fatura, kargo fişi ekran görüntüleri elimde. Ama bunlara ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Sonuçta 13 yıllık köklü bir firma. Allah için iyi de ilgilenmiştiler. Neyse dediğim gibi olumlu olumsuz fark etmez neticeyi yazacağım.

    Şikâyet etmeyi biliyoruz lâkin teşekkür konusunda cimriyiz. Ben inşallah bu sayfada teşekkürümü de edeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tema59 T kullanıcısına yanıt
    Bizimkisi hastalık aslında malesef elektronik ürünlere karşı zaafımız var uydu alıcısı da bunlardan biri. Evet neredeyse maaşın yarısını verdim diyebilirim ancak taksitli aldım ben bu biraz rahatlatıyor taksit sayesinde bu tarz cihazlar kullanbiliyoruz. Evet techni stc aldım değdimi kişiye göre değişir bana göre değdi. Yani üründn yana pişmanlığım yok görüntü kalitesi VU 4k ya göre kıyasladığımda daha iyi diyebilirim. Cihazın stabilitesi de gayet iyi. Özellikleri vs sorunsuz çalışıyor. Paylaşım arayanlara bu cihaz olmaz ama görüntüde hakikaten fark var derim. Beklediğimiz cihaz humax değil hocam humax ta kalite ancak katinin kalitesini artık bilmeyen yok. hem işçilikte hem görüntüde şu ana kadar yanıtmadı diyebilirim. Bu konunun ustalarıda bu 2 modeli tavsiye ediyor zaten. Getirsin hd firması fiyat uyasa alacaklar var. Ama herşeye razıyız müşterilerinden de değiliz tabi arada uçuk fark olursa yurt dışı da tercih edilebilir. Hangisinin iyi olduğunu gelince test edeceğiz yazarım merak etmeyin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: akcakoylu

    Bence güvenilir. Bakmayın ekşi sözlükte kötü yorumlar olduğuna.

    Ben de geçtiğimiz ay sonu gigablue quad plus cihaz aldım. Memnun kalmadım, hiç ikiletmeden iade aldılar. Ücreti hesabıma daha yatırmadılar ama bakalım 14 gün yasal süresi varmış. Neticeyi paylaşacağım.

    Hemen sağda solda karalamanın anlamı yok. Aksilik çıkarsa direkt soluğu hakem heyetinde alırım. Tüm görüşmeler, yazışmalar, fatura, kargo fişi ekran görüntüleri elimde. Ama bunlara ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Sonuçta 13 yıllık köklü bir firma. Allah için iyi de ilgilenmiştiler. Neyse dediğim gibi olumlu olumsuz fark etmez neticeyi yazacağım.

    Şikâyet etmeyi biliyoruz lâkin teşekkür konusunda cimriyiz. Ben inşallah bu sayfada teşekkürümü de edeceğim.

    Hocam ben kötülemedim ki olabilir teslik, şu, bu. Ama müşteriyi doğru bilgilendirmek önemli burada. Ben İademi de aldım sonra yine hepsidijitalden alışveriş yaptım bunda sorun yok. Hatta izledikleri yol nedeniyle diğer uyduculara göre daha profesyoneller, teknik ekipleri bilgili vs ( cihazı almadan önce kendileri geniş bir bilgilendirme yaptılar )ama sanırım e ticaret tarafında eleman yetersizliği var gibi. Aksi halde hobisi uydu olanlar için alternatifi olmayan bir firma.İnşallah daha iyi hizmet verirler ve bizde kendilerinden alışveriş yapmaya devam ederiz. Saygılar.




  • Anlıyorum hocam, ben de genele konuştum zaten. Eksiklikleri dile getireceğiz ki giderilsin. Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitelerinde çok radikal fiyatlar var. Bazen gerçekmi diye tereddüd ediyor insan. Hepsi burada ve hızl al a göre bazı cihazlar yarı yarıya ucuz o nedenle şüpheleniyor insan. Hızlı giden atın şeyi seyrek düşer misali olmasında. Baksanıza hızlı ala bile kayyum atandı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDsatış H kullanıcısına yanıt
    Bak kardeşim bana hitaben birşey yazacaksan önce forumun cevapla özelliğini kullanacaksın ki bana bildirim gelsin ben de saçma sapan ithamlarına hemen cevap verebileyim...

    İkinci olarak, yaptığımız alış-verişte %100 haksız olduğunuz halde, beni 2.5 ay mağdur ettiğiniz halde buraya yaşadıklarımızı yazdım diye çirkefleşmenin alemi yok.
    Yok efendim derdim başkaymış da, yok efendim firma karalıyormuşum da, yok yazma çizme sorunum varmış da.Önce bi terbiyeni takın sonra insanları itham et.Tek kelime karalamam yok hepsi tamamen yaşadıklarımdan oluşuyor.Eğer yaşadığım sıkıntıyı yazdığımda adam gibi özür dileyip, bundan sonra daha dikkatli davranırız deyip müşterinin gönlünü almaya gayret etseydiniz bu konu da bu kadar uzamazdı.Hem mağdur ediliyorum hem de saçma sapan suçlamalarla üste çıkmaya çalışıyorsunuz.

    Ayrıca benim ne derdim olacak, Fizik Öğretmeniyim ben uyducu değilim bişey değilim.İnsanları hayal ürünü kirli düşünceleriniz ile itham etmeyin.Yaşadıklarımı yazmak ne zamandan beri karalamak oldu.

    Formuler markası da size aitse hakkınızı arayın, yasal bir hakkınız varsa kullanın da biz de görmüş olalım.Getirip satan firma, araştırdık satışını yapmamıza mani durum yok diyor, siz satmadığınız halde marka bizim diyorsunuz.Marka Kore markası.Önemli olan satış izni.Onda da yasal bir engel yoksa konuşacak birşey yok, patentinizle mutluluklar.Getirin de satın o zaman bir işe yarasın ne diyim...

    İnsanların mağduriyeti yazılıp çizilmesin tabi değil mi, konu silinsin değil mi?
    Keşke 2.5 ay boyunca her hafta ürün geldi mi acaba diye arayıp sorduğumda biraz dürüst olsaydınız da bugün bunları yazmak zorunda kalmasaydık...

    Ben tekrar tekrar aynı şeyleri yazmaktan bıktım, siz hatanızı kabul etmek yerine mağdur müşteriyi itham edip suçlamaktan bıkmadınız...İthamlara devam ettikçe haklı cevabımı okumaya da devam edeceksiniz maalesef...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nazik ve seviyeli cevabınız için çok teşekkür ederim ben ülkemizde sadece trt 4 k yayını için bir uydu cihazına bu kadar para vermem veremem bütçem buna musait değil alıp kullananada saygı duyarım yakın bir zamanda hd dijitale gidip bir tane goldmaster 3030 hd alıcam digitürkün çamur gibi yayınından bıktım artık gözlerim bozulacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Türkiye'de malesef 4k yayını şu an 1 tane ancak neredeyse dünya ile aynı anda trt nin 4k yayınına başlaması aynı zamanda bir şanştır. Çünkü HD yayınlara geçiş süreci çok uzun sürdü. Şimdi en azından ulusal kanallar HD olarak yayın yapıyor. Aslında uyduda kapladığı alan bakımından çok farkı yok diyebiliriz. Avrupada baktığınızda çoğu kanal 10-15 mbit arası bitrate çözünürlük sunuyorken Türkiyede 2-3 bitrate bile hd yayınlar yapılabiliyor. Görüntü gerçek hd kalitesinde olmasa bile yinede sd yayın kalitesinden çok daha iyi. O nedenle şu aşamadan sonra artık sd yayınlar sonlandırılıp hd ye aktarılsa bile maliyet değişmez. İnşallah bu durum 4K da da aynı olmaz normal standartlarda 30-45 arası bitrate ile 4k yayın alınırken TRT 4K 35 bitrate ile yayın basıyor. İlerde 15-20 lerle 4k izlersek bi kıymeti kalmaz.
    Sonuç olarak TV izlemeyi hobi keyf olarak görenlerde var görüntü çöznürlüğüne önem verenler de azımsanmayacak kadar var. Belirttiğiniz gibi 4k yayın TR de 1 adet olmasına rağmen Technisat 4k ürünlerinden beklenenin üzerinde ilgi gördük ve 1 ay gibi bir sürede ürünler bitti. Bu modeli yeniden getirme kararı aldık.
    Ancak şu anda en azından HD yayınları vatandaşlar doyasıya izlemeli. Halen sıfır televizyon alan vatandaşa scart SD uydu alıcısı veren uyducu veya marketlerle dolu heryer.
    Kişiler bilgilendirilmeyince malesef elindeki Tv nin hakkını veremiyor kaliteli görüntü izleyemiyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tekin_alp

    Sitelerinde çok radikal fiyatlar var. Bazen gerçekmi diye tereddüd ediyor insan. Hepsi burada ve hızl al a göre bazı cihazlar yarı yarıya ucuz o nedenle şüpheleniyor insan. Hızlı giden atın şeyi seyrek düşer misali olmasında. Baksanıza hızlı ala bile kayyum atandı

    Evet sitemizde çok iyi fiyatlı birçok ürünün satışı yapılmaktadır. Bu fiyatlar inanın gerçek. Bizler sizin adınıza en çok talep edilen ürünlerden getiriyor veya üretici firmalarla pazarlık edip ürünü kapatıyoruz. Belli adet mal alma veya belli adet o modelden satma garantisi verip o fiyatları alabiliyoruz ve aldığımız indirimi direk size yansıtıyoruz. Yani bu çabamız üreticiye, satıcıya olduğu gibi en çok tüketiciye yarıyor. Yinede ne yazıkki bu mesajda olduğu gibi " Bu ürün bu fiyata olamaz satılamaz hepsiburada veya şu büyük sitede şu kadar bu fiyata imkansız" gibi algı yanılgısına düşüryor olabilmeniz normal çünkü bazı ürünleri gerçekten iyi fiyata sunuyoruz bu fiyatlarda gerçektir ve 13 yılın vermiş olduğu tecrübelerdir. Arkasında başka birşey aramanın mantığı yoktur. Ucuz satsak bu gibi yazılar çıkabiliyor pahalı satsak kazıkçıya çıkıyorsunuz herkesle aynı seviyede satsanız ben hepsiburada dan alacağım orası daha büyük site anlayışı hakim. Bu ülkede ticaret hakikaten zor. Yinede sizin için çabamız devam edecek. Yukarıdaki beyfendinin dediği gibi millet olarak teşekküre çok alışık değiliz ancak firma şikayetlerine çok meraklıyız. Hiç eleştirmeyin demiyoruz tabiki eleştirildikçe kendimize yön bulabiliriz eksiğimizi görebiliriz ancak herşey dozunda olmalı fanatiklik sınıfına girilmemelidir. Saygılar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: akcakoylu

    Bence güvenilir. Bakmayın ekşi sözlükte kötü yorumlar olduğuna.

    Ben de geçtiğimiz ay sonu gigablue quad plus cihaz aldım. Memnun kalmadım, hiç ikiletmeden iade aldılar. Ücreti hesabıma daha yatırmadılar ama bakalım 14 gün yasal süresi varmış. Neticeyi paylaşacağım.

    Hemen sağda solda karalamanın anlamı yok. Aksilik çıkarsa direkt soluğu hakem heyetinde alırım. Tüm görüşmeler, yazışmalar, fatura, kargo fişi ekran görüntüleri elimde. Ama bunlara ihtiyaç olacağını sanmıyorum. Sonuçta 13 yıllık köklü bir firma. Allah için iyi de ilgilenmiştiler. Neyse dediğim gibi olumlu olumsuz fark etmez neticeyi yazacağım.

    Şikâyet etmeyi biliyoruz lâkin teşekkür konusunda cimriyiz. Ben inşallah bu sayfada teşekkürümü de edeceğim.

    Evet, dediğim gibi hatta aynı gün ücret iademi yapmışlar. Ben nasılsa yatmaz diye iki gündür hesabıma bakmıyordum.

    Bir üstteki mesajda @HDsatış ın da belirttiği gibi bu ülkede ticaret hakikaten zor. Size naçizane tavsiyem bir ürünü almadan evvel telefonla kesin olarak stok teyid ederseniz sıknıtı yaşayacağınızı sanmıyorum.

    HD firmasına anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Bundan sonra kendimin ya da bir arkadaşımın ihtiyacı olursa çekinmeden alışveriş yapabiliriz.

    Benim cayma sebebim cihaza alışamamış olmamdı. Sağ olsunlar hiç problem etmeksizin iade aldılar.




  • abi sende ne yalaka çıktın ya.

    aynı fikret orman gibi sayın cımhırbaşganım remixi yapmışsın.

    sayın cımhırbaşganım emekleriniz çok biliyorum efendim

    sayın cımhırbaşganım çok teşekür ederim sayın cımhırbaşganım

    sayın cımhırbaşganım efendim

    sayın cımhırbaşganım çok tatlısınız

    sayın cımhırbaşganım iyi ki varsınız sayın cımhırbaşganım
  • fraetiaw F kullanıcısına yanıt
    Ben yaşadığım durumu aktardım. İlla bankacılık işlemi ekranlarımızın capsini mi koyalım.
  • Arkadaşlar Hepsi dijital sitesinden alışveriş yapanlar dikkat etsin web sitelerinde 100 tl üzeri alışverişte hediye olarak belirtilmiş kesinlikle hediye ürünü göndermiyorlar, ben 09.11 de uydu cihazı satın aldım bir hafta sonra geldi ama diğer belirttikleri seçtğiniz promosyon ürünü göndermiyorlar, ben telefonla arayıp durumu belirttim birara göndeririz dediler resmen dalga geçiyorlar.
  • Kesinlikle önermiyorum. 10 gün olacak hala kredi kartıma iade geçemeyen bir firma. THH de görüşmek üzere.
  • Güvenilir eski bir firmadır online satış işini iyi yapamıyorlar, elleri baya ağır 10 günde 20 günde sipariş teslim edilmez.

    Stok yoksa stok yok dersin yada 10 gün sonra kargoya veririz dersin insanlar ona göre hareket eder.

    Uydu alışverişlerimi son dönemde merter elektronikten yapıyorum, oldukça iyiler tüm siparişlerim aynı gün kargoya verilmişti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: donanımcı123

    Güvenilir eski bir firmadır online satış işini iyi yapamıyorlar, elleri baya ağır 10 günde 20 günde sipariş teslim edilmez.

    Stok yoksa stok yok dersin yada 10 gün sonra kargoya veririz dersin insanlar ona göre hareket eder.

    Uydu alışverişlerimi son dönemde merter elektronikten yapıyorum, oldukça iyiler tüm siparişlerim aynı gün kargoya verilmişti.

    Eski olması sağlam olduğu anlamına gelmiyor. 12 gün oldu iademi yapmadılar. Normalde bu işlem 3 gün sürer maksimum. Canlı destek var sitede cevap verene daha rastlamadım yada kasten vermiyorlar. Maile zaten cevap yok.

    Açıkcası güvenmiyorum ilgili firmaya cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyor zaten.

    Böyle güvenilirlik olmaz bence.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: DGT


    quote:

    Orijinalden alıntı: donanımcı123

    Güvenilir eski bir firmadır online satış işini iyi yapamıyorlar, elleri baya ağır 10 günde 20 günde sipariş teslim edilmez.

    Stok yoksa stok yok dersin yada 10 gün sonra kargoya veririz dersin insanlar ona göre hareket eder.

    Uydu alışverişlerimi son dönemde merter elektronikten yapıyorum, oldukça iyiler tüm siparişlerim aynı gün kargoya verilmişti.

    Eski olması sağlam olduğu anlamına gelmiyor. 12 gün oldu iademi yapmadılar. Normalde bu işlem 3 gün sürer maksimum. Canlı destek var sitede cevap verene daha rastlamadım yada kasten vermiyorlar. Maile zaten cevap yok.

    Açıkcası güvenmiyorum ilgili firmaya cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyor zaten.

    Böyle güvenilirlik olmaz bence.

    Mesajımın devamını okursanız online satış konusunda başarısız olduklarını yazmıştım. Güvenilir firmadır birşey olmaz bekleyin gibi birşey yazmadım, yaşadığınız şeyleri bende yaşamıştım, 1-2 kez görmezden geldim ama baktım her siparişimizde bunu yapıyorlar bir daha alışveriş yapmadım.




  • ben iki cihaz aldım problem çıkmadı.hatta canlı destek hattındaki arkadaşlar da cihaz hakkında yardımcı oluyorlar.
  • Bunlar tam tokatçı hırsız.https://www.sikayetvar.com/hepsidijitalcom-iade-sureci-ve-para-iadesi-yapilmamasi 6 aydır hala iade yok.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.