Şimdi Ara

hepsidijital.com güvenilir mi? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
2
Favori
16.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senut

    Ben de bu siteden goldmaster media player aldım. 20 gün geçti ama ürün hala gönderilmedi ve bildirim bekleniyor diyor. Defalarca bildirim göndermiş olmama rağmen. Battıysa nasıl olur da site hala açık görünüyor anlamadım. Havale ile gönderdiğim parayı nasıl geri alabilirim?
    ben de maalesef yorumları okumadan, internette şikayetlere bakmadan, eskiden bildiğim bir site olduğu için sipariş verdim bugün, kredi kartı ile ödeme yoktu, tek ödeme yöntemi belirlemişler o da havale ile, maalesef ki ben de tuzağa düştüm ve havale yaptım, yukarıdaki yorumlarda savcılığa açılan davadan bahsediliyor ama site hala aktif, Murat Gülay diye birinin adına çıkıyor register bilgilerinde Hepsidijital Tubiba, görüyorum ki mağdur olan çok kişi var, nasıl bir yol izleyebiliriz, nasıl paramızı geri alırız




  • İnternetteN hakem heyetine başvurun. Bir de tüm şikayet sitelerine yazın. Bir süre sonra hepsidijital engelliyor siteye girmenizi bir süre sonra
    Yazışma ve tüm verileri girebiliyorken alın. Hakem heyetine başvururken istediğiniz kadar çok veri eklemeye çalışın olay hızlanıyor. Dekont yazışma ne varsa ekleyin. Siteden foto çekip pdf ye dönüştürüp öyle yüklemeniz gerekiyor. Site batmış deniyor ama hala bir ürün almaya çalışınca "siparişiniz alındı" mesajını anında mailinize göndermeyi biliyorlar. Battılar mı bilinmez ama dolandırıcılık KESİN !Dolandırılsak bile onların da peşine düşülsün suçlarının cezasını çeksinler.
  • arkadaşlar 15 nisan 2019... sitede ürünler güncelleniyor sürekli.. ama kredi kartı ile alışveriş yok, eft havale istiyorlar.. vestel codebox uydu cihazı almayı düşünüyorum, en uygun burada ve kampanya yapmışlar.. ah bir emin olabilsem... telefonla arıyorum, cevap da vermiyorlar.. var mı yenilerde sipariş veren ve siparişi eline geçen?? son durum nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bestnewyorker

    arkadaşlar 15 nisan 2019... sitede ürünler güncelleniyor sürekli.. ama kredi kartı ile alışveriş yok, eft havale istiyorlar.. vestel codebox uydu cihazı almayı düşünüyorum, en uygun burada ve kampanya yapmışlar.. ah bir emin olabilsem... telefonla arıyorum, cevap da vermiyorlar.. var mı yenilerde sipariş veren ve siparişi eline geçen?? son durum nedir?
    3 kuruş için kendini kaşıma ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    Uzak dur hocam. Sitede ki ürünleri bilerek sürekli güncelliyorlar ki, site aktif gözüksün. Durduk yere dolandırılma.
  • Firma ile ilgili bulabildiğim son bilgiler

    Şirket Adı: Hepsi Dijital Elektronik Hizm. Tic. Ltd. Şti.
    Şirket Ortakları: Ertuğrul ESER (Şirketin tek ortağı var)
    Şirket Müdürü: Ertuğrul ESER
    Şirket Adresi: Bereketzade Mh. Yüksek Kaldırım Cad. No:32/A Beyoğlu/İstanbul
  • Kesinlikle alışveriş yapmayın buradan, öğrendiğim kadarıyla firma zaten batmış durumda siteyi kim açık tutup bu şekilde haksız kazanç sağlamaya çalışıyor bilmiyorum. Daha önce kendilerinden birçok alışverişim oldu ancak böyle bir durum yaşamadım demek ki site batınca kazançlarını bu şekilde çıkarmaya başladılar artık. Bu sitenin bir şekilde tamamiyle kapatılması gerekiyor gerçi şuan baktım siteye erişim yapılamıyor kendilerinden kaynaklı bir durum ama en azından daha fazla mağduriyet doğmasının önüne geçer. Bende herkes gibi daha önce alım yapmama ve markaya olan güvenimden dolayı Iptv almıştım göndermediler harcama itirazında bulunup geri aldım paramı en son kredi kartıyla ödemeyi kaldırdılar ve eft/havale getirdiler yerine, bu durumda da kişi hakta iddaa edemeyecekti sistemli ve kasıtlı bir dolandırıcılık var ortada.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghizules -- 7 Mayıs 2019; 17:6:11 >
  • Site tamamen bitmiş.



    Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye ekonomisi bitti işyerleri bir bir batıyor bizleri çok zor günler bekliyor..

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.