Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
32.855
Cevap
2.173
Favori
3.691.261
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
159 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam dün bende de sepette ek %15 yazan ürünün normal fiyatı 460 küsür lira, normalde üstü çizilmiş bu fiyatın 390 lira yazılmış bundan %15 düşüyor. Benim hesapta sepette düşmedi şikayervar'a yazdım bana diyor ki müşteri temsilcisi ürün normal fiyatı 460 lira, eee dedim işte %15 indirim 390 liraya geliyor sıkıntı yok diyor. Dedim ki bakın ürün 390 lira zaten ki indirim sepette ek olarak düşüyor. Anlatamadım derdimi. Sonradan şansıma aynı kampanya bir daha oldu destekten görseliyle sepette 330 küsür liraya düştüğünü gösterdim bakalım yine ne bahane bulacaklar.

Karşılarındakini salak yerine koymalarına katlanamıyorum ben. Ulan 1 tane DH ölücüsü tüm departmanınızı cebinden çıkarır bir de salak yerine koyuyorlar :D

• koolandgang kullanıcısına yanıt

Aynen hocam toplu tavır alacaksın ama işte tekel bunlarda. Yaptırım şart adalet şart.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Hocam aynı sıkıntı bende de oldu dün babam notebook bakıyordu. Benim hesapta düşmedi babam yeni hesap açıp oradan aldı orada düştü :)

Konu ile alakalı bende destek talebi açtım ama karşısındaki insanları salak yerine koymayı bırakmaları lazım. Adamlara sepette ekstra indirim olduğunu anlatamıyorsun ki. E düşüyor dedi de dakikalar sonra anlatabildim. Aaaa evet dedi en son :) ve talep açtı.

• Telefon alacak olacak varsa çek var 100 lira isteyene verebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulaklıkta geçer mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon / Cep Telefonu ürünlerinde 1000 TL tutarındaki alışverişinizde kullanabilirsiniz.

• uzun zamandır monitör arayışındaydım, dün gece 8 de sepette yüzde 5 indirim girdiğinde başka model alacakken uzun zmandır takip ettiğim 4.5k dan aşağı olmayan linkteki ürün şuanki fiyattan satışa girdi sepette yüzde 5 düştü ekstra sepette 50 tl indirim uyguladı 2950 tl ye 9 ay taksit ocak ödemeli almış bulunmaktayım, şuanki fiyatı bile bence dolar kurundan dolayı çok iyiHepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

https://www.hepsiburada.com/asus-vg27aq1a-27-170hz-1ms-displayport-hdmi-wqhd-hdr10-ips-g-sync-freesync-gaming-monitor-p-HBCV00000F2MAI?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0

• Kaput kullanıcısına yanıt

dm yolladım hocam

• IsPraNo kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]
    Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]www.sikayetvar.com
    Beta Plus Teknoloji - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/beta-plus-teknoloji

aynı monitörden var ikincisini alacaktım yorumlardan dolayı vazgeçtim

edit: Almayı düşünenler dikkat etsin teşhir ürünü veya ölü pikselden dolayı iade edilmiş ürün çıkma ihtimali çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 12 Kasım 2021; 17:27:44 >
  • Umarım sıkıntı yaşamayız hocam bugün kargoya da verildi ürün tüjetici heyetine kadar yolu var öle vir durum olursa söke aöke alırım hakkımı

• Merhaba arkadaşlar, Hepsiburada satıcısından indirimli adidas marka ayakkabı almıştım ve ayağıma biraz küçük geldi. Aynı fiyattan bir numara büyüğüyle değişim yapılması söz konusu olur mu acaba?

• TheNightMare. T kullanıcısına yanıt

Değişim olmaz, iade olur.

• 8 liraya düşen 12li philips led lambadan almıştım 12 lira da kargo parasıyla 20ye gelse de çok ucuza geldi iyi oldu, sapasağlam teslim aldım.

• Şu TV'yi 3100 TL'ye 9 Kasımda aldım. Normalde yerli marka TV almam ama fiyatı çok uygun geldi ve LG IPS panel kullanmışlar.

Eski modeli bile şu anki fiyatından daha pahalı. Hala uygun.

https://www.hepsiburada.com/vestel-43u9600-43-108-ekran-uydu-alicili-4k-smart-led-tv-p-HBCV00000HZU71?magaza=Vestel%20Kurumsal%20Ma%C4%9Faza

• TheNightMare. T kullanıcısına yanıt
    Değişim yapmıyorlar sadece iade hakkınız var. İade de edilmez zaten, ya buradan satın yada başka şekilde değerlendirin derim

• 11-11 furyasında 220 liraya ps4 oyunu sipariş vermiştim.. satıcı en geç cuma günü kargoya verecekti ama vermedi.. az önce satıcıya mesaj attım bakalım nasıl yanıt gelecek.. eğer satıcı oyunu göndermezse 4 gün mal gibi beklemiş olacam.. bu gibi durumlarda hepsiburada kulağının üstüne yatmayı seviyor "aranızda halledin" diyerek uzaklaşıyor.. nasıl olsa satıcının kaybedeceği bir şey yok, aynı oyunu yeniden satışa çıkarıp daha yüksek fiyattan satabilir.. burada olan yine bana olacak.. Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• antique kullanıcısına yanıt

Hepsiburada bu gibi durumlarda tek insiyatif alan e-ticaret platformu olabilir. Ürünü eğer başka bir satıcı daha yüksek fiyattan satıyorsa, sizin siparişinizi o satıcıya yönlendiriyor ve arada oluşan farkı direkt ürünü çıkaramayan mağazaya yansıtıyor. Eğer ürün başka bir satıcı da yoksa zaten yapacak bir şey de maalesef kalmıyor. Ürünü size gönderemediği için sipariş tutarına göre 20-50-100 TL gibi çek tanımlıyor ve bunu da yine satıcının carisine yansıtıyor.

• cencoca C kullanıcısına yanıt

umarım söylediğiniz gibi olur.. aynı oyunu şu an 12 farklı satıcı daha satıyor ve en düşük fiyat 247 lira olarak görünüyor.. bakalım nasıl olacak! Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] 

• Diğer kampanyalarla kombo yaparak 400 TL'ye aldım güzel oldu 😉

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.