09.09.2020 tarihinde DELL marka monitör satın almıştım. Aynı gün kargo ile 10.09.2020 tarihinde teslimat gözüküyordu. Aynı ürün amazonda 2 TL daha ucuz ve teslimat tarihi daha geç göründüğü için hepsiburada'dan almak istedim. 10 Eylül itibari ile siparişimi kontrol ettiğimde ürünün kargoya verilmemiş olarak görünüyordu ve aynı gün sabah 07.07 saatinde mobil uygulaması üzerinden ürünüm belirtilen tarihte kargoya verilmedi adı altında çözüm talebi oluşturdum. Bana gelen mesaj aynen şu şekildedir.
İade talebi oluşturmama rağmen ürünüm iade edildi mesajı geldi. Hem zamanında teslimat yapamıyor hem de benin bilgim dışında iade ediyorlar. Hemen müşteri hizmetlerini aradım ve dedim ki.
Ben: Böyle böyle ürün aldım zamanında kargoya verilmedi bilgi alabilir miyim? MH: Yoğunluktan dolayı ürününüz yarın kargolanacaktır. Ben: Aynı ürün farklı bir sitede daha ucuz olmasına rağmen sizin sitenizden aldım çünkü 1 günde teslimat vardı. Sitenizde yazan bilgiye güvenerek ürünü sizde aldım ve bugün bu monitör bana lazımdı. Sitenizde yazan bilgiye nasıl güveneceğim? Siz ayrı şey diyorsunuz, siteniz ayrı . Mağduriyetim nasıl giderilecek? MH: Yapabileceğim bir şey yok. Talep oluşturuyorum. Ben: Sabah talep oluşturmuştum ve iade talebi oluşturmama rağmen gelen mesajınızda iade edildi bilgisi yer alıyor. MH: İade talebi oluşturmuşsunuz. Ben: Hayır oluşturmadım.. MH: Kargonuz en kısa sürede teslim edilecektir. İyi akşamlar.
Artık resmen telefonu suratıma kapatacaktı. Kendimi zor tuttum kötü bir şey söylememek için. Kapattım telefonu.