Şimdi Ara

Hepsiburada tarzı alışveriş scripti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok klasik biliyorum ama alışveriş scripti istiyorum ama piyasadaki scriptlerden farklı olarak istediğim özellik şudur (hepsiburadada) gibi.

Kategorileme sistemi..
    hepsiburada'da örneğin cep telefonlarını açtığınızda.

Marka - Fiyataralığı - çift hatlımı değilmi - Telefon tipi - bluetooth - wifi - tv özelliği - kamera çözünürlüğü - radyo - ekran .......

yani kısaca telefonları özelliklerine göre daraltabiliyoruz telefon 2 özelliktede olabiliyo daha fazlada. benim istediğimde bu piyasadaki scriptlerde sadece tek kategori seçimi var kategorileri çoklu seçtirtemiyoruz.ya A kategorisindedir Yada B.

Ben böyle daraltma yapabileceğim bi script arıyorum.

-----------
    not: teknik olarak scripti kullanacağım yer alışveriş sitesi değil. nasıl desem Galeri tarzı bişey örneğin - Bi resim vardır içinde hem şehir hem manzara vardır photoshop ta editlenmiştir - yada sadedir böyle detaylı olarak galerileyeceğim. Örneğin adam geldi ilk fotoğraflar > ordan hem şehir tıkladı 5 resim kaldı, bide manzaraya tıkladı 3 tane kaldı. - dahada küçültiyim dedi bide editlenmiş tıkladı. adam tam aradığı özelliklerde resim bulmuş oldu. bi script arıyorum düşündüm buna en uygun alışveriş scriptleri olur. ama istediğim gibide bişey bulamadım.

yardımcı olursanız sevinirim bi isim yeter. :) galeri scriptide olabilir böyle detaylı..

----
    DHgate.com
    Hepsiburada.com

örnektir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romsage -- 30 Ocak 2011; 14:51:56 >

• tomatocart bir bak derim.
  • güzel gözüküyor, demosu tam çalşmıyor ama teşekkürler. akşam servera yükleyip deniyeceğim sağol :)
  • ya aslında güzel editledim kendime göre ama şu satış olaylarını kaldırabilsem ürünlerden.
    template felanda güzel hem istediğim gibi kategoriliyo. hemde içinde kendi lightboxu vs var.

şimdi al - hemen al tuşları can sıkıcı :(

$0.00 yazıyo yanlarında

Stok durumu felan var :D:D

onları silebilsem tam istediğim gibi olcak.

- ana template teki kasa , checkout ları kaldırdm ama bu ürünlerin sayfalarındaki stok - hemen al felan silmek için yardımcı olabilirmi birileri acaba? yüzlerce .php var bulsam hangisi olduğunu silecemde yokk bulamıyorm karışık zaten :(

yavaş yavaş çözüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romsage -- 1 Şubat 2011; 1:19:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.