Bildirim
Hepsiburada - Tab S6 Lite 2199
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
HAKKI 1000, bu kadar çok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Komik mi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Komik.
hiçbir android tablet 1000 liradan fazla etmez
bu dandik şeylere uzaktan eğitim uygulaması nedeniyle rağbet var zaten
sıradan biri kendine eziyet etmez
Kesinlikle katiliyorum, ipad ve samsung tablet kullanan birisi olarak kesinlikle android tabletler iskenceden baska birsey degil.
Herkes 'orta seviye' bir ipad a 3000+ üzeri bir para veremeyeceği için alıyor zaten Android tablet!
iPad 7. nesil yanlış hatırlamıyorsam 2500 civarıydı. Gayet uygun bence. Bundan ziyade, en berbat iPad en iyi Android tabletten daha iyi deneyim sunuyor maalesef.quote:
Orijinalden alıntı: fatalrhymex
Herkes 'orta seviye' bir ipad a 3000+ üzeri bir para veremeyeceği için alıyor zaten Android tablet!_____________________________ -
Hem ipad air hem s6 lite kullanıyorum. Dizi vb izlerken s6 lite ses ve Görüntünün ekrana yerleşimi olarak tercihim oluyor.
İndirim herkese tanımlı değil kişiye özel herhalde.
Aynen ikisini de kullandım. S6 lite'ı hala kullanıyorum. Çok daha kullanışlı ve yetenekli kesinlikle. İpadin tek artısı daha güçlü donanıma sahip. B*k atmayı çok seviyoruz. Bilgisayar aramaz oldum sayesinde bir çok işimi görüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ #13... -
İndirim tanımlı hesabı olan var mı arkadaşlar? Özelden yazabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Herkes 'orta seviye' bir ipad a 3000+ üzeri bir para veremeyeceği için alıyor zaten Android tablet!
|
|
hiçbir android tablet 1000 liradan fazla etmez
bu dandik şeylere uzaktan eğitim uygulaması nedeniyle rağbet var zaten sıradan biri kendine eziyet etmez |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android