Bildirim
Lenovo TAB M10 FHD PLUS 64GB KULLANICILARI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende yeni aldım cihazı...yeni çıkan cihaz olduğu için aksesuar şuan yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun
bende kararsız kaldım
Huawei Mediaped T5=3/32gb-10 saat pil diyor=1400-1500
TabM10 2.nesil=4/64gb-5000mah=1700-2000
Samsung A (T590)=3/32gb-7300mah=2200-2500
Samsung S6Lite=4/64gb-7040mah=2700
ipad mini7=3/32gb-10 saat pil diyor=2500
Hoparlörü nasıl hocam? Pek beğenilmemiş de testlerde. -
Bende dün aldım. Kılıf ve dik durması için stand bulamıyorum. -
Kılıf bulabilen var mı? -
tableti kullanan arkadaşlar, tablet hakkında bilgi verebilir mi acaba? Sevdiğiniz yönleri, sizce eksik yönleri nelerdir acaba. Almak istiyorum tavsiye eder misiniz? -
Gittigidiyorda var. Bugün sipariş verdim.quote:
Orijinalden alıntı: JAX
Kılıf bulabilen var mı?
https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-tab-m10-fhd-plus-10-3-tablet-kilifi-360-derece-donerli-stand-olabilen-kaliteli-urun_pdp_565175283?urvid=181045542
Tableti beğendiniz mi
-
Link için teşekkürler. Bu kılıf biraz evrensel gibi. Her tablet e uyması için yapılmış gibi. Bizim tablet e özel kılıf olsa çok daha iyi olurdu.quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24
Gittigidiyorda var. Bugün sipariş verdim.
https://www.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-tab-m10-fhd-plus-10-3-tablet-kilifi-360-derece-donerli-stand-olabilen-kaliteli-urun_pdp_565175283?urvid=181045542
Tableti beğendiniz mi
Alıntıları Göster
Kılıf size gelince deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Tabletten memnunuz. Fiyat/performans ürünü diyebilirim. Bu fiyata daha iyisi sanırım yok.
-
Konuyu görünce yazayım dedim. Kılıf fena olmadı tablette gayet güzel. Magisk kurdum root da yaptım reklam vs yok mis gibi oldu.
Root yapacaklara uyarım kesinlikle herhangi bir uygulamayı silmeyin. Gereksiz bir uygulamayı sildim tablet açılmadı 2 aaat uğraştım.
Kılıf ile tabletinizin bir resmini paylaşabilir misiniz?quote:
Konuyu görünce yazayım dedim. Kılıf fena olmadı tablette gayet güzel. Magisk kurdum root da yaptım reklam vs yok mis gibi oldu.
Root yapacaklara uyarım kesinlikle herhangi bir uygulamayı silmeyin. Gereksiz bir uygulamayı sildim tablet açılmadı 2 aaat uğraştım. -
Eve geçince paylaşayım. -
Ben de bakıyorum bu tablete de islemcisi nasıldır bilemedim bir de snapdragon 450 olanı var 10.1inch. Fiyat olarak da daha uygun gibi. O daha mı mantıklı olur acaba. Benchmark testi gördüm samsung s6nın baya gerisinde kalmış. Almışken biraz daha artırıp onu mu almak lazım
SD 450 nin performansı çok düşük ve eski bir işlemci diye ben şahsen tercih etmedim. Bence almışken bu modeli alın ama tercih sizin.quote:
Orijinalden alıntı: trilemma
Ben de bakıyorum bu tablete de islemcisi nasıldır bilemedim bir de snapdragon 450 olanı var 10.1inch. Fiyat olarak da daha uygun gibi. O daha mı mantıklı olur acaba. Benchmark testi gördüm samsung s6nın baya gerisinde kalmış. Almışken biraz daha artırıp onu mu almak lazım -
-
Resimler için teşekkürler. Aliexpress de epey bir çeşit var aslında ama getirtmesi zor. -
Hocam iş görüyor. Beğendiyseniz 26tl ye alın gitsin gg dan. Aliexpressten gelene kadar çizlir yada hasar görürse üzücü olur.quote:
Orijinalden alıntı: JAX
Resimler için teşekkürler. Aliexpress de epey bir çeşit var aslında ama getirtmesi zor. -
hocam şu root işini yazsan ne güzel olur ..nasıl yapcaz ne yapcazquote:
Root yapacaklara uyarım kesinlikle herhangi bir uygulamayı silmeyin. Gereksiz bir uygulamayı sildim tablet açılmadı 2 aaat uğraştım. -
Tam bir fiyat performans ürünü üzmez
bu tür kılıf başka tablette kullandım köşeleri ezdi çatlattı. bende m10 almak istiyorum. umarım orjinal kılıflar çıkar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- casper tablet açılmıyor
- getmobil güvenilir mi
- pc emulator for android
- general mobile tablet açılmıyor
- tablet markaları
- uzaktan telefon yönlendirme
- en iyi tablet markaları
- tcl nxtpaper 11
- tcl tab 10 gen 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X