Şimdi Ara

hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
748
Cevap
84
Favori
101.036
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk başta yıllık kart ücreti aidatı kesilmeyecek diye lanse etmişlerdi güya... Şimdi baktım karttan aidat kesmişler banka ile görüştüm topladığınız puanlardan düşeriz yapacak bir şey yok diyor... Hepsiburadaya bildirimde bulundum bakalım ne olacak.

Tam emin de değilim ama sanki kart kayıtlı kalmaya devam ettiği sürece sanki aydan aya ücretsiz olarak premium olayını uzatıyorlar gibi.

9 aralıkta bitiyordu, 9 Mart'a kadar uzatmışlar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Siz bir talepte bulundunuz mu hocam uzatılması için yoksa kendileri mi yaptı?

1 hafta önce hepsiburada müşteri hizmetlerine "ücretsiz kullanım devam edecek mi?" diye sormuştum, onlar da 1 yıl dolunca ücretli olacak demişlerdi. 8inde kartı silmek için girdiğimde süre uzamıştı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    "lanse etmişlerdi" derken etraftan mı duydunuz yoksa müşteri temsilcisi bizzat size özel olarak bunu belirtti mi? burada hep sizinkine benzer mesajlar okuyorum, "müşteri temsilcisi bana bizzat ücret alınmayacağını söyledi" diyen 1 kşi hatırlıyorum. diğerleri kendi kendine bu fikre kapıldı diye düşünüyorum çünkü hiçbir yerde ücret alınmayacak demiyordu, hep ücreti açıkça yazıyordu. bana bizzat "eko kartınız açık kalmak kaydıyla Hepsiburada karttan ücret alınmayacak" dendi, hala da alınmıyor. sizin için ise yanlış intiba olduğunu düşünüyorum, aksi halde itiraz edip müşteri temsilcisi ile konuşmalarınızın dinlenmesini talep edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 11 Aralık 2025; 23:16:5 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gezegen1010 G kullanıcısına yanıt

Hayır, 9 aralıkta bitiyordu 9 marta uzamış

• quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

Beyler kartı aldım ama hiç kullanmadım aidat gelmez herhalde değil mi
    180 gün boyunca hareket görmeyen karttan aidat alınamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 12 Aralık 2025; 0:40:53 >
  • Benim süreyi geçen yıl uzatmışlardi, bakalım bu yıl ne olacak 2 hafta sonra belli olur.

• haymanali2006 kullanıcısına yanıt

benim de geçen yıl hediye edilen premium süresi doldu. şu ana kadar yenileme yapılmadı. hem hepsiburada premium bitti hem de HBO Max izleme olayı bitti. bakalım yenileme yapacakları mı? eğer bu yenileme yapılmazsa bu kartın bir anlamı kalmıyor ki? zaten 1 yıllık hepsiburada premium 360 lira. verecekleri hediyenin ederi 360 lira yani. zaten kart aidatı 1258 lira. 1258 lira alıp 360 liralık hedieyi vermeyeceklerse bu kartı kapattırıp, bu karta vereceğin parayı saklayıp hepsiburadaya 360 lira vermek daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ikisi birlesiyor mu emin degilim ama hepsipay QR calismiyormus bu aralar; sipay altyapisi kullaniyormus, sipay icin de bi islem yasagi geldi sonra yurutmeyi durdurma (islem yasagini iptal) vs. kullanamayan cok

donanımhaber forum
    Hepsipay... Avantajlarını burada paylaşalım | DonanımHaber Forum
    https://forum.donanimhaber.com/hepsipay-geldi-avantajlarini-burada-paylasalim--149378252
  • şimdi yapı krediyi aradım. hepsiburada premium hediyesi sadece 1 yıl veriliyor cevabını verdiler. bu şartlarda 1258 lira kart aidatı olan bu kredi kartının bir anlamı kalmamıştır diye düşünüyorum. ikinci kez bu hediyeyi alabilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ne zaman almıştınız ne zaman kesildi?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.