Şimdi Ara

hepsiburada premium worldcard kredi kartı - Ana konu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
709
Cevap
82
Favori
91.582
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kartı öldürdüler. Normal alışverişten de puan gelmiyor artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Aralık ayında Hepsiburada worldcard kapatıp aidat kesilen karttan iade almıştım şimdi tekrar Hepsiburada world kart çıkarırsam aidat hemen yansır mı yoksa yine 1 yıl sonra mı yansır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsiburada word kart almıstım yeni 2 ay kadar oluyor.Acaba aidat 1 sene sonra mı geliyor yoksa ilk 6 ay dan sonra mı geliyor bilgisi olan var mı?

• forumcu3 F kullanıcısına yanıt
    6. Ekstrede yansıyor.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

6 sonra itiraz etsek geriveriyorlar mı aidatı?

• forumcu3 F kullanıcısına yanıt
    Ben aldım banka olumsuz cevap verdi ama bireysel müşteri hakem heyeti yoluyla aldım.

• "Arkadaşlar Aralık ayında Hepsiburada worldcard kapatıp aidat kesilen karttan iade almıştım şimdi tekrar Hepsiburada world kart çıkarırsam aidat hemen yansır mı yoksa yine 1 yıl sonra mı yansır?"

Bir sonraki mesaj ise:
    "6. Ekstrede yansıyor."

Cevabını bildiğiniz soruyu neden sorma ihtiyacı hissediyorsunuz? Küçük çocuk misali soru sormaya istekli misiniz yoksa forumdaki insanları mı trollüyorsunuz? Hoş zaten aidatı da zaten geri almışsınız eğer aidatın anlamını bilmiyorsanız kredi kartı kullanmanız büyük hata...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 21 Temmuz 2025; 0:26:57 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

ben kart alırken musteri temsilcisi aidat ücreti oldugunu soyledi bu sebepten nasıl itiraz edebildiniz ve geri alabildiniz..

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.