Şimdi Ara

Hepsiburada Premium ücreti zamlanıyor: İşte yeni fiyatı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
4.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence hbnin amazondan pek de eksiği yok özellikle blu tvdeki içerikler prime videokiler çok daha kaliteli. Yerli diye kötülemeyi bırakın ikisinden de alışveriş yaparken başımın ağrımayacağını biliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt

Bilinçli tüketici olmanın kıstasını İsrail konusu mu belirliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay önce 180 tlye yıllık üyelik sunulmuştu. İyi ki almışım. Kafam rahat. Hem kargo ücretsiz hem blutv yi 1 sene tvbox ımda kullanacağım.

• Hepsiburada uygulamasını gereksiz şişirdikleri dönemden beri çok kullanmıyorum. Uygulama erişilebilirliğini de kaybetti. Ayrıca Hepsipapel falan bana boş geliyor. Sasece Blutv için alınır, çoğu kişi onsan alıyor zaten.

• Yerli olmasiyla ne ilgisi var ? Fiyatlar ve yan imkanlar karsilastirilamaz bile

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sarper Yasin Mutlubay kullanıcısına yanıt

BluTV veriyor sadece o kendi başına 50-60 a satılıyor. Birde eğer sürekli market alışverişi vb. hususlar için hepsiburadayı kullanıyorsanız çok çok hesaplıya geliyor. Almamak ahmaklık neredeyse. Amazon sadece prime için alınır benim açımdan çünkü pek ürün almıyorum.

• maximus01982 M kullanıcısına yanıt

Zaten bu kadar şikayet varken neden hala agt ile çalışıyor çözemedimHepsiburada Premium ücreti zamlanıyor: İşte yeni fiyatı  Allahtan bana kolay gelsin kargo geliyor yoksa bırakırdım amazonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Ocak 2024; 18:1:4 >
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt

BluTV kullanmadim hic icerigini bilmiyorum ancak soyle bir durum var aslinda ortada,

HepsiBurada BluTV ile anlasma yapiyor ve hizmetini kullaniyor

Amazon kendine ait video sisteminde kendi videolarini ureterek harcama yapiyor.

Aslinda amazon'un gideri HepsiBuradaya gore daha fazlayken uyelik bedeli cok yakin.

• farks kullanıcısına yanıt

Amazon bulaştırdı, daha doğrusu bizdekileri amazon uyandırdıHepsiburada Premium ücreti zamlanıyor: İşte yeni fiyatı 

• Photoshopar60 kullanıcısına yanıt

Sizin mesajınızdan sonra bende geciş için başvurdum fakat 30 ocak yenilenme tarihi.

Acaba yazılan gibi 180tl üzerindenmi işlem yaparlar yoksa yeni ücret üzerinden fiyatlamamı yaparlar?

Kazanılmış hak gibi sayacaklarını düşünmüyorum.

Hepsiburada Premium ücreti zamlanıyor: İşte yeni fiyatı
  • Yıllık yeni üyeliğe başvursak (hâlâ açık) 180tlden mi işleme alirlar sizce?

• hepsiburada kasım 2023 ayında aldığım 2x20kg halter plakasını 450km getirip bana teslim etmemeye karar verip yine bana haber vermeden iade edip 450km geri götürdü. Aldığım premium hizmet üzerine ben de premiumu sonlandırdım.

• Sarper Yasin Mutlubay kullanıcısına yanıt

Hocam ben de pek bilmiyordum. Eşim çok kullanıyor geçen ben de bir göz attım. Amerika'daki pek çok dizi BluTV'de var. Birde yerli yapımları oluyor onlarında, bin küsürde film arşivi var. Şimdi baktım kendi fiyatı aylık 70 tl imiş. Biz yakın zamanda hepsiburada üyeliği ile 9 tlye izliyorduk. Şimdi 30 olacak zamla yine iyi çünkü değişim gibi hepsiburadayı da yoğun olarak kullanıyoruz.

• Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Ben yurtdışında olduğumdan Hepsiburada kullanamıyorum sadece blutv için de alınır o halde, torrent kullanmıyor olsam kaçırmazdım 😂

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt

ayrı konu diye çarpıtmayın! ticareti kiminle yaptığınızı bilin, ne olduğunun farkına varın, paranızın nereye gittiğini bilin, konusunu bile açtım

ama işte sizin işinize gelmiyor sıkıntı orda

• Bi paket sigara bile etmiyor

• AzuLA kullanıcısına yanıt

Bence de. Yeni hesap açıp alinirsa verir yoksa 180den vermez gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarları pyasanın en ucuzuna veriyor ama garanti değişim servis müşteri desteği rezalet. Premium zamlansa daha kötü

• bedava.

bu arada mecazen değil, uption üyeliği olanlara hepsiburada premium ücreti iade oluyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.