Şimdi Ara

Hepsiburada parfumleri orjinal mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
35.879
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

120 liraya Paco Rabanne One million aldım hepsiburada'dan.
    parfüm geldi.
    üstünde Arcon Kozmetik tarafından ithal edilmiştir diye bir etiket var.

Arcon Kozmetiği aradım. biz Hepsiburadaya ürün vermiyoruz.
    Hepsiburada başka bir firmadan almıştır dediler.

ne düşünüyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: iski

arkadaşlar merhaba,

parfüm geldi.

ne düşünüyorsunuz ?

Bu sonuca nasıl ulaştınız pek çözemedim..

Parfümü yurt dışından Arcon Kozmetik getiriyor olabilir.. "Barcon Kozmetik" de ondan alıyordur.. Hepsiburada'da "Barcon"dan alıyordur.. İllaki Türkiye'ye ithal eden firmadan alınması zorunluluğu mu var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

Parfümü yurt dışından Arcon Kozmetik getiriyor olabilir.. "Barcon Kozmetik" de ondan alıyordur.. Hepsiburada'da "Barcon"dan alıyordur.. İllaki Türkiye'ye ithal eden firmadan alınması zorunluluğu mu var ?

hangi sonuca vardım pardon ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

hangi sonuca vardım pardon ?

orijinal mi değil mi şüphesine düşme sonucuna :P
  • arkadaşar, yaptığım araştırmada hepsiburada'nın aslında tekin acar'dan tedarik ettiğini öğrenmiştim.
    şimdi aldığım kokunun üstünde tek bir etiket var. ve bu etiket ithalatçı firmanın Arcon Kozmetik olduğunu ibra eden etiket.
    Arcon kozmetik de der ki: "Biz hiçbir internet sitesine ürün vermiyoruz. İnternetten ürün almayın" diyor.

bu durumda da insan merak ediyor. Acaba hepsiburada bu parfümü ithalatçıdan almıyorsa kimden alıyor? neden ucuza satıyor.

parfüm boynerde 175 lira
    tekin acarda 153 lira
    Hepsiburada'da 120 lira

araştırmak ve sorgulamak hata değil... ;)
  • evet bende parfüm almayı düşünüyorum HB den ama nası olucak şimdi?
  • HB'dan Givenchy Insesnse Ultmarine aldım, altında Te-Ha Kozmetik yazıyor.
    Aynı parfümü Cheapsmells.com'dan da aldım, Tekin Acar'dan da aldım.
    Kalıcılık, koku, sıcakta deforme olması ve diğer tüm etkenler %100 aynı.

Eğer bunlardan en az biri sahte parfüm satıyorsa diğerleri de sahtesini satıyor demektir.

Diğer arkadaşın dediği gibi elden ele dolaşmış parfümler olabilir.
    "Barcon" örneğindeki şirketin ille de internet sitesi olması gerekmez.

Ucuz satması da, bayat ya da biraz daha elde kalırsa bayatlayacak ürünleri elden çıkarmak için yapılan bir hareket ya da sadece bir kaç üründe indirim yaparak; alıcıyı, HB'nın ucuz parfüm sattığı yönünde manipüle etmek olabilir.
    Komplo teorisi kurmak istenirse sınırı yok bunun sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 10 Mart 2010; 15:47:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahte Olan Orjinal Parfümler
    5 yıl önce açıldı
    Saatler orjinal mi?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arcon birine satmıştır 70'e , aracı satmıştır hb'ye 100'e , hb satmıştır sana 120'ye...
  • quote:

arkadaşar, yaptığım araştırmada hepsiburada'nın aslında tekin acar'dan tedarik ettiğini öğrenmiştim.
    şimdi aldığım kokunun üstünde tek bir etiket var. ve bu etiket ithalatçı firmanın Arcon Kozmetik olduğunu ibra eden etiket.
    Arcon kozmetik de der ki: "Biz hiçbir internet sitesine ürün vermiyoruz. İnternetten ürün almayın" diyor.

bu durumda da insan merak ediyor. Acaba hepsiburada bu parfümü ithalatçıdan almıyorsa kimden alıyor? neden ucuza satıyor.

parfüm boynerde 175 lira
    tekin acarda 153 lira
    Hepsiburada'da 120 lira

durumda bir yanlışlık yok ürünün orjinal olduğunu sorunda belirtmişsin.aldığın ürünün ithalatcısı arcon kozmetik demekki yani ürünü arcon kozmetik ithal ediyor ve türkiye de tekin acar ve benzeri zincirlere ürününü satıyo onlarda ya hepsiburada yada farklı pazarlama şekliyle ürünlerini satıyorlar.

• konudan alakasız olacak.

alağıda iski kimdir yazıyor. sitene link vermişsin. ben de merak ediyordum iski kim diye. iyi oldu

quote:

arkadaşar, yaptığım araştırmada hepsiburada'nın aslında tekin acar'dan tedarik ettiğini öğrenmiştim.

parfüm boynerde 175 lira
    tekin acarda 153 lira
    Hepsiburada'da 120 lira

• quote:

arkadaşlar merhaba,

parfüm geldi.

ne düşünüyorsunuz ?

Bende geçen hafta hizlial.com 'dan aldım 112 TL 'ye Benimkinde de Arcon Kozmetik tarafından ithal edilmiştir diyor. Koku orjinal önceden kullandığım için biliyorum. .Arcon Kozmetik Cristian Dior ürünlerinin TR 'ye getiren firma.
  • güzel bir konuya değinmiş bence arkadas ... internetin en büyük sanal sitesi orjinal olmayan parfüm satmaz diye körü körüne alıcı olmamak lazım .. ben de gercekten bu parfümü almayı düşündüm ve yaptıgım fiyat arastırmasında hepsiburadanın piyasa fiyatının altında sattgını gördüm ... Hepsiburada gibi büyük bir sitenin ürünü direk olarak distribitorunden temin etmesi gerektiği gercegi sizce de daha mantıklı değil mi ?..
  • konu neden sıcak fırsatlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROONEY324

güzel bir konuya değinmiş bence arkadas ... internetin en büyük sanal sitesi orjinal olmayan parfüm satmaz diye körü körüne alıcı olmamak lazım .. ben de gercekten bu parfümü almayı düşündüm ve yaptıgım fiyat arastırmasında hepsiburadanın piyasa fiyatının altında sattgını gördüm ... Hepsiburada gibi büyük bir sitenin ürünü direk olarak distribitorunden temin etmesi gerektiği gercegi sizce de daha mantıklı değil mi ?..

1.Arcon Kozmetik tarafında ithal edilmiş diyorsa Demekki Arcon bu ürünün ithal eden firma
    2.Arcon Kozmetik getirdiği parfümleri kime satıyor toptancı olduğuna göre Tekin Acar,Sevil Parfümeri vs.. satıyor.Bunlarda Arcon'un yetkili satıcıları mı Evet. (Bunlar parfümeri firmaları olduğu için büyük alım yapar. HB gibi tek tük almazlar)
    3. HB 'de bu ürünü Tekin acar 'dan temin ettiyse tabiki altında ithalatçının adı yazacak

• E o halde ben de müdahil olayım duruma. Tekin Acar Paco Rabbane satmıyor artık. En azından yılbaşından beri böyle. yani firma dior ürünlerini satmayı bıraktı stok bitiriyorlardı o da çoktan bitmiştir sanırım 3 ayda.
  • Staj yaptığım firmadan bildiğim kadarıyla hepsiburada gidipte şu ürünüde satalım diyen bir firma değil. Mesela bir firmanız var. Satış yaptığınız bir ürün var. Bu ürünü hepsiburada ile anlaşıp sitesine koydurtabiliyosunuz. Atıyorum ürün hb de 120tl ye satılıyo. 110 unu siz alıyosunuz 10tl de hepsiburadanın oluyo. Ürün satın alındırkça hepsiburada sizden ürünü temin edip alıcıya gönderiyo. Bu üründede Acar ve hb arasındaki anlaşma bu şekildedir diye tahmin ediyorum.
  • Değerli Arkadaşlar,

hepsiburada'dan soruma yanıt geldi :

10.03.2010 14:51:59 tarihli sorunuz ;

Sn. Yetkili, 702***** nolu siparişim ile Paco Rabanne One million marka ve modelde parfüm satın aldım. Parfümün üstünde Arcon Kozmetik tarafından ithal edilmiştir diye bir etiket var. Arcon Kozmetiği aradım. Biz Hepsiburadaya ürün vermiyoruz. Hepsiburada başka bir firmadan almıştır dediler. Acaba bu ürünü nereden tedarik ettiniz? ürünün orjinalliği hususunda huzurlu olabilir miyim? saygılar

Sayın iskender ****,
    Ürün Arcon Kozmetiğin en büyük dağıtıcısı olan Günerler Kozmetikten temin edilmekte olup tamamen orjinal üründür
    Saygılarımızla...

hepsiburada.com'a göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
  • "Barcon" yerine "Günerler" demem gerekirmiş sanırım

İçinin rahat etmesine senin adına çok sevindim hocam.. Ama bence sen cheapsmells ya da strawberry yi de tamamen dışlama
  • Hepsiburadanın taklit ürün satacağını ben de sanmıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.