Şimdi Ara

****hepsiburada palavraları**** 45. gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu firmadan ilk defa mobilya aldım almaz olaydık 36 gün geçti hala gelmedi M.T yazışıldı görüşüldü her sorumda kopyala yapıştır vede alakası olmayan cevaplarla sallıyorlar, mobilya gelmişte bize ulaşamamışlarda,,da da da... üretici firma ile görüştüm biz göndermedik demekte bunlarda kafadan atmasyon cevaplara milleti kandırıyorlar ..palavra konusunda profesyonel olmuşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 27 Aralık 2011; 21:48:40 >

• up
  • Sinir verici bir durum
  • Ama eninde sonunda geliyor. Bence hala Türkiye'nin en iyisi, ayda mutlaka bir kaç alışveriş yapıyorum.
  • gectigimiz nisan ayinda 1 ayda zor pacayi kurtarmistim, 1 ay neler cekmistim, sinirden uyku duzenim bile bozulmustu, resmen delirtmislerdi beni, allahdan dogan holdingden birini araya koydukta siparisi iptal ettiler.

allah belalarini versin. tez zamanda batarlar insallah.
  • bende şunu anlamıyorum hadi ufak tefek eşyalar tamamda mobilya diyosun kardeşim gidip görüp gezip almak varken insan neden internetten siparişini verirki böyle bişeyin sonuçta bu telefon gibi saat gibi belli modellerde çıkan bişey değil yani fotograflardan anlamak zor.Olayın konusu farklı tabiki burda siz haklısınız.Ben sadece insanlar bu derecemi tembelleşiyor diye düşünmeden edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

bende şunu anlamıyorum hadi ufak tefek eşyalar tamamda mobilya diyosun kardeşim gidip görüp gezip almak varken insan neden internetten siparişini verirki böyle bişeyin sonuçta bu telefon gibi saat gibi belli modellerde çıkan bişey değil yani fotograflardan anlamak zor.Olayın konusu farklı tabiki burda siz haklısınız.Ben sadece insanlar bu derecemi tembelleşiyor diye düşünmeden edemiyorum.

mobilya derken ayakkabı dolabı.. büyük çaptaki veya benzerlerini görmeden almam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi computeron -- 26 Aralık 2011; 16:29:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 44 Gün oldu hala ürün ortada yok..
  • Elbet şikayet edilecek bir devlet kurumu vardır, bekleme bence.
  • Bu siteye bulaşmayın bulunması kolay olan ürünü bile tedarik edip yollayamıyorlar.
  • Kaymakamlığa git.
  • Mobilyaları genelde hb göndermekten ziyade asıl sorumlu firma gönderiyor.
  • hakkını ara gerekli mercilere şikayette bulun bence.yada siparişini iptal et paranı geri al 2 günde iade ediyolar hesabına
  • gecenlerde konu acmıstım.

İpod touch beyaz aldım stokta vardı , ertesı gun stokta yok gozuktu aradan 1 hafta gectı hala tedarık surecınde , klasık kopyala yapıstır cevaplar. bende en sonunda ıptal etmeye karar verdım. adamların stokları falan yok parayı alırlarken alıyolar sonra bekle de bekle.

sıparısı ıptal ettım bımeksten aldım adamlar 1 gunde kargoya verdıler.

sıparıs ıptalınden sonra para hemen kartıma yattı bu konuda hızlılar sadece.
  • Size yine kopyala yapıştır cevaplar veriyorlarmış ben onu da alamıyorum HB'nin faturasını kendisinin kesip kendisinin kargolayacağı ürünler çok çabuk geliyor hakkını yemeyeyim ama tedarikçi firma girdiği zaman işin içine o işten uzak durun. Ben bir ufo aldım şirkete, faturada şirket adına kesildi, sözde 3 hafta içerisinde faturayı HB yollayacaktı ama sorularıma cevap bile atmıyorlar kaldım öylece
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

gecenlerde konu acmıstım.

İpod touch beyaz aldım stokta vardı , ertesı gun stokta yok gozuktu aradan 1 hafta gectı hala tedarık surecınde , klasık kopyala yapıstır cevaplar. bende en sonunda ıptal etmeye karar verdım. adamların stokları falan yok parayı alırlarken alıyolar sonra bekle de bekle.

sıparısı ıptal ettım bımeksten aldım adamlar 1 gunde kargoya verdıler.

sıparıs ıptalınden sonra para hemen kartıma yattı bu konuda hızlılar sadece.

Bunların derdide iptal etmemi bekliyorlar,, inadına iptal etmemeye çalışıyorum..kıllık olsun diye ,, benim gibi kimbilir kaç kişinin parası kullanılıyor hesap edin..

milletin parası ile iş yapıyorlar..

nitelikli dolandırıcılık dedikleri bu herhalde..
  • dealextreme bile daha erken gönderiyor
  • 45.GÜN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.