Şimdi Ara

Hepsiburada Oyalıyor Ve Dalga Geçiyor (SS li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Güncelleme: şikayetvar' da ürününüzü teslim ettik yazmışlar bir de. Bir de yalancı çıkardılar beni.

    22 Kasım tarihinde verdiğim siparişi 2 parçaya bölen ilgili firma biri 15 gün diğeri 17 gün sonra iki adet siparişi getirdi. Fakat 17 gün sonra gelen kargo eksik gelmiş. Aynı gün Hepsiburada ile iletişime geçtim ve ürünü 2 gün içerisinde göndereceklerini belirttiler. Ses çıkmayınca tekrar sordum ne oldu bizim ürünler diye: Meğer bir önce konuştuğum şahıs benimle alay etmiş ve geçiştirmiş beni.

    Son görüştüğüm kişi, konuyla ilgili herhangi bir kayıt olmadığını, kendisinin kaydı oluşturduğunu ve 7-10 iş günü içinde sonuçlanacağını bildirdi. 10 iş günü dolduğunda henüz bir sonuca varılmamış ve bana ilgili talebin tekrardan ilgililere iletileceği söylendi. Hala sonuçlanmamış bir süreçten bahsediyorum.

    Yani tam olarak 41 gün geçmiş sipariş vereli. Üstüne bir de WhatsApp'tan yazan şahıslar benimle dalga geçiyor: SS de de görünüyor, "Anlıyorum" diyorum "anlayışınız için teşekkür" diyor sonlandırıyor.
    Şikayetvar'a kayıt da oluşturdum.

    Şikayetvar Linki


    Hepsiburada Oyalıyor Ve Dalga Geçiyor (SS li)Hepsiburada Oyalıyor Ve Dalga Geçiyor (SS li)

    Hepsiburada Oyalıyor Ve Dalga Geçiyor (SS li)

    Hepsiburada Oyalıyor Ve Dalga Geçiyor (SS li)Hepsiburada Oyalıyor Ve Dalga Geçiyor (SS li)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hopeyoung -- 5 Ocak 2020; 11:22:39 >







  • Tamam facebook mesajdan yaz
  • ugur.k U kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada'nın facebook hesabına mı yazayım hocam?
  • Hocam çok sağlam bir indirim yakalamadıysanız direkt iptal edin . Benim 27 Kasım siparişim hala gelmedi. Bu sirket su zamanda yollucaz diyorlar gecikti esyayi yanlis yollamislar . Musteri hizmetlerini ariyorum yanlis talep aciyorlar hicbirseyi mi dogru yapamaz bir sirket.
    Ben para iadesi istedim.
  • Chromer kullanıcısına yanıt
    İptal edebilecek aşamayı çoktan geçtim hocam. Karacuma'yı eline yüzüne bulaştırdılar. İşinden olmamak için saçma sapan işler yapıyor olabilir yöneticiler. Bizim insanımızın kriz ile başa çıkma yöntemi, krizi reddetmek çünkü.
  • biz de anlayışlı birini arıyoruz zaten,bu bir
  • Kolay gelsin o zaman. Benim de aklima birsey gelmiyor. Ben artık hepsiburada dan uzak durucam sadece.
  • Bende sizinkine benzer bir durumun maduruyum. Hepsiburada nın müşteri hizmeti ürünü satıncaya kadar. Satış sonrası hizmetleri merdiven altı işletmelerin hizmetinden daha kötü. En azından bu tür işletmelerden hizmet alamayacağınızı biliyorsunuz. 25 kasımda birkaç ürünle beraber anakart aldım. Elime 1 aralık tarihinde geçti. Buraya kadar herşey normal. Aynı gün donanımı kurdum fakat bilgisayar anakartın 3. nesil reyzen işlemcisini çalıştırmak için bios güncellemesi gerektiğini anladım. İzmir içinde bios güncelleme için uğraştım ama ( malesef) yardım alamadım. 3 aralık tarihinde iade talebi oluşturdum hepsiexpresten randevu alınca gelip alacaklarını bildirdiler. 8 aralıkta kendim gönderdim. 10 aralıkta iade talebi için aradılar. Ben de ürünü iade değil servis servis istediğimi söyledim. Bu güne kadar yani 5 ocak tarihine kadar ürünün servis için paketlendiğini söylediler. Tabi arada aradıklarımdan bahsetmiyorum. Gelen mesajda ürünü yerkili servise gönderdiklerini ve yasal servis süresinin 20 iş günü olduğunu bildirdiler. 20 gün kendileri paketlediler 20 gün de servis diyorlar. Bana göndermek içinde paketleme yapacaklarını düşününce duyduğum pişmanlığı anlatamam. Macera sona ermedi. Allah hepsiburada mağdurlarına kolaylık versin.




  • Facebook mesajdan konuyu yazın çok ilgililer
  • Çok teşekkür ederim. Denicem. Acaba Facebook mesajını yetkililer mi okuyor ? Yardımcı olma isteğiniz tecrübenize mi dayanıyor ?
  • Hepsiburada ürünü yollamadı fakat ücret iadesi gerçekleşti. 2ay sonunda da olsa mağduriyet giderildi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.