Şimdi Ara

HEPSİBURADA NOTEBOOK'LAR %35 İNDİRİMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  HEPSİBURADA NOTEBOOK'LAR %35 İNDİRİMLİ

GÜZEL FİYATLAR VAR GERÇEKTEN!

2 Tane örnek vereyim hemen...

CASPER

LENOVO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayaras -- 3 Ocak 2014; 14:50:18 >

• y510 asya puan + çek bulursanız fazla fazla sıcak

Lenovo Ideapad Y510P Intel Core i7 4700MQ 2.4GHz 8GB 1TB (8GB SSHD) 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-380590

son kodu 90 olanlar sli'dir. 2470 tl fiyat var gayet iyi n11'in yılbaşında biten indiriminden sonra

not: Hb bir şekilde o ekran kartını söküp satıyorsa muhattap beni almayın hb'nin ne yapacağı belli olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meter90 -- 3 Ocak 2014; 12:21:06 >

• Hepsi güzel de, kespır genelde düşmana önerilir

• Yok hocam, oyun neredeyse hiç oynamam, ama bunun ekranının 17 olması beni cezbetti, ama işlemci - fiyat- performans olarak nasıldır bilemedim.
    Fiyat karşılaştırınca iyi gibi görünüyor.
    teşekkürler bu arada- Bluenight.
  • quote:

Orijinalden alıntı: claxie

Yok hocam, oyun neredeyse hiç oynamam, ama bunun ekranının 17 olması beni cezbetti, ama işlemci - fiyat- performans olarak nasıldır bilemedim.

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-391086-g710-notebook-core-i5-25ghz-4gb-500-sshd-173-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69295
    %30 zamanı bu ürün 1560 civarı olacak.bu daha tercih edilesi olur bu durumda bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritreader

quote:

Orijinalden alıntı: claxie

Yok hocam, oyun neredeyse hiç oynamam, ama bunun ekranının 17 olması beni cezbetti, ama işlemci - fiyat- performans olarak nasıldır bilemedim.

http://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/lenovo-59-391086-g710-notebook-core-i5-25ghz-4gb-500-sshd-173-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=69295
    %30 zamanı bu ürün 1560 civarı olacak.bu daha tercih edilesi olur bu durumda bence.

Evet daha mantıklı duruyor, teşekkürler.
    bilemedim

• Arkadaşlar 4.nesil işlemcisi olan şarjı en uzun giden laptop hangisi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meter90

y510 asya puan + çek bulursanız fazla fazla sıcak

Lenovo Ideapad Y510P Intel Core i7 4700MQ 2.4GHz 8GB 1TB (8GB SSHD) 15.6" Taşınabilir Bilgisayar 59-380590

son kodu 90 olanlar sli'dir. 2470 tl fiyat var gayet iyi n11'in yılbaşında biten indiriminden sonra

not: Hb bir şekilde o ekran kartını söküp satıyorsa muhattap beni almayın hb'nin ne yapacağı belli olmaz.

ekran kartı özelliklerinde 2 x diye belirtmişler sli olduğunu destekliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: LithuM

quote:

Orijinalden alıntı: meter90

y510 asya puan + çek bulursanız fazla fazla sıcak

ekran kartı özelliklerinde 2 x diye belirtmişler sli olduğunu destekliyor.

bunun farkındayım lakin HB' nin ne yapacağı belli olmaz demişim

sonu 90 kodlu bitenler sli zaten.

• Alacak arkadaş varsa hesabımda tanımlı 50 lira Çek var. Hayrına kullanabilir.

Çek ilk mesaj yollayan arkadaşa verilmiştir. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 3 Ocak 2014; 15:18:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet dediğiniz gibi sli destekliyor ancak 2.kart ayrı olarak satılır yazıyor özellikler kısmında değil de daha üst kısımdaki yerde.ana başlığında da isteğe bağlı yazıyor.
    http://www.gold.com.tr/lenovo-ideapad-y510p-59-380590-15-6inc-notebook_u buradan bakarsanız aynı seri numaralı ürün ancak özellikler kısmında da 2x gt750m yazmıyor.kısacası tek kart takılı bu durumda pek avantajı kalmıyor tabi piyasaya göre yine ucuz ancak 17.3'' msi modelleri (gtx765m takılı ürünleri) daha ideal duruyor.

• düzgün bir iki makina var ama ben nerden bulayım asya kartı
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritreader

evet dediğiniz gibi sli destekliyor ancak 2.kart ayrı olarak satılır yazıyor özellikler kısmında değil de daha üst kısımdaki yerde.ana başlığında da isteğe bağlı yazıyor.
    http://www.gold.com.tr/lenovo-ideapad-y510p-59-380590-15-6inc-notebook_u buradan bakarsanız aynı seri numaralı ürün ancak özellikler kısmında da 2x gt750m yazmıyor.kısacası tek kart takılı bu durumda pek avantajı kalmıyor tabi piyasaya göre yine ucuz ancak 17.3'' msi modelleri (gtx765m takılı ürünleri) daha ideal duruyor.

valla hocam ben 2326 TL ' ye sli aldım 2 kartta takılı n11.comdan hatta dolar yükseldi ıvır zıvır adam 2648 TL lik fatura kesmiş göndermiş,
    amacım yardımcı olmak tabi ki tüm forumdaşlar gibi

lakin hepsiburada.com dan az kazık yemediğim için belirtmek istedim alacak olanlar arasın sorsun onaylatsın tek veya çift olduğunu

• notebookta sony,asus,samsung u tek geçerım..kendı fıkrım tabi. ama casper almak kanser başlangıcı :D
  • iyi almışsın hayırlı olsun hocam.ayrıca umarım fiyat olayını çözersiniz 2326tlye baya baya iyi olmuş olur.

ben de herkes gibi yardımcı olmak istiyorum arada bakıyorum konulara ve yazıyorum da hani hepsiburada üstte ayrı altta ayrı yazmış dediğiniz gibi sormak lazım yoksa tek kartlı yollandığında kimse hak iddia edemez üstte böyle yazıyor aşağı güncel değil vb derler en fazla iade olur.bir de tablolu özellikler kısmı nedense genelde hatalı ya da eksik oluyor.vatanda çok kez oluyor mesela bu.goldda da tek ekran kartı görünüyor.bir de hepsiburadanın bu kadar düşüğe 2 kart takılı vereceğini de düşünmüyorum.ancak tabiki her zaman için sormakta fayda var.umarım 2 kart da takılıdır da bazıları faydalanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunweb

notebookta sony,asus,samsung u tek geçerım..kendı fıkrım tabi. ama casper almak kanser başlangıcı :D

+dell ' ide ekle hocam listene

+lenovo ve msi' inda güzel ürünleri var ama çok satan ürünleri parti malı gibi her türlü sorunun çıkabildiği ürünler.

• asyacardı olan vatandaş aranıyor :)

%50 kırışırız .peşin veririm hem taksitle öder .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.