Şimdi Ara

Hepsiburada note 10 ve note 10 plus sepette 2000 tl indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
5.359
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende sana özel sepette 2000 tl indirim yazıyor. Eğer herkeste varsa daha ucuza note 10 yok şu an
    Hepsiburada note 10 ve note 10 plus sepette 2000 tl indirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlis kiyaslama.Mi9 la kiyaslayacaksin ki o bile rakibi degil Note serisinin muadili yok piyasada.Mi9 4700.Mi9 un rakibi S10.S10 un fiyati 5200 mi9 un aslinda ne kadar pahali oldugu ortaya cikiyor

Usteki cogu yorum gereksiz amiral gemisi telefonla orta sinif kiyasliyorlar.Oncelikle siz hangi telefon hangi telefonun rakibi onu ogrenin ondan sonra saglikli yorum yaparsiniz.
  • Daha yeni başladık çok düşer çok

• 8.000 tl çok ucuzmuş, hemen alıyorum 2 tane.

• güzel fırsat lakinki bu fiyata 2 tane xiaomi mi9t alınır. üstüne 2000 TL'de cebe kalır.
  • Eskiden 2000'e en iyi telefonlar satılırdı şimdi 2000 indirim yapılıyor ama hala çok pahalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir adet sana özel var bende ücretsiz verebilirim

• Bana da gelmiş ama burayı okuyan Samsung Türkiye yetkilisi varsa:

SATAMAYACAKSINIZ.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 yıl sonra yazılım desteği kesilecek telefon için çok para. aynı parayla xiaomi al geri kalanını dolara yatır. telefon eskidikçe yeni xiaomiyle değiştir. 3 tane telefon aldırır vallahi. hem de her zaman güncel telefon kullanırsın.
    illa telefona bu kadar para vereceksem iphone alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskikarateci -- 28 Eylül 2019; 10:10:37 >
  • 4000 tl te mi 9 y pro alın ondada ad 855 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

güzel fırsat lakinki bu fiyata 2 tane xiaomi mi9t alınır. üstüne 2000 TL'de cebe kalır.
    Yanlis kiyaslama.Mi9 la kiyaslayacaksin ki o bile rakibi degil Note serisinin muadili yok piyasada.Mi9 4700.Mi9 un rakibi S10.S10 un fiyati 5200 mi9 un aslinda ne kadar pahali oldugu ortaya cikiyor

Usteki cogu yorum gereksiz amiral gemisi telefonla orta sinif kiyasliyorlar.Oncelikle siz hangi telefon hangi telefonun rakibi onu ogrenin ondan sonra saglikli yorum yaparsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 28 Eylül 2019; 10:35:24 >
  • Yok amiral gemisi yok uçak gemisi yok kruvazor.. Yok bilmem ne gemisi. Şakamı? Bunun yapıp 1000 TL'lik bir telefonun yapamadığı ne var acaba? Yazık günah. Bu israf nedir yahu. Alın ucuz uygun bir tel zaten yılına gelmeden 10 tane yeni versiyonu çıkardılar. Bu ne tüketim böyle. 2000tlye kaçak mi9t alsanız 6000 TL cebinizde kalır. Oda yaklaşık 1000 euro eder. Mis gibi.

• Ruhu fakir xiaomi generalleri basmış yine konuyu. Sağlam avare olmak lazım iki telefonu aynı cümlede kullanabilmek için bile ama ilte..

• quote:

Orijinalden alıntı: Chronotide

Ruhu fakir xiaomi generalleri basmış yine konuyu. Sağlam avare olmak lazım iki telefonu aynı cümlede kullanabilmek için bile ama ilte..
    Abla sen zenginsen bu forumda işin ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

2 yıl sonra yazılım desteği kesilecek telefon için çok para. aynı parayla xiaomi al geri kalanını dolara yatır. telefon eskidikçe yeni xiaomiyle değiştir. 3 tane telefon aldırır vallahi. hem de her zaman güncel telefon kullanırsın.
    illa telefona bu kadar para vereceksem iphone alırım.
    G2 4 senedir güncelleme almıyor hiç bir eksikliğini hissetmiyorum. Android 5 haliyle gayet iyi kullanılıyor, forumda gereksiz bir güncelleme takıntısı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Yanlis kiyaslama.Mi9 la kiyaslayacaksin ki o bile rakibi degil Note serisinin muadili yok piyasada.Mi9 4700.Mi9 un rakibi S10.S10 un fiyati 5200 mi9 un aslinda ne kadar pahali oldugu ortaya cikiyor

Alıntıları Göster
    Bana mı anlatıyorsun hangisi hangisinin rakibi diye

Merak etme hepsini ezbere biliyorum.

Amacım note ile mi9t arasında teknolojik devrim olmadığı. Kalem demeyin kalbinizi kırarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

Bana mı anlatıyorsun hangisi hangisinin rakibi diye

Merak etme hepsini ezbere biliyorum.

Amacım note ile mi9t arasında teknolojik devrim olmadığı. Kalem demeyin kalbinizi kırarım.

Alıntıları Göster
    hayır karşılaştıracaksan mi9 ile karşılaştırın diye dedim o mantıkla o zaman M20 ile bende Mi9T yi kıyaslarım.M20 alın 1200 lira derim :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

hayır karşılaştıracaksan mi9 ile karşılaştırın diye dedim o mantıkla o zaman M20 ile bende Mi9T yi kıyaslarım.M20 alın 1200 lira derim :/

Alıntıları Göster
    Dostum snapdragon 730 yetiyor diyorum işte

• Her sıcak fırsat konusunun altına şu şayomi alırım param cepte kalır muhabbetleriniz hakikaten sıktı. Adam fırsat paylaşmış almak isteyen alır. Bu fiyata mis gibi sıcak fırsat hatta yanıyor. Boş yapmayın..

• swat882 kullanıcısına yanıt
    Tamam bende op kullanıyorum ama senin sd 730"yetiyor dedigin islemciyle note 10 birmi?? Benim sd 855 i bile tokatlamis galaxy note 10 plus.

• 4 aylık asgari ücret parası
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.