Şimdi Ara

Hepsiburada - Maximum Kampanyası (16-31 Ağustos) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
9
Favori
6.391
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gittigidiyorda da bu kampanya var. Tablet alıcam ama satıcı 999 fiyat koymuş.50 lira puan veriyor.

Aynı satıcıdan bir de kılıf alsam ve 1000lirayı geçsem 100 lira puan alır mıyım??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nkA kullanıcısına yanıt
    milliadam M kullanıcısına yanıt
    @nkA,

evet

@milliadam,

evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylaq -- 4 Ağustos 2015; 8:19:41 >
  • fuatturkrap F kullanıcısına yanıt
    var hocam.

Visa İş'te Üniversiteli Yıllık Ücreti 20TL 20TL Söz konusu ücrete BSMV dahildir. 30.07.2015 17:32
    Visa Temassız İş'te Üniversiteli Yıllık Ücreti 25TL 25TL Söz konusu ücrete BSMV dahildir. 30.07.2015 17:32
    Sanal Kartlar Yıllık Ücreti 0TL 0TL Söz konusu ücrete BSMV dahildir. 30.07.2015 17:32
    Visa Maximum Aidatsız Kart 0TL 0TL Söz konusu ücrete BSMV dahildir. 30.07.2015 17:32
    Visa İş'te Üniversiteli Aidatsız Kart Yıllık Ücreti 0TL 0TL Söz konusu ücrete BSMV dahildir. 30.07.2015 17:32

https://www.isteuniversiteli.com.tr/page/kredi-karti

https://www.isteuniversiteli.com.tr/page/aidatsiz-is-te-universiteli

• 600 tl borç ödeme olarak direk yatıracaksınız. Kullanılabilir limitiniz 1000 tl olacak. Ben 750 tl lik kartımla 1100 tl lik telefon aldım hepsiburadadan. Daha önce de benzer şekilde harcamalarım oldu. Tecrübeyle sabittir. 1000 tl lik alışveriş yaparsanız limitiniz sıfırlanacak ilk ay ekstreniz fazla ödediğiniz için otomatikten 0 gelecektir (peşin alırsanız hesap daha farklıdır, taksit durumunda ise belki birden fazla ay borç gelmeyecektir).

@okitai

400,400 durumu diye birşey yok. Kartın limiti sabittir o doğru. Ancak para yatırdığınızda 'kullanılabilir limitiniz' artar. Dolayısıyla harcama yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulex -- 4 Ağustos 2015; 8:40:13 >
  • eyvallah @ulex

• 16 ağustosta aktif olacak 200 /1000 çekler var, güzel kampanya olacak.

• 7 yıldır maximumluyum. başka hiç kartım olmadı. kazandığım toplam maxipuan bölümü 860tl. gözünü seveyim maximum.
  • Konu guncel kalsın,görmeyen arkadaşlarında haberi olsun diye yaziyorum, maximum ve axess bu ara iyi coştu inşallah world ve bonusa benzemezler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maximum candır hiçbir banka puan kazandiniz diye mesaj yollanıyor Isbankasi yolluyor tebrik ediyorum.

• Benim anlamadigim bu kartlara zaten yillik 40 lira aidat veriyonuz 60 lira icin mi tum bu sevinc?

• Kredi kartı çıkarırsam maximumu tercih ederim

Diğerleri 50 tl verirken bu 100 TL veriyor

Hatta 200 TL veren olursa hiç düşünmeden biriktirdiğim 2000 TL yi şlak diye tek çekim harcarım

Son zamanlarda %10 anında indirim çıkıcak diye beklerken 2000$ birikim yaptım

Bunların cimriliği sayesinde paranın tadını aldım şimdi hiç harcamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

Benim anlamadigim bu kartlara zaten yillik 40 lira aidat veriyonuz 60 lira icin mi tum bu sevinc?

Hocam ayda tek seferde bin lira ustu alisveris yapan arkadaslar aylik aliyorlar bu 100 tl yi ben gecen ay sadece 160 tl bonus aldim ustune 2 tanede cinemaxsmm bileti aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mağdur Adam

Benim anlamadigim bu kartlara zaten yillik 40 lira aidat veriyonuz 60 lira icin mi tum bu sevinc?

Yılda 1 defa kampanyaya katılsanız bile 60 tl kardasınız.Ki maximum sürekli kampanya yapıyor.Bundan 15 gün önce kliksa ve gittigidiyorda 100 tl puan verdi.
  • Kim demiş kart ücreti var diye.
    2 otomatik ödeme talimatı var.
    Maaşı en paradan eft yapıyorum işe, 3 lira MaxiPuan veriyor her ay, kart ücreti, hesap işletim ücreti yok, her ay 5 eft ücretsiz.
    Bu arada eski maaş müşterisiyim.

• Başvurdum onaylanmadı, nedeni World ve paraf kart limitleri.. İşime de yarardı aslında

• Bu ay Finansbank da bozdu, İş Bankası sanırım hiç 1000/50 vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: okitai

arkadaşın söylediği olmaz hocam .. 600 tl yatırırsanız kullanılabilir limitiniz 1.000 tl olur ama bunu maximum kartın limiti şeklinde harcayabilirsin.... ör: 600 yatırdınız 400 de ken limitiydi oldu 1.000 yl bunu 1.000 tllik bir siparişte değilde 400+400+200 olarak kullanabilirsiniz...işlem limitiniz kartınızın limiti olarak kalır isterseniz 10.000 yatırın...

Bu dediğiniz kural sanırım bütün bankalar için geçerli değil?

Müşteri limitim dolu olduğu için 1 TL limitli gönderilen cartfinansa geçen ay 650 lira yatırıp, 650 liralık tek çekim alışveriş yaptım ve 50 TL'de para puan kazandım.

• Bu kadar denk gelir helal olsun yarın bilgisayar alıcam100 tTL dha indi

• quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

quote:

Orijinalden alıntı: okitai

arkadaşın söylediği olmaz hocam .. 600 tl yatırırsanız kullanılabilir limitiniz 1.000 tl olur ama bunu maximum kartın limiti şeklinde harcayabilirsin.... ör: 600 yatırdınız 400 de ken limitiydi oldu 1.000 yl bunu 1.000 tllik bir siparişte değilde 400+400+200 olarak kullanabilirsiniz...işlem limitiniz kartınızın limiti olarak kalır isterseniz 10.000 yatırın...

Bu dediğiniz kural sanırım bütün bankalar için geçerli değil?

Müşteri limitim dolu olduğu için 1 TL limitli gönderilen cartfinansa geçen ay 650 lira yatırıp, 650 liralık tek çekim alışveriş yaptım ve 50 TL'de para puan kazandım.

Maximum da böyle olduğuna emin misiniz ben daha önce yapmıştım yatırıp direkt alışveriş ?

• 35ben35 kullanıcısına yanıt
    Üstünde geçiyor mu? :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.