Şimdi Ara

Hepsiburada - Maximum Kampanyası (16-31 Ağustos) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
9
Favori
6.391
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: htepeli

Kim demiş kart ücreti var diye.
    2 otomatik ödeme talimatı var.
    Maaşı en paradan eft yapıyorum işe, 3 lira MaxiPuan veriyor her ay, kart ücreti, hesap işletim ücreti yok, her ay 5 eft ücretsiz.
    Bu arada eski maaş müşterisiyim.

3 lira maxipuani neden veriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

Kim demiş kart ücreti var diye.
    2 otomatik ödeme talimatı var.
    Maaşı en paradan eft yapıyorum işe, 3 lira MaxiPuan veriyor her ay, kart ücreti, hesap işletim ücreti yok, her ay 5 eft ücretsiz.
    Bu arada eski maaş müşterisiyim.

3 lira maxipuani neden veriyor?

Maaşı eft yapıyorum ya, eft masrafı olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Başvurdum onaylanmadı, nedeni World ve paraf kart limitleri.. İşime de yarardı aslında

.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer14 -- 13 Aralık 2015; 18:39:55 >
  • Çek kampanyası beklemeye devam

• hemen 00:00 da sonra aktif oluyor mu?
  • Kampanyaya katılıdık bakalım. " Kampanya ya katılımınız başarıyla gerçekleşmiştir " mesajı geldi. HTC One m8 telefonu 200tl çek, 100 maxipuan ile 1399tl ye getirdik. Çok iyi oldu :)
  • Arkadaşlar bu madde ne ifade ediyor acaba ?

6. Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılacaktır.
  • Avantajix hepsiburada cashback programı durdurulmuş, hesaplarınızı ona göre yapın.
  • 100 Tl maximum puan için alış verişin toplamı,indirim veya çekler kullanıldıktan sonra 1000 TL mi olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

100 Tl maximum puan için alış verişin toplamı,indirim veya çekler kullanıldıktan sonra 1000 TL mi olacak?

Evet, kartınızdan bin lira üzerinde çekim olmuş olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

Arkadaşlar bu madde ne ifade ediyor acaba ?

6. Maximiles'a yüklenen MaxiPuanlar Maximiles ile kullanılacaktır.

işbankasının miles kartı var. eğer o kart ile alışveriş yapılırsa o karta yükelenecektir diyor.

quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

100 Tl maximum puan için alış verişin toplamı,indirim veya çekler kullanıldıktan sonra 1000 TL mi olacak?

evet.
    ödenen tutar 1000 tl veya üstünde olduğu zaman 100 tl puan gelecektir. 999,99 tl bile ödeseniz 50 tl puan gelir
  • önce alışverişi yapıp sonra kampanyaya katıldığımızda kabul oluyor mu ? (ikisi de aynı gün aralarında yaklaşık 1 saat var gerçi). ykb kabul ediyor ama işbankasını bilmiyorum.
  • suat2807 kullanıcısına yanıt
    yani mil olarak kullanılabilri mi? yurtfışı mesela 1,5 ve ya 2 katı gibi
  • Hepsiburada çek kampanyası ne zaman yapar tekrardan o zaman alıcam 1000 üstü
  • SİLİNSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi philosopherx -- 21 Ağustos 2015; 9:12:37 >
  • Mobilde 3D ödeme seçeneği hangi sürümde geçerli oluyordu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusteID -- 22 Ağustos 2015; 12:43:21 >
  • ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN. İLK DEFA MAXİMUM KART İLE HEPSİBURADA KAMPANYASINA KATILACAĞIM.
    ŞARTLARDA GÖREMEDİM AMA BU KAZANILAN PUANLAR İLLA HEPSİBURADA DA HARCANACAK DİYE BİR ŞART VAR MI YOKSA HER YERDE HARCAYABİLİYOR MUYUZ?
    HEDİYE ÇEKİ KULLANDIĞIMIZ ALIŞVERİŞLERDE DE MAXİPUAN KAZANILIYOR M?

YARDIMCI OLAN OLURSA SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN. İLK DEFA MAXİMUM KART İLE HEPSİBURADA KAMPANYASINA KATILACAĞIM.
    ŞARTLARDA GÖREMEDİM AMA BU KAZANILAN PUANLAR İLLA HEPSİBURADA DA HARCANACAK DİYE BİR ŞART VAR MI YOKSA HER YERDE HARCAYABİLİYOR MUYUZ?

puanı hepsiburadada kullanma şartı yok. heryerde geçer. (hatta hepsiburada da geçmiyor da olabilir:)online sitelerde sürekli değişiklik oluyo çünkü) hediye çeki kullanabilirsiniz fakat karttan çekilen tutar 50 puan için en az 500 100 içinde 1000 olmalıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: leonidas26

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN. İLK DEFA MAXİMUM KART İLE HEPSİBURADA KAMPANYASINA KATILACAĞIM.

Hediye çeki çıktıktan sonra kartınızdan çekilen tutar 500 lira üzeri ise 50 1000 lira üzeri ise 100 lira maxipuan kazanırsınız.kazanılan maxipuanı her yerde kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.