Arkadaşlar alacağım ürününün kargo fiyatı 23 TL. Fakat buna benzer bütün ürünlerin kargo fiyatı 6-7 TL. Bu nasıl bir iştir ?
UPPPP
arkadaşım o hepsiburada ve benzeri sitelerin her daim uyguladığı kek müşteri tuzağıdır.fiyatı ucuz tutuyor kargo parasından yaptığı indirimi cebe indiriyor
Hocam diğer ürünlerdede indirim var. Yani benim alacağım ürün 162'den 142ye düşmüş. Başka bir ürün 910 civarı bir fiyattan 850ye düşmüş. 850ye düşen ürünün kargosu 7 TL, 142ye düşen ürün 23 TL. Aklım almıyor, gerçekten tuzak galiba
ürün ne?büyük ürün aliyorsan kargo ücreti yüksek olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: faruk_17
Hocam diğer ürünlerdede indirim var. Yani benim alacağım ürün 162'den 142ye düşmüş. Başka bir ürün 910 civarı bir fiyattan 850ye düşmüş. 850ye düşen ürünün kargosu 7 TL, 142ye düşen ürün 23 TL. Aklım almıyor, gerçekten tuzak galiba
Kargonun 23 TL olduğunu ilk defa senden duyuyorum link atabilir misin?
Logitech 5.1 sistem. Bahsettiğim 850ye inen sistemin subwoofer'ı daha büyük ve malzemesi daha çok vede oda logitech.
kargo firmalarıyla sözleşmesi olan satıcı bul bence. yoksa bu ürünün kargo fiyatı bence iyi. sadece dosya fiyatı 10 tl den başlıyor şehir dışına kargolarda.
quote:
Orijinalden alıntı: victorty
kargo firmalarıyla sözleşmesi olan satıcı bul bence. yoksa bu ürünün kargo fiyatı bence iyi. sadece dosya fiyatı 10 tl den başlıyor şehir dışına kargolarda.
Hocam alacağım ürüne benzer ürünlerin kargo fiyatları 5de 1'i kadar.
Tamam fakat sadece bu ürünün kargo fiyatı bu kadar. Malzemesi ve ağırlığı daha çok olan aynı tür ürünün kargo fiyatı ERZURUM'a 7 TL.
bu siteden gelen kargoların ücretlerine bakın size dediği fiyatın yarısı kadar bile yoktur ama kargo ücretini sizden 7 lira kesip kendisi kargoya 3.5 - 4 lira öder oradan da kâr ediyor kargoyu bedavaya getirmeye bakın
Ya alacağım ürün 2 gün önce 165 TL idi. Dün 142'ye indi fakat kargo parası artmış. Fiyatı 165 TL iken kargo fiyatına hiç bakmamıştım fakat ürünün fiyatının 6da 1i kadar kargo ödemem. Yani saçma olur zaten.
Tamam fakat sadece bu ürünün kargo fiyatı bu kadar. Malzemesi ve ağırlığı daha çok olan aynı tür ürünün kargo fiyatı ERZURUM'a 7 TL.
olaya ağırlık değil de koli hacmi olarak bak hocam. sonuçta araçlar ağırlıktan çok hacme göre yükleniyor. Mesela 18m3 bir araca en fazla ne kadar koli koyarlarsa o kadar iyi. sizin koli 2 kutuluk yer kaplıyorsa iki kat fiyat normal.