Şimdi Ara

Hepsiburada kargo fiyatlarında sorun mu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar alacağım ürününün kargo fiyatı 23 TL. Fakat buna benzer bütün ürünlerin kargo fiyatı 6-7 TL. Bu nasıl bir iştir ?

• UPPPP
  • arkadaşım o hepsiburada ve benzeri sitelerin her daim uyguladığı kek müşteri tuzağıdır.fiyatı ucuz tutuyor kargo parasından yaptığı indirimi cebe indiriyor
  • Hocam diğer ürünlerdede indirim var. Yani benim alacağım ürün 162'den 142ye düşmüş. Başka bir ürün 910 civarı bir fiyattan 850ye düşmüş. 850ye düşen ürünün kargosu 7 TL, 142ye düşen ürün 23 TL. Aklım almıyor, gerçekten tuzak galiba
  • ürün ne?büyük ürün aliyorsan kargo ücreti yüksek olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_17

Hocam diğer ürünlerdede indirim var. Yani benim alacağım ürün 162'den 142ye düşmüş. Başka bir ürün 910 civarı bir fiyattan 850ye düşmüş. 850ye düşen ürünün kargosu 7 TL, 142ye düşen ürün 23 TL. Aklım almıyor, gerçekten tuzak galiba

Kargonun 23 TL olduğunu ilk defa senden duyuyorum link atabilir misin?
  • Logitech 5.1 sistem. Bahsettiğim 850ye inen sistemin subwoofer'ı daha büyük ve malzemesi daha çok vede oda logitech.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: vüvüzela

quote:

Hocam diğer ürünlerdede indirim var. Yani benim alacağım ürün 162'den 142ye düşmüş. Başka bir ürün 910 civarı bir fiyattan 850ye düşmüş. 850ye düşen ürünün kargosu 7 TL, 142ye düşen ürün 23 TL. Aklım almıyor, gerçekten tuzak galiba

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-x-530-70w-51-speaker-970114-1914/productDetails.aspx?productId=bd7015&categoryId=256

buyrun hocam

• quote:

quote:

quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-x-530-70w-51-speaker-970114-1914/productDetails.aspx?productId=bd7015&categoryId=256

buyrun hocam

bende

13,78 TL (KDV Dahil) 9,27 TL (KDV Dahil)

hepsi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mylo

quote:

quote:

quote:

buyrun hocam

bende

13,78 TL (KDV Dahil) 9,27 TL (KDV Dahil)

hepsi

Hepsiburada kargo fiyatlarında sorun mu var?

• up up up
  • up .s
  • kargo firmalarıyla sözleşmesi olan satıcı bul bence. yoksa bu ürünün kargo fiyatı bence iyi. sadece dosya fiyatı 10 tl den başlıyor şehir dışına kargolarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: victorty

kargo firmalarıyla sözleşmesi olan satıcı bul bence. yoksa bu ürünün kargo fiyatı bence iyi. sadece dosya fiyatı 10 tl den başlıyor şehir dışına kargolarda.

Hocam alacağım ürüne benzer ürünlerin kargo fiyatları 5de 1'i kadar.
  • size özel
  • Erzurum diyorsun hacı! Doğal.

Zonguldak ve Uşak'a

Aras Kargo 21,87 TL (KDV Dahil) 14,58 TL (KDV Dahil)
    Yurtiçi Kargo 21,87 TL (KDV Dahil) 14,58 TL (KDV Dahil)
    Kapıda Ödeme 23,87 TL (KDV Dahil) 16,58 TL (KDV Dahil)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Erzurum diyorsun hacı! Doğal.

Zonguldak ve Uşak'a

Tamam fakat sadece bu ürünün kargo fiyatı bu kadar. Malzemesi ve ağırlığı daha çok olan aynı tür ürünün kargo fiyatı ERZURUM'a 7 TL.
  • bu siteden gelen kargoların ücretlerine bakın size dediği fiyatın yarısı kadar bile yoktur ama kargo ücretini sizden 7 lira kesip kendisi kargoya 3.5 - 4 lira öder oradan da kâr ediyor kargoyu bedavaya getirmeye bakın
  • Ya alacağım ürün 2 gün önce 165 TL idi. Dün 142'ye indi fakat kargo parası artmış. Fiyatı 165 TL iken kargo fiyatına hiç bakmamıştım fakat ürünün fiyatının 6da 1i kadar kargo ödemem. Yani saçma olur zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Erzurum diyorsun hacı! Doğal.

Zonguldak ve Uşak'a

Tamam fakat sadece bu ürünün kargo fiyatı bu kadar. Malzemesi ve ağırlığı daha çok olan aynı tür ürünün kargo fiyatı ERZURUM'a 7 TL.

olaya ağırlık değil de koli hacmi olarak bak hocam. sonuçta araçlar ağırlıktan çok hacme göre yükleniyor. Mesela 18m3 bir araca en fazla ne kadar koli koyarlarsa o kadar iyi. sizin koli 2 kutuluk yer kaplıyorsa iki kat fiyat normal.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.