Şimdi Ara

Hepsiburada hediye çeki kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
1.821
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hipgold, ziynet altın ile diğer altın ürünleri, cep telefonları, fotokopi kağıtları, TL kartı, TL yükleme ürünleri alışverişlerinde hediye çeki kazanılamaz/kullanılamaz.
  • Nerde o eski cekler...
    Zaten birsey alacaklar için iyi tabiki.. Cunki bunlardan ne koparsan kar.
  • Çekleri bölerek kullandırma nedir Allah aşkına.. N11'in kampanyaları daha iyi. Ama n11 kampanyasız dibe vuracağını biliyor, HB'nin böyle bir derdi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten parça parça veriyordu çekleri, simdi bir de cep telefonunu kampanya dışı tutuyor,
    Kötünün iyisi n11' e devam ederiz biz de

• minimum 250tllik alışveriş yapacazki 30lira kazanalım saçma sapan bi kampanya daha
  • Cep telefonu dahil değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TEKNOSA HEDİYE ÇEKİ
    5 yıl önce açıldı
    Mediamarkt hediye çeki
    3 ay önce açıldı
    A101 Hediye Çeki
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.hepsiburada.com/staticPage/11120

Bununla birleşir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem sınırlama, hem bölme, hem oyalama. Temmuz, Ağustos.. Oldu olacak 2017´den gün ver. Anca çek satıcılarının işine yarar.

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

http://www.hepsiburada.com/staticPage/11120

Bununla birleşir mi?

birleşmez gibi, "sadece banka kampanyaları ile birleşir" diye bir ibare var.
  • Konu dışı ama bilginiz olmasını isterim, hb den sipariş ettiğim fotoğraf makinesinin içi boş geldi. Böyle bir durumda ne kargocu, ne HB burada kılını kıpırdatmıyor. 1600 tl aldığınız kutuyla kalıyorsunuz. Ne alırsanız alın kargocunun yanında paketinizi kontrol edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderunal

Konu dışı ama bilginiz olmasını isterim, hb den sipariş ettiğim fotoğraf makinesinin içi boş geldi. Böyle bir durumda ne kargocu, ne HB burada kılını kıpırdatmıyor. 1600 tl aldığınız kutuyla kalıyorsunuz. Ne alırsanız alın kargocunun yanında paketinizi kontrol edin.

Merhaba; Hepsi burada alınan ürün de sorun olur ise sahipsizmi bırakıyor tüketici yi...bu anlaşılıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durrsun -- 22 Mayıs 2016; 13:56:50 >
  • Temmuz başları için demekki hedef koydular ciro falan artıracaklar. Tüm çeklerin kullanım tarihlerini 1-5 temmuz yapmışlar. Bu şekilde bi plan doğrultusunda da çek vs verdiklerini görünce insan soğuyor bu adamlardan. Kârlı bile çıkacak olsam kendimi kullanılmış hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskenderunal

Konu dışı ama bilginiz olmasını isterim, hb den sipariş ettiğim fotoğraf makinesinin içi boş geldi. Böyle bir durumda ne kargocu, ne HB burada kılını kıpırdatmıyor. 1600 tl aldığınız kutuyla kalıyorsunuz. Ne alırsanız alın kargocunun yanında paketinizi kontrol edin.

Hb dan yüzlerce ürün aldım bu şekilde bir olaya rastlamadım. İlginç gerçekten. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?
  • sistemsiz S kullanıcısına yanıt
    n11 ve HB den bende çok defa aldım, çok uzun zamandır internetten alışveriş yaparım. Zaten bu tecrübeyi herkes bir kere edinir, siz bu durumu yaşamayın. Süreci kısaca anlatayım, HB nin ilk yaptığı tutanak yoksa, yani olaki kargoyu anneniz, işyeriniz veya bir arkadaşınız teslim alsada koli boş çıksa yapabilecekleri hiçbirşe yokmuş. Daha sonra elli yere şikayet yazdıktan sonra zahmet edip araştıracaklarını söyleyip iki gün sonra yine bir robota mesaj attırarak bir şey yapamayacaklarını belirtmişler. Yani evet HB gerçekten zahmet edip kargo şirketine bile, kameralarınızı izleyin, kargo boş çıkmış araştırılsın bile diyemiyor. Çünkü umurunda değil, parasını almış ortada ürün yok umurunda mı sizin mağduriyetiniz. Yurtiçi kargo bile daha çok ilgileniyor durumla. SONUÇ : KARGO boş gelir, HB beni ilgilendirmez der, satıcı gönderdim der, kargocu yanımda açsaydın der. Siz kutuyla kalırsınız.
  • iskenderunal İ kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. kargocularla aranızı iyi tutun. arada bir 5tl bahşiş veririm kargoculara. eskiden ptt memurları mektup getirirdi, onlara zaten verirdik. bütün postacılarla muhabbetimiz vardı. benim sürekli kargom gelir gider. kargocuya 4-5 ayda bir 5-10tl veririm. geçen babası rahmetli oldu. cenaze masrafı için çıkardım 50tl verdim. adamlar mutlu oluyor. zaten işi zor, maaşı az. kargo gelse, şehir dışına olsam o kargoya gözü gibi bakar. işte o zaman da ben mutlu oluyorum. böyle bir şey olsa, hemen arardınız. boş çıktı diye tutanak yazdırırdınız. işini iyi yapan kargocu varsa mutlaka bahşiş verin. garsondan, valeden çok daha fazla hakkı.
  • iskenderunal İ kullanıcısına yanıt
    Peki satıcısı hepsiburadamıydı yoksa başka satıcı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemsiz

Peki satıcısı hepsiburadamıydı yoksa başka satıcı mı?

Hepsiburada üzerinden CEPTOPTAN diye bir mağazadan ama HB güvencesiyle alıyorsunuz sonuç olarak.
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Haklısın katılıyorum ama şöyle bir durum var işyerine gelen kargoları iş yeri teslim alıyor, eve gelenleri kapıcı, nadir de olsa şubeden teslim alıyorum. Aynı kargocuya denk gelmek çok zor oluyor. Ama denk gelirsem mutlaka bahşişini vereceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.