Şimdi Ara

Hepsiburada hakkında sorum var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsiburadadan alışveriş yapan varmı güvenilirmi kargoya ne zaman verilir kargo ne zaman gelir yarın saat 12de tablet alcam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence güvenli
  • wax almıştım bi sorun çıkmadı
  • Teşekkürler arkadaşlar peki tahmini ne zaman elime ulasır adanada oturuyorum ?

• Aldığın ürünün teslimat süresine bağlı. kimi ürün sipariş verdiğin gibi kargolanıyor kimisi 3-4 gün tedarik edilip sonra kargolanıyor. aldığın ürünün sayfasına bak kargo bilgisi orada vardır. kargoya verildikden 1-2 iş günü sonra eline ulaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaCMaND

Teşekkürler arkadaşlar peki tahmini ne zaman elime ulasır adanada oturuyorum ?

Hocam hızlı gönderi olursa kısa sürede gelir, 2-3 gün civarı. Ama hızlı gönderi değilse uzun sürer. Arkadaş traş makinesi almıştı geçen. Hızlı gönderi değildi. 15 günde geldi. Hem de Kocaeli'ye.
  • cok alıs verıs yaptım oradan cok guvenlıdır kargoda ılk alısverıs oldugu ıcın 4-5 gunde gelır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Aldığın ürünün teslimat süresine bağlı. kimi ürün sipariş verdiğin gibi kargolanıyor kimisi 3-4 gün tedarik edilip sonra kargolanıyor. aldığın ürünün sayfasına bak kargo bilgisi orada vardır. kargoya verildikden 1-2 iş günü sonra eline ulaşır.

Bilgi için saol baktımda üründe 3-4 gün diyor senin söylediğine gore 2 günde kargo sayarsam haftaya c.tesi-pazar gibi bana gelir ozaman içim rahatladi korkmuştum pek iyi şeyler duymadmda gittigidiyor hakkında buda oylemidir diye sorim dedim :)

• quote:

adanadaysan ulaşmaz dostum.
  • quote:

hepsiburadadan alışveriş yapan varmı güvenilirmi kargoya ne zaman verilir kargo ne zaman gelir yarın saat 12de tablet alcam ?

kum torbası , dumbıll vsvs aldım , 9 gün içinde geldi , ama güvenilir , ürünler gerçekten süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless..

quote:

Hocam hızlı gönderi olursa kısa sürede gelir, 2-3 gün civarı. Ama hızlı gönderi değilse uzun sürer. Arkadaş traş makinesi almıştı geçen. Hızlı gönderi değildi. 15 günde geldi. Hem de Kocaeli'ye.

Ya aslında 15 günde beklenirde sabrım yetermi bilemem :) neyse yinede bilgilendirmen için saol

• quote:

quote:

Aldığın ürünün teslimat süresine bağlı. kimi ürün sipariş verdiğin gibi kargolanıyor kimisi 3-4 gün tedarik edilip sonra kargolanıyor. aldığın ürünün sayfasına bak kargo bilgisi orada vardır. kargoya verildikden 1-2 iş günü sonra eline ulaşır.

Bilgi için saol baktımda üründe 3-4 gün diyor senin söylediğine gore 2 günde kargo sayarsam haftaya c.tesi-pazar gibi bana gelir ozaman içim rahatladi korkmuştum pek iyi şeyler duymadmda gittigidiyor hakkında buda oylemidir diye sorim dedim :)

Gittigidiyor ve Hepsiburada ap ayrı birşey, gittigidiyor da senin benim gibi insanlar elindeki ürünü satıyor. Hepsiburada ise bir süpermarket gibi, ürünü toptancısından alıp satıyor o yüzden sıkıntı olmaz yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

adanadaysan ulaşmaz dostum.

Neden böyle bi yorum yaptınki yolda kargoyumu bombalican

• Bende yazıcı aldım ordan 3 pazar günü 11 de verdim siparişi salı günü akşam geldi
  • quote:

quote:

quote:

Gittigidiyor ve Hepsiburada ap ayrı birşey, gittigidiyor da senin benim gibi insanlar elindeki ürünü satıyor. Hepsiburada ise bir süpermarket gibi, ürünü toptancısından alıp satıyor o yüzden sıkıntı olmaz yani.

bu yönden düşunmemiştim

• Moruk hızlı kargoysa 24 saat içinde kargoya verilir 1-2 gün içinde gelir. 1-2 iş günü.
    Evet güvenilirdir,birçok defa oradan alışveriş yaptım elektronikden giyime.

Yurtiçi Kargoyu seçerim hep şuana kadar iyi gittiler.
  • Beyler belki farketmişsinizdir mobildeyim yorucu oluyor ben yatacam yarın bakarım konuya cevaplar için teşekkürler diğer konulardaki gibi sorunca dalga konusu olmadık buda iyi bişey
    Hadi iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaCMaND -- 9 Aralık 2012; 23:36:34 >
  • İki tane laptop almışlığım var güvenli gayet. 2 gün içinde falan ulaşıyor eline.
  • aldığım üründen 2 ay sonra tekrar yolladılar.Geri gönderdim bu seferde kredi kartına parayı iade ettiler
  • 10 Dan fazla alışveriş yaptım hiç sorun çıkmadı...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.