Bildirim
Hepsiburada hakkında sorum var?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bence güvenli -
wax almıştım bi sorun çıkmadı -
Teşekkürler arkadaşlar peki tahmini ne zaman elime ulasır adanada oturuyorum ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldığın ürünün teslimat süresine bağlı. kimi ürün sipariş verdiğin gibi kargolanıyor kimisi 3-4 gün tedarik edilip sonra kargolanıyor. aldığın ürünün sayfasına bak kargo bilgisi orada vardır. kargoya verildikden 1-2 iş günü sonra eline ulaşır. -
quote:
Orijinalden alıntı: ReaCMaND
Hocam hızlı gönderi olursa kısa sürede gelir, 2-3 gün civarı. Ama hızlı gönderi değilse uzun sürer. Arkadaş traş makinesi almıştı geçen. Hızlı gönderi değildi. 15 günde geldi. Hem de Kocaeli'ye. -
cok alıs verıs yaptım oradan cok guvenlıdır kargoda ılk alısverıs oldugu ıcın 4-5 gunde gelır
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Aldığın ürünün teslimat süresine bağlı. kimi ürün sipariş verdiğin gibi kargolanıyor kimisi 3-4 gün tedarik edilip sonra kargolanıyor. aldığın ürünün sayfasına bak kargo bilgisi orada vardır. kargoya verildikden 1-2 iş günü sonra eline ulaşır.
Bilgi için saol baktımda üründe 3-4 gün diyor senin söylediğine gore 2 günde kargo sayarsam haftaya c.tesi-pazar gibi bana gelir ozaman içim rahatladi korkmuştum pek iyi şeyler duymadmda gittigidiyor hakkında buda oylemidir diye sorim dedim :)
quote:
adanadaysan ulaşmaz dostum. -
quote:
hepsiburadadan alışveriş yapan varmı güvenilirmi kargoya ne zaman verilir kargo ne zaman gelir yarın saat 12de tablet alcam ?
kum torbası , dumbıll vsvs aldım , 9 gün içinde geldi , ama güvenilir , ürünler gerçekten süper -
quote:
Orijinalden alıntı: Stainless..
quote:
Hocam hızlı gönderi olursa kısa sürede gelir, 2-3 gün civarı. Ama hızlı gönderi değilse uzun sürer. Arkadaş traş makinesi almıştı geçen. Hızlı gönderi değildi. 15 günde geldi. Hem de Kocaeli'ye.
Ya aslında 15 günde beklenirde sabrım yetermi bilemem :) neyse yinede bilgilendirmen için saol
quote:
quote:
Aldığın ürünün teslimat süresine bağlı. kimi ürün sipariş verdiğin gibi kargolanıyor kimisi 3-4 gün tedarik edilip sonra kargolanıyor. aldığın ürünün sayfasına bak kargo bilgisi orada vardır. kargoya verildikden 1-2 iş günü sonra eline ulaşır.
Bilgi için saol baktımda üründe 3-4 gün diyor senin söylediğine gore 2 günde kargo sayarsam haftaya c.tesi-pazar gibi bana gelir ozaman içim rahatladi korkmuştum pek iyi şeyler duymadmda gittigidiyor hakkında buda oylemidir diye sorim dedim :)
Gittigidiyor ve Hepsiburada ap ayrı birşey, gittigidiyor da senin benim gibi insanlar elindeki ürünü satıyor. Hepsiburada ise bir süpermarket gibi, ürünü toptancısından alıp satıyor o yüzden sıkıntı olmaz yani.
-
quote:
Orijinalden alıntı: This Time
quote:
adanadaysan ulaşmaz dostum.
Neden böyle bi yorum yaptınki yolda kargoyumu bombalican
Bende yazıcı aldım ordan 3 pazar günü 11 de verdim siparişi salı günü akşam geldi -
quote:
quote:
quote:
Gittigidiyor ve Hepsiburada ap ayrı birşey, gittigidiyor da senin benim gibi insanlar elindeki ürünü satıyor. Hepsiburada ise bir süpermarket gibi, ürünü toptancısından alıp satıyor o yüzden sıkıntı olmaz yani.
bu yönden düşunmemiştim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Moruk hızlı kargoysa 24 saat içinde kargoya verilir 1-2 gün içinde gelir. 1-2 iş günü.
Evet güvenilirdir,birçok defa oradan alışveriş yaptım elektronikden giyime.
Yurtiçi Kargoyu seçerim hep şuana kadar iyi gittiler. -
Beyler belki farketmişsinizdir mobildeyim yorucu oluyor ben yatacam yarın bakarım konuya cevaplar için teşekkürler diğer konulardaki gibi sorunca dalga konusu olmadık buda iyi bişey
Hadi iyi geceler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaCMaND -- 9 Aralık 2012; 23:36:34 >
İki tane laptop almışlığım var güvenli gayet. 2 gün içinde falan ulaşıyor eline. -
aldığım üründen 2 ay sonra tekrar yolladılar.Geri gönderdim bu seferde kredi kartına parayı iade ettiler -
10 Dan fazla alışveriş yaptım hiç sorun çıkmadı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- zara çalışan yorumları
- kaynaksız demir yapıştırma
- 3 saatlik japon videosu
- prozac 20 mg kullananlar
- ne yesem kusuyorum
- sodyum iyon batarya
- discord açıldı mı
- penis nakli
- izafiyet teorisi nedir
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X