Şimdi Ara

Hepsiburada'dan dambıl alacağım(Aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu alıcam arkadaşlarhttp://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=387331&Productid=spordelta1289&sku=SPORDELTA1289-5X2
    5KG x 2 adet sizce nasıl? Markadan markaya fark eder mi? Fark ediyosa daha iyisi var mı? 5KG iyi mi?
    Cevaplarınızı bekliyorum
    Aldım arkadaşlar gayet güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctoruntardisi -- 13 Mayıs 2013; 17:53:43 >

• plastik dumbellde marka farketmiyor.ama kargo kilosu artacağı için daha fazla kargo parası ödersin.bende barfiks demiri almıştım.güvenilir site

5 kg bana hafif te gelebilir ağırda
  • Çok ucuz değil mi ya
    Bu arada 5 başlangıç için iyidir bence
  • 5kg hafif değil mi sence ? 10 falan al
  • dumbell set al bence.

gelişimi oyle daha rahat yaparsın ağırlık ekleyerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reliant007

plastik dumbellde marka farketmiyor.ama kargo kilosu artacağı için daha fazla kargo parası ödersin.bende barfiks demiri almıştım.güvenilir site

5 kg bana hafif te gelebilir ağırda

kargo bedava hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PerformanSanatçısı

Çok ucuz değil mi ya
    Bu arada 5 başlangıç için iyidir bence

valla banada ucuz geldi ama hadi hayırlısı :D aynen bende başlangıç olduğu için 5 seçtim 2kg 3kg para vermeye değmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Assassin Leader

5 kg az bir zaman sonra inan yetersiz geliyor.

hocam ama en ideali 5kg la başlamak 10kgla birden başlarsam zararlı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: v3datt

Bunu alıcam arkadaşlarhttp://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=387331&Productid=spordelta1289&sku=SPORDELTA1289-5X2
    5KG x 2 adet sizce nasıl? Markadan markaya fark eder mi? Fark ediyosa daha iyisi var mı? 5KG iyi mi?
    Cevaplarınızı bekliyorum

Aynı markayı kullanıyorum gayet kaliteli başlangıç için max 5 kg iyidir 12*3 yapacaksın daha fazla alırsan kesin tıkanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Bunu alıcam arkadaşlarhttp://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=387331&Productid=spordelta1289&sku=SPORDELTA1289-5X2
    Cevaplarınızı bekliyorum

Aynı markayı kullanıyorum gayet kaliteli başlangıç için max 5 kg iyidir 12*3 yapacaksın daha fazla alırsan kesin tıkanırsın.

teşekkürler hocam 12*3 derken tam anlamadım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Cevaplarınızı bekliyorum

teşekkürler hocam 12*3 derken tam anlamadım

Her sette 12 hareket ve 3 set. Kol veya göğüs böyle çalışılır. Hangi kgla max 12 tane yapabiliyorsan sana uygun olan ağırlık odur.

• Bence bir salona yazıl neyi nasıl yapman gerektiğini öğren. "En ideali 5kilo, 10 ile başlarsam zararlı olabilir" ne demek ? Hangi harekette ideal kilo 5 ? Kime göre ideal ? Herkesin kas gücü farklıdır. Hareketten harekete de baskı yaptığın kas grubu değiştiği için kaldırabildiğin ağırlık da değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rom11

dumbell set al bence.

gelişimi oyle daha rahat yaparsın ağırlık ekleyerek.

Öneri 1

Öneri 2

Öneri 3

Eğer plastiğe güvenmem diyorsan sonuncunun fiyatı dökümlere göre gayet uygun ama 1 ve 2 gayet kaliteli duruyor. 2. senin için daha uzun vadeli olacaktır.

• 2 tane 5 kg ile anca lateral yapılır
  • lateral nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıç için 5 iyidir ilerde arttırırsın.
  • Biz arkadaşla aldık 3kg ve 5kg delta marka yani dambıl işte telefon değilki özelliklerini sayayım iyi işini fazlasıyla alırsan 5kgdan aşağı alma ya da 4

• Ben önceden de çalışıyordum 5 kg bana az geldi . Zaten hacimlenmek için büyük ağırlık az tekrar yapmak gerekiyor. Ben az kilo çok tekrar yapıp güç kazandırıyorum. Alışkın değilsen lateral bile zor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.