Şimdi Ara

HEPSİBURADA'DAN ALINAN IPHONE 5S GARANTİSİ HAKKINDA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
2
Favori
8.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone SE verilecek arkadaşlar, durumu Tüketici Haklarına taşıdığınızda o size verilecek olan yeni cihaz hakkınız iptal olabilir. Zaten burada Apple'ın amacı mevcut stok sıkıntısından dolayı uzunca bir bekleme süresini yeni 2 yıl garantili cihazla telafi etme gayreti. Bu gayrete rağmen bir de yasal süreç başlarsa işler çıkmaza girebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bende geçen cuma arandım. Bu cumaya arayacaklarını söylediler hala arayan soran yok. Telefondan haber alamıyoruz apple arıyorum telefondaki herkes konuya ulaşım sağlayamıyolar üst kademe işi olduğuniçin. Konuştuğum hakan beyi istiyorum bir saat bekletiyolar ve bağlanamıyorum. Çok aşırı sinir oldum bir hafta doldu bu ikinci haftada dolduğunda ne olacak onu anlamıyorum altı üstü bir telefon gönderecekler. Ha yok yani sert konuşsak telefonda bumu yani istedikleri. Efendi oldukça ülkede kimse kimseye yardımcı olmuyor. Allah belasını versin servise verdiğim günün. Sistemde telefonu bile göremiyoruz. Sanki boş bekliyomuşuz gibi hissediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz önce aradım apple, başka bir beyfendiyle görüştüm. Telefon daha çıkmamış bile bir buçuk haftayı bulur diyor bir hafta geçti yani toplam 2.5 hafta sürecek sürekli aksatılıyoruz. Sinir krizi geçiriyorum artık, insanların sorunları var belki başka şeyleri bir süreç bu kadar uzatılamaz. Apple pişmanlık olmaya başladı. Onarım merkezine gönderenlere şimdiden sabır diliyorum.
  • 30 dakka önce HARUN bey tarafından arandım. Telefonunuzun gelmesi için EN AZ daha 10 günü var dedi. Bu nedir allah kahretsin sizi ya? Ulan yeter be koca firmasın bıktım artık. Telefonsuz hiçbir işimi yapamaz oldum yazıklar olsun ya. Pazartesi gene aranacakmışım sanki taştaş geçiyorlar...
  • Bende bir iki dakika önce arandım daha sipariş verilmemiş işlemleriniz başlatılmış önümüzdeki üç günde siparişiniz verilir gelmesi iki haftayı bulur diyor abi çıldıracağım ua yemin ederim bu nedir nasıl birşey ben anlamıyorum gerçekten ya yazıklar olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasilyapsam N kullanıcısına yanıt
    Kardeşim senin sipariş verilmiş mi peki ? Sordun mu yada söylediler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ramses006 R kullanıcısına yanıt
    Yok hocam siparişle ilgili birşey demediler. Sadece daha EN AZ 10 GÜNÜ var dediler. Sövecektim zor tuttum. Allah belalarını versin. 11 Eylül'de vermiştim düşünün... Şimdi tüketici haklarına şikayet ettim diye SE vermekten de cayarlarsa ve süreç daha da uzarsa işte o zaman.
  • Bende 20 Eylülde vermiştim 23 Eylülde değişim kararı çıktı.Bugün mail attım tekrar bekliyoruz bakalım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada değişim çıktı. Henüz değiştirme ürünü bekleniyor yazıyor. Bu çile kervanına bende katıldım. Neyseki yedek cihaz var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEPSİBURADA'DAN ALINAN IPHONE 5S GARANTİSİ HAKKINDA



    Arkadaşlar 17.iş günü içerisindeydim gelmez diye düşünüyordum 5s i göndermişler dün akşam.Sizi belkiş bu yüzden beklettiler.Se iptal edebilirler.Demek ki 5s in değişim cihazları geldi arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum bende de var. Bende 5s kullanıyorum.

    Sırf Apple'ın "randevu al İstanbula gel" sistemi yüzünde telefon elimde patladı. Adam değişim için illa buraya geleceksin diyor. Bende gidemedim. (Bolu'da oturuyorum)

    Kargo ile gönderimide kabul etmiyorlar.

    Yani sonuç,bozuk bozuk kullanıyorum şuan. Ara sıra yine kapanıp duruyor. Garantim bitti maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende baktım. Benim hála değişim bekleniyor yazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmet Çakar01 kullanıcısına yanıt
    sizin de mi 5s
  • Teknik servise gönderin.ben istanbul'a gitmedim.Evime en yakın olan teknik servise kargo ile gödnerdim.Bursa genpa teknik sevise gönderdim.Onlar incelediler daha sonra apple onarım merkezine gönderdiler.Apple da cihazımı değiştirdi.Cihazım genpa teknik servise ulaşacak sonra da kargo ile bana gelecek.
  • vedatcan19 kullanıcısına yanıt
    Sizin durum nedir hocam,gönderdiler mi değişim cihazını
  • veli_43 V kullanıcısına yanıt
    Bende de hala 'değişim cihazı bekleniyor' yazıyor.25 Eylülde servise verdim 28 Eylülde değişim kararı çıktı.Yarın 1 ay dolacak yani.Renk farkından olabilir mi acaba benim telefon uzay grisi idi.
  • 00626 0 kullanıcısına yanıt
    İnan hiç bilgim yok ama tek bildiğim şey şu:Geçen hafta appleyi aradığımda 5s deki stok sıkıntısının çözüldüğünü en geç haftaya yani bu hafta ürünümnün elime geçeceğini söylemişti.Size de belki bugün gönderirler.Appleı aramanızı öneririm.Çok uzun süredir beklemişsiniz.Yasal sürede geçmiş sizin.Yasal süreyi geçenlere belki farklı bi uygulama olabilir de
  • Bugün apple müşteri temsilcisi ile görüştüm 5s lerde stok sıkıntısının devam ettiğini söyledi 20 iş günü içerisinde değişim olmazsa başka bir model ile değiştirileceğini söyledi 14 iş günü oldu telefonu vereli umarım 6 gün içerisinde 5s stok gelmezde se gelir.
  • sayko06 S kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç,peki bana neden gönderdiler acaba.17.iş günü içerisindeyim.Stok az mı geldi acaba
  • veli_43 V kullanıcısına yanıt
    Hiç bilmiyorum hocam bana öyle dedi sabah müşteri temsilcisi 20 iş gününü bekliyorum bende para iade isteme hakkımda doğuyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.