Şimdi Ara

Hepsiburada'da ki Satıcılar Güvenilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
19.596
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kendime hepsiburada'dan hp 2645 yazıcı alacağım. Ama fiyatı hepsiburada'da 250 lira iken satış seçeneklerinde gözüken webudaa'da 198 lira. Webudaa güvenilir mi? Sizce yazıcıyı oradan mı almalıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• her nekadar sen webudaa dan da alsan, arkasında taş gibi hepsiburada var, sırtın yere gelmez,

Ama gider webudaa'danın ( şayet varsa) sitesinden alırsın, o zaman bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

her nekadar sen webudaa dan da alsan, arkasında taş gibi hepsiburada var, sırtın yere gelmez,

Yok hepsiburada'dan alacağım İnşallah sorun çıkmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbirşey olmaz, senin ilk muhattabın hepsiburada, webudaa ise, sağlayıcı, tedarik edici, gönderici firma
  • Hepsiburada farklı satıcı alternatifi üzerinde alışveriş yaptım. Samsung Şarj cihazı orijinal fakat kablo orijinal kablonun yarisi kalınlığında geldi. Üstelik ürün kutusuz geldi. Bu şekilde alışveriş yapacakları uyarmak isterim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

her nekadar sen webudaa dan da alsan, arkasında taş gibi hepsiburada var, sırtın yere gelmez,

taş gibi hepsiburada mı?

kuzen gözlük siparis etti alakasız birsey geldi hadi hata olmustur diye geri gönderdi bu sefer baska birsey geldi yine geri gitti yine baska birsey geldi yine geri gitti yine baska birsey gelince artık pesini bıraktılar... velhasıl gözlük dısında hersey geldi gitti... eskiden ne görüyorsan o geliyordu simdi dükkan sahibi ne yollarsa o..
  • bu konuda başka tecrübe var mı? Ben de hepsiburada'nın kendisinden mi satıcısından mı alsam kararsızım (laptop alacağım inş.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • meco M kullanıcısına yanıt
    Cevabinda sapla samani karistirip kahkahanla harmanlamisin. Mantik zor is, kerkes mantikli cevap veremez.

• Hepsiburada taş gibi lafından sonrasını okumadım ben kaçar.
  • quote:

taş gibi mi?

3 alışverişimden 1i sıkıntılı olan hepsiburada taş gibiymiş :) bu taşsa diğer sitelere ne denir bilmiyorum artık.
  • quote:

Cevabinda sapla samani karistirip kahkahanla harmanlamisin. Mantik zor is, kerkes mantikli cevap veremez.

evet mantık zor is.. mantık der ki "birşey ya kendisidir yada kendisi olmayan"

Durum: hepsiburada sitesi aldığımız gözlüğü gönderemedi.

Simdi, hepsiburada taş mı yoksa taş olmayan mı?
  • yaklaşık 7-8 yıldır hb den alışveriş yaparım.bilgisayar,telefon dahil her çeşit ürün almışımdır ve bunların hiçbirinde en ufak sıkıntı yaşamadım.bir kaç ay önce abajur aldım beğenmedim rahatlıkla geri iade ettim.bana göre piyasadaki en sağlam firmalardan biridir.ürünü al beğenmezsen 14 gün cayma hakkın var bazı sitelerde bu cayma hakkını falan kullanamıyorsun.yorumları okuyorum farklı sitelerde vatandaş ürünü alıyor hatalı çıkıyor geri gönderiyor ama ürün aynen kendisine geri dönüyor.millet ondan sonra tüketici hakem heyetleriyle uğraşıyorlar
  • Yahu kimin parasi hb de kalmis?

Sanki sanirsin ki burada yazanlar hayatlarinda hic hata yapmadi. Ulen dunyanin siparisini gectim bir tane hatali urun gelmedi ( hem hatali gondermenin guvenilmezlikle ne alakasi varsa)

Sanirim tum bahsiz develer burad toplanmis.

• quote:

Yahu kimin parasi hb de kalmis?

Sanki sanirsin ki burada yazanlar hayatlarinda hic hata yapmadi. Ulen dunyanin siparisini gectim bir tane hatali urun gelmedi ( hem hatali gondermenin guvenilmezlikle ne alakasi varsa)

Sanirim tum bahsiz develer burad toplanmis.

eşekligini avatar resmiyle tescilleyen birinin insanları deve olarak görmesi normaldir diye sikayet butonuna basmadım
  • orijinal başlık altında sahte ürünler satıyorlar. samsung flip cover aldım, orijinal yazıyordu ama değil, yorum yaptım sildiler
  • htc m8 için kılıfı altında hepsiburada 99tl ye başka bir satıcı 55tl ye satıyordu. 55tl olanı aldım sahte çıktı iade edip, hepsiburadanın kendi sattığını aldım orjinal geldi, bilginize.
  • meco M kullanıcısına yanıt
    Helal sana cevabı tamda eşşekliğine vermişsin..
  • hepsiburada kesinlikle dolandırıcıdırhttps://www.youtube.com/watch?v=-cVNYgGqAL4
  • N11de çakallık yapan candaş bilgisayar maalesef hepsiburada da satıcı. Onu görünce tedarikçilerden soğudum doğrusu. Hepsiburada satıyorsa alıyorum yoksa bakmıyorum açıkçası.

Bugune kadar hepsiburadadan çok alışverişim oldu hiç sıkıntı çekmedim. Hatta bi seferinde yaşadığım bi problem sebebiyle direk ofis masa telefonundan beni bikaç kere arayıp mağduriyetle alakalı özür dilediler hatta kısa sohbet bile etmiştik bi seferinde. En son ssd aldım bozuk çıktı geri gönderdim bakalım onda nası sonuç alacağım.

Edit: şahsi fikrim sadece hepsiburada tarafından satılan ürünlerden nasiplenmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extra34 -- 16 Şubat 2016; 16:17:20 >
  • gittigidiyor mantıgına dondukten sonra kullanmadım . Sonucta firmadan iş çıkıyor kötü satıcı ise ugraş dur vaktşne yazık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.